Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biala_mamba_23

Czy dobrze bede wygladala w sukience?????

Polecane posty

Gość biala_mamba_23

Jestem bardzo blada ;[ jak sciana ;/ nogi to masakrycznie biale, nie moge sie opalac bo strasznie sie mecze wtedy to raz a dwa to slonce w ogole mnie nie opala;/ zaraz mam oparzenia a opalenizny zero. Juz taka jest moja karnacja ;[ Czy bede bardzo zle wygladac jesli wloze sukienke na taka bladosc?? ;[ wszedzie na wakacjach opalone dziewczyny a ja sie kisze w spodniach bo nogi jak mąka ;[[

Gość biala_mamba_23
Moze innym razem. prosze o wasze zdanie na ten temat...

Gość ja mammmm
a solarium tez odpada? Byłaś tam kiedyś? Ja ci powiem, że kiedyś od razu łapało mnie słońce.. teraz to też prawie wgl, ale jak leże na słońcu to oczywiście, że się opale. A jak nie spróbujesz to nie zobaczysz

Jak mozna wyrazic swoje zdanie na temat czegoś czego sie nie widziało? Co ma kolor skóry do sukienki? w 18 wieku na przykład, albo 16-ym kobiety miały alabastrowa skórę i nosiły białe suknie. To zalezy jak Ty wygladasz i jak wyglada sukienka.

Gość ja mammmm
zawsze możesz zastosować balsamy brązujące ;)

Gość amilka
mozesz tez wysmarowac sie balsamem brazujacym.juz bedzie lekka opalenizna:)

Gość biala_mamba_23
Solarium odpada. Zaraz mi wychodzą piegi a skóra nadal jest białaaaa ;) ....pomawiacz..... nie chcę pokazywać tutaj mojego zdjęcia. Uruchom wyobraźnie jeśli tak bardzo Ci zależy ;)

Gość biala_mamba_23
Ale balsamy brązujące są widoczne jednak na skórze ;[ Ja nie umiem ich rozprowadzić, może tak :P Więc sukienka przy takiej jasnej karnacji odpada?? wróciłaby wreszcie moda na jasną karnacje :)

Gość ja mammmm
fota w sumie by się przydała.. i fota sukienki.. nie dawaj zdjęcia całej siebie.. daj np. nogi (między innymi o nich pisałaś).. albo od głowy w dół

Gość biala_mamba_23
OK, jeśli komuś to pomoże, to karnacje mam identyczną jak Magda Walach. Tylko włosy brązowe mam.

Gość kavnauei
Ja też zawsze miałam podobny problem ze słońcem i też zawsze się chowałam przed nim bo miałam pęcherze. Jednak parę razy musiałam spędzić wakacje cały czas na słońcu o zasłanianiu się mowy nie było bo było tak gorąco. Balsam z najwyższym filtrem co 2 godziny. Pomogło, jak już się raz opaliłam porządnie, to teraz łatwiej i szybciej mi to wychodzi. Choć i tak nigdy nie mam mocnej opalenizny - taki ciemniejszy żółty. Sukienki zawsze nosiłam. Skromne ale wdzięczne kobiece sandałki, jasna, delikatna sukienka i nie raziło, wręcz się za mną oglądano. Zimą za to krwisto czerwone kiecki - super efekt do jasnej skóry!

Gość biala_mamba_23
No akurat Ona w sukienkach wygląda ok;) u mnie takiego efektu fajnego nie ma :D ale dobra.. w te wakacje się odważę i będę chodzić w spodniczkach i skukienkach ;) Może się nikt nie wystraszy mnie :P

Gość ja mammmm
byleby nie było włosów :P