Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość turutututu

Związek Polaka z Pakistanką???

Polecane posty

Gość Gabi922
I gdzie znaleźć statystyki o mieszanych małżeństwach na tej stronie? Gdzie masz o tych Pakistańczykach i arabkach?

Gość uyguhjbjhb
Pakistanka nawet jaby sie zainteresowala jakims Polakiem (o czym slyszalam raz ale moze to byc urban legends :D ) i tak wybierze rodzine i tradycje. ze strachu. Tak musi zrobic i tyle. Inaczej Polak dostanie kwasem po ryju od rodziny dziewczyny a ona sama tez nie zostanie lepiej potraktowana. Nikt normalny by sie w takie zwiazki nie bawil

Gość Gabi922
To prawda, zabijają za takie związki. Zaciekawiła mnie ta informacja o dwóch arabkach.

Gość to zalezy gdzie
Moja kolezanka wyszla za maz za Hindusa, on jest prawnikiem, ona ekonomistka, oboje pracuja w londynskim City i zyja na takim poziomie o jkaim wiekszosci Polakow sie nawet nie marzy. Jej facet to normalny gosc i nie potrzebowal jej papierow, bo sie urodzil w UK. A dziecko ochrzicili, bo ona jest katoliczka.

Gość 2 eis zdubo
ot niespodziewajka! i tu mnie dzis przywialo. Przeczytalem powyzszy madrzejszy post dot naiwnosci naszych kobiet. To smutna prawda. Tak szczerze widzieliscie jak oni sie zachowuja? Pan domu wychodzi pierwszy a za nim okutany ninja do ktorego poprzyczepiane kilkoro dzieciakow. Na zakupach jest podobnie pan domu pokazuhe tylko na co ma ochote a pani ma wykonac. W anglii wielu z nich utrzymuje sie tylko i wylacznie z dzieci. Na takie widoki to ja mialem ochote oglosic swieta wojne... napatrzylem sie na wiele bolu i cierpienia spowodowanych przez tych waszych cudnych kochankow.

ja widze wielka roznice miedzy hindusami a muzulmanami. Co niektorzy rzekomo obeznani caly czas tej roznicy nie widza? znam jeden zwiazek Polaka z Hinduska (pol Hinduska). Zaden normalny czlowiek nie ryzykowalby zwiazku z Pakistanka (ona (a raczej jej rodzina) by nawet takiej mozliwosci nie dala)

Gość Muzułamnki nie mogę wiązać się
z wyznawcami innych religii, natomiast muzułmanie mogą, dlatego mało Arabek i muzułmanek wiąże się z Europejczykami, chociaż ja znam 1 taki przypadek :)

Gość Muzułamnki nie mogę wiązać się
oczywiście nie z wyznawczynia każdej innej religii poza islamem, ale z chrześcijanką i żydówką tak. A Muzułmanki mogę brać ślub tylko z Muzułmanami bo w islamie religia przechodzi po ojcu nie po matce.

charmsy - ja widze. juz o tym pisalem ;) aczkolwiek nadal zostaje problem rasowy, w mniejszym stopniu kulturowy. co do zw. polak - pakistanka. nie slyszalem nawet, aczkolwiek wiele z nich by sie zdecydowalo, gdyby mogly. choc sa to brzdkie dziewczyny. mialoby to nawet plus. wydana fatwa. zemsta rodziny. trzeba sie ukrywac, zmieniac miejsca zamieszkani. a kazda noc spedzac tak intensywnie, jakby byla ta ostatnia. na swoj sposob romantyczne ;)

Gość bleble12987
Ale jak "kobietę z obywatelstwem brytyjskim" to źle nie wypada na tle większości... A "kobiety z obywatelstwem brytyjskim" do ładnych nie należą (po za nie licznymi wyjątkami)...

Gość bleble12987
Innymi słowy - jak na mieszkankę UK to wypada całkiem nieźle...

no tak. ja tam w robocie mialem tylk 1 fajna walijke, a od reszty uciekalem. ich rasa jest jakas lewa. maja jakis niedorozwoj czesto. jeszcze sprowadzili ciapkow, a ci do dopiero sa uposledzeni. te pakistanki sa tak brzydkie, bo to sa dzieci kuzynow fuj.

A mnie przeraża.to że oni tak swobodnie mówią o wiazaniu się że swoim kuzynostwem. Miałam znajoma w szkole. Na oko normalna w miarę "wyzwolona" pakistanka. Po wakacjach oznajmia że zareczyla się.z kuzynem. Fuj. :/

Gość hehe00
Slyszalam o jednym Polaku mieszkajacym w UK, ktory spotykal sie z Pakistanka. Rozmawialam kiedys w sklepie z pewna muzulmanka. Byla bardzo mila, pytala sie czy jestem z Polski? Ja zapytalam skad wiedziala,a ona na to,ze jej siostra spotykala sie z Polakiem,dlatego od razu poznala,ze ja tez z Polski. Tak z ciekawosci zapytalam czemu juz sie nie spotykaja,to powiedziala, ze on z nia zerwal, bo siostra starala sie przekonac go na zmiane wiary na islam. Taki zwiazek nie przejdzie,bo o ile muzulmanin moze poslubic chrzescijanke,to juz muzulmanka nie moze wyjsc za maz za katolika, no chyba ze on zmieni religie.

Gość jrysmsms
w szkocji i walii tez sie wiazali z kuzynami bo malo ludzi i teraz duzo mutantow genetycznych jest

Zapraszam na forum dotyczace zwiazkow mieszanych, chetne osoby moga pomoc w rozwoju forum www.kobietyegiptu.efora.pl

Gość a czy wy wieciee o tym zee
ie wszystkie arabki sa muzlumankami?! Nie wiem jak Pakistanki ale np. w Libanie jest duzo Katolikow ,mieszkam w Niemczech i tutaj do kosciola przychodzi duzo Arabow -Katolikow

Gość onawi
bo polacy sie szanuja ,polki juz mniej :(

Gość adamek222222
heya, ja spotykam sie z pakistanka od kilku miesiecy. Jest 100% muzulmanka i nie ma szans na nic wiecej niz tylko pokatne spotykanie sie. Byl okres w ktorym w ktorym chcielismy zrobic krok naprzod, roznego rodzaju pomysly typu zmiana kraju, jednak dziewczyna sie przestraszyla. Zerwala kontakt na jakis czas, po czym zjawila sie i oznajmila, ze poprostu nie moze wyjsc za chrzejscijanina. Jej rodzina tego nigdy nie zaakceptuje i oboje bedziemy mieli ogromne problemy. Dla muzulmanek rodzina to swietosc. Muzulmanki maja specyficzna mentalnosc, sa bardzo posluszne swoim mezom oraz oddane rodzinie. To rodzina wybiera partnera dla kobiety, przewaznie jest to bliski kuzyn... I tak tez jest w przypadku tej dziewczyny, ona juz poznala swojego przyszlego meza, mimo to wieczory spedza u mnie... ;)

Gość gość
mimo to wieczory spedza u mnie... oczko.gif zeby nie stracic cnoty dla meza chetnie daja doopy na boku, doslownie, wazelinke kup :)

Gość gość
Mój kolega żeni sie z Pakistanką za miesiac

Gość gość
Hei wybaczcue to ja wkleilem te zdjecia jestem ateista i gei zazdrosny bo kocham ciapatych oni som super i boscy chcialbym byc w zwiazku z ciapatym wow uwielbiam ich