Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czizaaaaassss

Czy sa tu osoby które nie zamierzają mieć dzieci w ogole??

Polecane posty

Gość czizaaaaassss
ja już przestałam wyrazać sztuczne zachwyty. jak mi sie nie podoba to sie nie odzywam. poprostu na ten temat. Moja matka będac ze mną na zakupach specjalnie zabiera mnie do miejsc albo do sklepów z akcesoriami dla dzieci. Pod byle pretekstem. Mysli ze mnie w jakiś sposób przekona :o czasem brak sił do takich ciężkich ludzi. Zdecydowanei teraz spełniam sie w dobrej pracy, dalszym wykształceniu. Małżeństwie. Zyciu towarzyskim, czasem jakimś urlopie. Mi naprawde nie potrzebny jest dzieciak do tego obrazka

Gość madieneee
dla mnie tez za duza odpowiedzialnosc. jak patrze na mlodziez i sobie mysle ze moje dziecko moglo by wyrosnac na takie osoby to sie wszystkiego odechciewa. a takie zachowania to nei zawsze wina rodzicow, pozniej dziecko samo wyksztalca swoja osobowosc.

Gość nienawidzę bachorów
i nie zamierzam ich mieć. Srają, wyją, brudzą i marudzą :-o Wolę po pracy odpocząć a nie zajmować się dzieckiem. Mój mąż też nie chce dzieci i dobrze nam bez. Mieszkamy sami i mamy spokój ;)

Gość spencerka.
Moja mama pracuje w gimnazjum i jak czasami slucham jej opowiadan, to dochodze do wniosku, ze wspolczesne bachory to male potworki. Liczy sie tylko kasa, gadzety i jeszcze raz kasa, a rodzice mysla, ze maja takie kochane dzieci....

Gość czizaaaaassss
Niecierpie małych dzieci- kojarzą mi sie z rykiem, bałaganemm syfem, meblami ulepionymi papką i śmierdzącymi pieluchami. A staraczki niech gadają co chca. dziwne że jeszcze ich tu nie ma.

Gość dobre to
czizaaas>>>a jakie ma znaczenie fakt, że tatuś jest listonoszem? To listonosz nie może być już przystojny, czy co? Przystojni są tylko ci ze świecznika? Czyli wolałabyś żeby twoim tatusiem był np. Kalisz, i urodę też mieć po nim?

Gość dafinesse
Do mnie w czwartek na 3 dni przyjeżdza rodzinka z 2 dzieci w wieku 1-3 lata.Jak ja to przeżyję??A moje koty muszą się ewakuować z domu.

Gość czizaaaaassss
nie zrozumiałeś aluzji. Nie było moge o urodzie listonosza.A kalisza nie wiem po co w to mieszasz:) jak nie rozumiesz ja ci tego tłumaczyć nie zamierzam :)

Gość madieneee
wlasnie tez sie zastanawialam o co chodzi z tym listonoszem, listonosz to jakis gorszy czlowiek?

Gość spencerka.
schowaj lepiej wszystkie sprzety, bo dzieciak ci je rozwali, a mamusia go jeszcze za to pochwali...

Gość czizaaaaassss
mówie o tym że nawet jak dziecko jest ze zdrady (co naprawde często sie zdarza) i nie ma ani jednej cechy podobnej do tego tatusia to kobieta na ulicy wmawia tym biednym ludziom że takie podobne, te oczy, ten usmiech. Zrzygać sie idzie.

Gość dafinesse
trzeba by było folią wszystko szczelnie zakleić(a oni się dziwią,że coraz rzadziej się spotykamy!)

Gość madieneee
ogladalyscie kiedys super nianie? to co dzieci i ich rodzice tam wyrabiaja to sie w glowie nie miesci! nie moge tego ogladac bo mnie nerwica bierze. tacy ludzie w ogole nie powinni miec dzieci skoro tak je wychowuja

Gość dobre to
Nie, nie zrozumiałam. Ten komentarz był kompletnie ni w pizdę ni w parapet. Więc może jednak mnie oświecisz, bo bardzo wyraźnie zasugerowałaś coś, czego teraz się wypierasz. Poza tym chyba chodziło ci o IRONIĘ, którą zresztą wyjątkowo kiepsko się posługujesz.

Gość spencerka.
ogladalyscie kiedys super nianie? Jeszcze mi nie odbilo, aby skazywac sie na takie tortury:D

Gość dafinesse
super Niania o mój ulubiony program,utwierdza mnie tylko w przekonaniu,że dzieci mieć nie będę

Gość dobre to
heh, no teraz pojęłam, ale chyba przesadzasz.

Gość czizaaaaassss
dobre to - skoro ci sie nie podoba moja ironia i ty tak wspaniale sie nią posługujesz to poprostu nie czytaj kochana :)

Gość czizaaaaassss
do mnie na szczescie nie przychodzą , siostra z małymi potworkami mieszka na szczeście 300 km od nas :) a kolezanek dzieciatych nei zapraszam. Szkoda mi dywanów i mebli ;/

Gość dafinesse
Trudno siedzieć w kuchni przez 3 dni :D Ostatnio mi wszystkie garnki, pokrywki i sztućce powyciągały i się tym bawiły :O Ja pierdzielę,musiałam potem to wszystko myć,ręce upaćkane w nutelli i biegiem do okna firankę mi upaćkały,ludzie.Mam febrę jak sobie o tej wizycie przypomę,powtórka z rozrywki

Gość na dzien dzisiejszy
Moj brat ma 2. Na szczescie jego dzieciaki sa ok. No i mnie lubią. Ale dzieci jako takich i tak miec nie bede!

Gość madieneee
ja wlasnie etz nie rozumiem jak czyims celem jest posiadanie potomstwa za WSZELKCA cene tzn. ze jest to ich jedyne i najwazniejsze marzenie.ci ludzie nie maja potrzeby jakos "glebiej" spelnic samego siebie?

Gość spencerka.
dafinesse, to dlaczego pozwalacie szkodnikom rozpieprzac wam chate? Jak sie nie zwraca uwagi dzieciom, to sa one przekonane, ze moga robic wszystko...

Gość madieneee
ale wiecie co? zauwazylam ze osoby ktre nie chca miec potomstwa sa egoistyczne. i ja taka tez troche jestem, co tu ukrywac

Gość spencerka.
Egoizm jest zdrowy i normalny.

Gość madieneee
zgadzam sie ;d

Gość dafinesse
Niestety mnie nie posłuchają,jak coś się zabroni to wyją

Ja nie zamierzam. NIGDY. Nienawidzę jak ktoś znajomy pokazuje mi zdjęcie dziecka przy tym dodając \"Śliczne, co nie?\". Jak widzę to czerwone, napuchnięte COŚ........... Jak juz ktoś wspomnial to mogłabym zaadoptowac takie troszkę strasze :)

Gość spencerka.
No to wpakowac je do osobnego pokoju, zagluszyc ich wycie muzyka i zostawic w spokoju:D

Gość dafinesse
Mieszkam w bloku i to nie przejdzie,poza tym są za małe żeby je zostawić samopas