Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tymbarkowa

Jak sobie radzicie z depilacją?

Polecane posty

Gość tymbarkowa

Ja już nie wiem jak mam to robić, wielki brzuch zasłania wszystko, probowalam przy lustrze z noga na krzesle ale wiecej sie nagimanstykowałam niz wydepilowalam, krem do depilacji nie za bardzo bo nie nalezy stosowac w srodku a jak ja mam tam sie wydepilowac, boze cala sie pozacinalam;-( prosze powiedzcie jak wy sie depilujecie? mam poprosic o pomoc meza?

Gość Powiedz to tesciowej
tak ja prosilam faceta o pomoc.

Gość malaolala
nie radzę sobie wogóle:( a to dopiero 6 m-c

Gość tymbarkowa
ze wzgledow higienicznych chociazby trzeba sie wydepilowac, ja jak jestem zarosnieta czuje sie jak brudas nie wiem nie mam pomysłow już żadnych;-( a przed porodem pielegniarki pomagaj sie wydepilowac czy daja maszynke i kaza samej? ja jestem w 7 miesiacu;-)

Gość malaolala
mnie polozna ogolila:) a teraz to na ile moge lusterkiem sobie pomagam,tez mi to przeszkadza

Gość libra123456789
Mąż i jeszcze raz Mąż:)))

Gość mozna sobie poradzic
mojsposob wygladał komicznie ale dzialal. ze wstydu bym umarla jak by mnie ktos wtedy zobaczył. O ściane opierałam wielkie lustro tak zeby było troche pod skos. potem siadałam sie na krzesło z rozkraczonymi nogami jak najblizej tego lustra. podstawa to dobre światło hehe dlugoto trwało ale przynalmniej nie było bardzo męczące

Ja pod koniec ciąży kładłam lustro na taborecie i stawałam nad nim okrakiem. Przez ostatni miesiąc i do porodu golił mnie mąż. A w szpitalu to różnie jest. Kiedyś golili rutynowo, ale teraz nikt nawet o tym nie wspomina. Golą tylko miejsce nacięcia jeśli jest konieczne, a poza tym nikt nic więcej nie goli- przynajmniej tak jest w moim szpitalu.

Gość tymbarkowa
nie wiem czy dam sobie rade ale sprobuje jakos sama, mam tylko problem bo nie mam wieliego lustra ktore moglabym sciagnac i gdzies oprzec;-(

Gość woskowana lala
Dziewczyny A woskowała się któraś przed porodem? Bo ja mam mieć CC. Pierwszą ciążę też kończyłam CC i do porodu ogolił mnie mąż, maszynką. A jak później odrastały włosy (dzień,dwa po CC) i szczególnie przy szwie to myślałam, że zwariuje tak swędziało a podrapać się nie podrapiesz bo chlast na brzuchu. I teraz myślę o woskowaniu u kosmetyczki. Z tym, że się wstydzę strasznie. Nigdy nie byłam na bikini to raz. A dwa... kobieta tuż przed porodem nie prezentuje się zbyt pięknie. :(

Gość świeczka w dłoni
woskowana lala oj tam nie ma sie czego wstydzic przed kosmetyczką, na pewno nie pstryknie Ci fotki i nie wklei na you tube :) Poza tym kosmetyczki nie jedno w życiu widziały... :P Ja tez bede chciała iśc na woskowanie bikini przed porodem, nigdy nie byłam za to moja mama chodzi regularnie i jest bardzo zadowolona

Gość co za idiotyzmy
że ze wzgledów higienicznych trzeba sie depilować! ale tak to jest jak sie naczyta kolorowych pisemek zamiast zapytać o to ginekologa!

Gość świeczka w dłoni
Nie każda lubi sie czuc jak włochata małpa....

Gość co za idiotyzmy
wiec nie pieprzcie że to jest higieniczne bo nic wspólnego z tym nie ma. 😴

Gość świeczka w dłoni
Jej ale wulgarna, hormony aż tak Ci skaczą? :)

Gość kasienka27456
rozumiem kobiety, ktore wola sie depilowac, sama tez wole, ale kobiety, ktore uwazaja, ze niewydepilowane sa niehigieniczne, czy zaniedbane, sa dla mnie po prostu smieszne

Gość no dokładnie kasienko
jak już coś to kwestia pojęcia estetyki a nie higieny. jak ktoś argumentuje to w ten sposób, ze goli się dla higieny to jest to po prostu komiczne.

Gość kasienka27456
zwlaszcza, ze caly czas sie trabi, ze to wlasnie nie jest higieniczne.. ale kobiety tak maja zazwyczaj, ze wola sie maltretowac