Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czizaaaaassss

Czy sa tu osoby które nie zamierzają mieć dzieci w ogole??

Polecane posty

Gość spencerka.
No to musisz kupic sobie zapas meliski i zacisnac zeby;)

Gość na dzien dzisiejszy
Ruskaja, to ja :) Tak sobie myślę, że to by było coś dobrego. Naprawdę. Czułabym się że zrobiłam coś dobrego większym wysiłkiem. Zaopiekować się takim dzieciaczkiem i dać mu dom. Ale i o tym będę myśleć w przyszłości :)

Gość ja tez nie lubię dzieci
na szczęscie nikt do mnie z dziecmi nie przychodzi bo mój pies nienawidzi dzieci, jak tylko zobaczy dziecko to szału dostaje :D mądra psinka :p

Gość dafinesse
chyba tylko to mi pozostało,najgorzej potem to wszystko doczyścić

kiedyś byłam na spacerze z psem i jakieś dziecko podleciało i chciało go pogłaskać bo pies malutki i kochanie wygląda, mimo że mówiłam dziecku żeby nie dotykał psa bo go pogryzie to i tak łape wyciągnal i pies go ujebał :D Oczywiście dziecko poleciało na skargę do mamusi to jeszcze ode mnie się jej oberwało że dziecka nie pilnuje i nie umie wychować :D

i ja nie zamierzam NIGDY rodzić dzieci :) to nie jest celem mojego życia i mam do tego prawo ;) natomiast nie wykluczam adopcji :) starszego jakiegoś dziecka :)

jak tylko zobaczy dziecko to szału dostaje To ja bym bardzo takiego psa chciala :D Jescze gy bylam w gimnazjum każdy mówił chce miec dziecko, syna, 5 córek, 7 córek 8 ynów, 1 dziecko. Poprostu tragedia. Nie mogłam tego słuchjać, koleżanki przynosiły jakieś zdjęcia i chwaliły się, że mają kuzyna takiego słodkiego. Ciekawe kurwa gdzie on słodki?!

Gość kjkjkjkjkff
Przynajmniej ciałko zostanie ładne i jędrne :D

Gość madieneee
ja rowniez chce miec psa :) i kota najlepiej. a ile macie rodzensta ze nie chcecie miec dzieci? moze to ma jakies podloze ;d takie moje male badanie rynku ;d

Gość spencerka.
Jak kiedys bede miala potrzebe otoczyc kogos opieka, to dokupie sobie drugiego psa...

Mój pies to jakiś odmieniec :p żadne dziecko nigdy mu nic złego nie zrobiło, od małego był taki agresywny do dzieci,a mi to wcale nie przeszkadza :D

Gość spencerka.
Ja mam siostre starsza. Moj pies niestety uwielbia dzieci i jak widzi jakies, to macha ogonkiem:O

Jak chodziłam do podstawówki to uwielbiałam dzieci, chciałam nawet w przedszkolu pracować :D Teraz, jak widzę dziecko to od razu mam nerwy... brrrr :o

Gość madieneee
ja mam starszego brata... ciekawe czy kiedys poczujemy ze chcemy miec dzieci? ja tam nigdy sie tym nie podniecalam, nawet jako mala dziewczynka marzaca o mezu i rodzinie

Gość dafinesse
Ja mam dużo młodszego brata i to chyba zaważyło,że mam dość dzieci

Tez mi się wydaje, że my, ci co nie chcą mieć dzieci są egoistami. Kilka osób, przeważnie w rodzinie mi to powiedziało, nie dosłownie, ale zrozumialam o co chodzi. Matka też mi truje, że kiedyś mi sie odmieni

każdy oczywiście ma prawo mieć lub nie mieć dzieci według własnego uznania, ale trochę śmieszy mnie argument typu: 18:30 kjkjkjkjkff Przynajmniej ciałko zostanie ładne i jędrne niestety smutna prawda jest taka, że osoby bezdzietne też wcale nie są wiecznie młode, ładne i jędrne..

Gość madieneee
no z tym egoizmem to niestety 100% prawda, ale czy to jest zle? nie sadze... zeby nie przejsc ze skrajnosci w skrajnosc

Gość dafinesse
Mnie nie zależy na ciele.Każdy kiedyś się zestarzeje,ciało straci jędrność.Ważne,żeby zestarzeć się z godnością,bo nie znoszę ryczących 40-stek w kusych miniówkach :O

Gość dafinesse
ja bym siebie egoistką nie nazwała,no może na maxa asertywna :D

Gość madieneee
takie osoby nie potrafia sie pogodzic ze staroscia i wygladaja smieszniej niz gdyby starzaly sie normalanie. poniekad tez mysle o swoim ciele w przypadku ciazy ;p

Gość kruleffna
ee przepraszam bardzo ale czemu egoistami? a co to kurde jestescie jakies inkubatory rozplodowe ze macie zrobic dzieci bo inni tego chcą? kazdy ma wybor

Gość na dzien dzisiejszy
co do ciała.. Ja w pełni zaakceptuję naturalny proces jakim jest starzenie :) Ale... Ciąża jest dla mnie czymś przerażającym. Dla mnie to nie jest naturalne :( Nie zostałam wychowana w kulcie ciała, ale zdrowe odżywianie i sport są dla mnie ważne. Ciało jest dla mnie bardzo ważne.. Może to złe, ale tak mam..

Gość madieneee
nie chcac miec dzieci, jestem doskonale swiadoma tego jakie podejscie powinien miec czlowiek starajacy sie o potomstwo. wiekszosc z tych ludzi nie zdaje sobie sprawy jaka to odpowiedzialnosc i chca miec dzieci " bo tak trzeba " i wiekszosc z nich powinna odlozyc starania o dziecko na madrzejsze czasy ;/

Gość madieneee
na dzien dzisiejszy - mysle tak samo jak ty. zawsze wazne dla mnie bylo cialo i sie z tego ciesze... dzieki temu latwiej zachowac mi odpowiedni wyglad

Gość dafinesse
Te mądrzejsze czasy dla niektórych mogą wcale nie nadejść :D Zwłaszcza kiedy 17-latka bez ukończonej szkoły twierdzi,że dziecko było chciane i planowane :D

nie jestem staraczką, przeciwnie - udzielam się na topiku stosujących NuvaRing, a poza tym mój post nie był żadnym atakiem. wręcz chyba pierwsze zdanie o tym świadczyło wprost. ale cóż, skoro tak to odbieracie, to chyba jesteście nieźle przeczulone - czyżby jakieś kompleksiki się odzywały? 🖐️

Gość na dzien dzisiejszy
🖐️ Ale wiecie co dziewczyny? Pomimo dość silnej psychiki boje sie reakcji otoczenia. Jestem w wieku kiedy jeszcze nikt dzieciakow ode mnie nie wymaga. Ale potem? :/ Szlak mnie trafi :/

Gość madieneee
moi rodzice nie bede za bardzo wywierac na mnie presji bo mama sama mowila ze jej nie zalezy na wnukach ;p gorzej bedzie gdy partner bedzie chcial miec potomstwo a jak nie ... ;/