Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czizaaaaassss

Czy sa tu osoby które nie zamierzają mieć dzieci w ogole??

Polecane posty

Gość czizaaaaassss

Gość czizaaaaassss
Nie chce już od kilku lat, ale te kolejki też przesądziły sprawe. :D

Ja też nie zamierzam mieć. Przynajmniej na razie. Ryczą, mają kolki itd. Nie dla mnie :D

Gość pinaacolada
ja nie zamierzam miec, nie lubie dzieci, ale wiem ze kiedys pewnie je bede miala. chce sie spelnic, a dzieci tylko by mi przeszkadzaly, jesli juz to po 30stce.

Gość spencerka.
Ja nie zamierzam miec dzieci. Nie sa mi one do niczego potrzebne.

Gość wy tez kiedyś byłyscie dziecmi

Gość spencerka.
Wiesz, jezeli masz cienkie ale geste wlosy no i co z tego?

Gość czizaaaaassss
witam w klubie. ja tez nie chce. Poprostu nie. Nie czuje instynktu ,Poprostu ich nie lubie. takie małe potworki. Wszyscy mówią ze jetsem dziwna bo nie lubie dzieci, Ale czy wszyscy muszą sie nad nimi rozpływac? A kto tego nie robi Musi być postrzegany jako INNY??] ja staraczką sraczką nigdy nie bede, a one zaraz pewnie tu przyjdą i rozpoczną atak bo dla nich prokreacja to sens życia... :o

Gość na dzien dzisiejszy
stwierdzam ze nigdy nie chce. Zdanie to nie zmienia sie juz od jakis 2 lat. I jest ok :) A jesli kiedys sie zdecyduje to chcialabym jakiegoś malca z domu dziecka. Nawet starszego juz. Zaopiekowac sie i dac mu dom. Samo przekazanie genow nie ma dla mnei znaczenia. Nie czuje sie wyjatkowo zeby chciec przedluzyc swoj rod ;))

Gość pinaacolada
smiesza mnie komanetarze " ty tez kiedys bylas dzieckiem " a co mnie to obchodzi? kazdy musi sie rozmnazac w nieskonczonosc?

Gość czizaaaaassss
Albo teksty typu Szkoda że ciebie rodzice nie usunęli albo inne takie. Co to ma do rzeczy? mam miec poczucie winy?? wole kupić sobie psa:P

Czasami jak przychodzę do koleżanki to mogę troche ponosić dziecko czy się z nim pobawić, ale żeby mieć swoje- o nie. Za duża odpowiedzialność. Bardziej wolałabym się poświęcić pracy i być "wolna" :D

Gość madieneee
;p ja od malego nie lubilam sie bawic lalkami, mialam tylko jedna i zawsze rzucalam nia o lozko bo nie mialam do niej nerwow ;d haha dzieci sa okropne, takie glupie gowniarze, wiem ze tez taka bylam ale co z tego? chyba nie mam cierpliwosci do dzieci, fajne sa tylko cudze i jak spia ;d

ja też nie zamierzałem mieć dzieci, ale się wpadło, trudno uchacha, trudno uchacha

Gość kjkjkjkjkff
A mnie jeszcze śmieszą komentarze matek typu: "A kto się tobą zaopiekuje na starość?!" wychodzi, że rozmnażają się tylko po to aby mieć opiekę :D czysty egoizm mocno się zdziwią jak dzieciaki przestaną się nimi interesować skończywscy 18 lat :P

Gość spencerka.
albo "a kto ci poda szklanke wody":D

Gość kjkjkjkjkff
mając do wyboru dziecko i psa wybieram psa :)

Gość na dzien dzisiejszy
Kazdy powinien życ jak chce. Najgorsze sa faktycznie te komentarze. Eh. Malo tolerancyjni sa Polacy :(

Gość ekati
czizaaaaassss weź wklej własną fotke to zobaczymy jaki z ciebie potworek

Gość czizaaaaassss
no zgadzam sie , a kieidy ty bedziesz miała? staracie się już? a teraz chyba nastepne chrzciny będa waszego dziecka - Kurwa żadnego dziecka i jakie chrzciny ludzie nie potrafią pojąc pewnych rzeczy. albo teksty że Facet mnie zostawi bo mu nei dam dziecka- ale po co mam je rodzić , tylko żeby go do siebie przywiązać?? chyba duzo kobiet tak robi :o

Gość kjkjkjkjkff
nigdy nie rozumiałam zachwytu nad małymi dziećmi: wszystkie takie same, głównie brzydkie. I obcy ludzie stają przy wózku i "oooochhhh jakie śliczne" :D

Gość spencerka.
to dziecko tak przycmilo swoja brzydota zdjecie, ze nawet nie wiem jak tatus wyglada:D Tak powaznie to nie mam nic do brzydkich dzieci, bo to nie ich wina, ale nie wiem dlaczego ich rodzice oczekuja zachwytow na kazdym kroku:O

Gość czizaaaaassss
"boże jakie piękne to tatusiu" a tatuś to listonosz osiedlowy :o naprawde rzadko które dziecko jest ładne.

Gość madieneee
czesto jak widze dziecko na ulicy, to owszem, usmiechne sie i pomysle jakie sliczne, ale na tym koncza sie moje kontakty z dziecmi - na szczescie

Małe, śliniące się potwory. Pchają się gdzie się da. W sklepie buszują i nawet nie powiedzą przepraszam, a potem zn ich wyrastają kryminaliści. :o Nie zamierzam ich mieć, nie zamierzam się wstydzić oraz nie zamierzam deptać, palić i niszczyć swych marzeń. Jak dla mnie za duża odpowiedzialność. Nie chcę być głucha ani niema :o :(