Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość reveele

Dziewczyny, które nie macie chłopaków - wpisujcie się

Polecane posty

Miły186 akurat jeśli chodzi o małomównośc to nie mam problemu o tym rozmawiac :P A co do mojego życia- niestety nigdy nie powiedziałam, że jest super, bo poprostu tak nie było i jak narazie nie jest, jestem młoda, ale trochę już się w życiu nacierpiałam, to co najgorsze minęło i wiem, że teraz musi byc już tylko lepiej :P

Annikki, życie składa się też z życia wewnętrznego, jeśli dużo rozmyślasz o czymkolwiek to już jest ciekawe :) A życie takie poza domem to nie wiem, zależy co byś chciała tak naprawdę robić. Ja np. uwielbiam sobie puścić muzykę i leżeć... i mogę tak cały i najlepiej aby mi nikt nie przeszkadzał, abym nie musiał nic mówić :D

Dla mnie nie ma nic przyjemniejszego niż leżenie i słuchanie muzyki :) Szkoda też, że nie nie mieszkam na wsi, bo codziennie mogłabym godzinami chodzic po lesie, łące, tam gdzie nikogo nie ma :) Poza tym bezustannie myślę o tym, że w przyszłości pojadę w wymarzoną podróż, raczej to się nie spełni, ale samo myślenie o tym daje mi dużo radości i energii :)

Annikki, widzę, że Ty to moja pokrewna dusza :) I ja też marzę o pewnej podróży, ale tu akurat mam nadzieję, że się spełni i będę do tego dążył jakoś. A i ja nie mieszkam na wsi, tylko w dość dużym mieście... ale mamy ładny park w pobliżu :D

Dobrze jest wiedziec, że gdzieś jest ktoś choc trochę podobny :) Mam nadzieję, że wkrótce uda Ci się spełnic Twoje marzenie :) Liczę też na to, że moje pozytywne nastawnienie i oczywiście trochę wysiłku sprawi, że mi też sie uda, w zasadzie mój ukochany kraj (ech nie jestem patriotką :P) jest bardzo blisko, więc jestem dobrej mysli :)

Annikki... czy ja rozmawiam sam ze sobą? Mój ukochany docelowy kraj też jest całkiem blisko... i też mój patriotyzm jest jakby inny od przeciętnego Polaka :D

Ciekawe jak blisko siebie są te "nasze" kraje. Zabawnie by było gdyby chodziło nam o ten sam, ale wątpie w to.

Ja w sumie też wątpię, aby to był ten sam kraj... ale może kiedyś sobie to wyznamy i będziemy wiedzieć :D Ale póki co będziemy żyć w domysłach tylko :P Ja podpowiem, że mój leży przy równoleżnikach o niższych numerach niż Polska :)

A więc wszystko juz jasne, to nie te same państwa, jeśli się nie mylę, to mój leży przy równoleżniku o wyższym numerze. Zrobiło się już bardzo późno, a muszę wstac po 6 :( Dobranoc Miły186 :)

Miły186 zainteresowałam się tym krajem, gdy zaczęłam słuchac pewnego zespołu pochądzącego właśnie stamtąd. Ale tak naprawdę urzekła mnie nieskazitelnie czysta przyroda, lasy, jeziora, mroźne zimy:)... Ja lubię ciszę i spokój a to jest właśnie miejsce, w którym tego nie brakuje. Panuje stereotyp, że ludzie są tam małomówni, nie wiem ile w tym prawdy, ale to chyba też mnie przyciągnęło :) Poza tym pokochałam też język, mam nadzieję, że uda mi się kiedyś go nauczyc, chocby w niewielkim stopniu :) A Ty za co pokochałeś \"swój\" kraj?

Annikki, ja się chyba mniej więcej domyślam o jaki kraj Ci chodzi :) A mój kraj chyba się ciut różni od Twego, a urzekła mnie na początku... zdolność sportowa reprezentantów :) A później muzyka, historia, kultura, język, wszystko. Ludzie tam są podobno bardzo mili, otwarci i dużo gadają czyli niby inaczej niż ja, ale może właśnie tam bym się nauczył i ja więcej gadać :D Miłego wieczoru :)

Miły186 tak to Finlandia :) mam pytanie czy twój poprzedni nick ma coś wspólnego z twoim krajem? Niestety po samym przeczytaniu twojego postu nie kojarzę jakie to państwo :(

Annikki, tak, mój drugi nick (trpimir) ma właśnie bardzo dużo wspólnego z moim krajem :) Trpimir I był kiedyś królem tegoż kraju :) Lubisz takie mrozy jakie panują w Finlandii? :)

Miły186 a więc to musi byc Chorwacja (oczywiście przyznaję, że bez wikipedii nie wiedziałabym :P) Co do mrozu to tak, kocham zimę, taki idealny dzień powinien byc mroźny, ale zarazem słoneczny, błękitne niebo i dużo śniegu :)

Annikki, tak, Chorwacja... a nawet można powiedzieć, że cała była Jugosławia :) Ja w sumie też lubię zimę, ale najlepiej jak jest -1 stopni i dużo śniegu, bo wtedy można lepić bałwana :D Tak jak dzisiaj :) Lato też jest ciekawe i jesień, tylko ta wiosna taka bez sensu :) Jak tam minął dzień?

Gość pajecza nic
1. 30 lat 2. od poltora roku 3. ukochany zdradzil mnie i zostawil 4. samotnie jak cale zycie :o ale widze juz jego wady: byl duzo starszy, nie dbal o higiene, nie dbal o mnie, zerowal na mnie finansowo i juz wiem, ze zdradzal mnie wielokrotnie, tak, jak zdradza teraz kolejna kochanke. nie mam jednak nadziei

Gość lindaaaaaaaaa
-lat 23 -sama od pol roku -bez powodu konkretnego, po prostu sie nie ukladalo -do dupy, pusto, samotnie, tesknie i kocham, jak cierpietnica-paranoiczka sie czuje

Gość lindaaaaaaaaa
do w scieklej bestii - naprawde odszedl do 22 latki? z milosci do niej? o kuźwa

Miły186 lubisz lepic bałwany? :) ja nie robiłam tego chyba z 6 lat :( A dzień miałam trochę męczący, ostatnio kładę się za późno i jestem przez to wykończona :( Dlatego chyba już powolutku będę się kładła spac.

Annikki, no ba, lubię lepić bałwany, w tym roku na szczęście było na to dużo okazji :) Nie to co ostanie dwie zimy bez śniegu :) Chyba mamy następną naszą wspólną cechę, niewysypianie się. Ja też chodzę strasznie późno spać i przez to śpię około 5-6 godzin każdej nocy i rano jest katastrofa :D Miłych snów, ja też muszę już się kłaść bo padam na nos... Do jutra.

Miły186 coraz więcej tych wspólnych cech :) Ale to niewysypianie się to muszę koniecznie zmienic, bo nie jestem w stanie następnego dnia normalnie funkcjonowac, aj ale znowu to samo, juz po 1.00 a ja jakoś nie mam ochoty się kłaśc, całe szczęście, że jutro (w zasadzie to już dzisiaj) sobota :)

- 31 - około pół roku - zakochanie mu minęło a pokochać nie umiał - nie jest mi z tym najlepiej, dlatego mam nadzieję że ten stan samotności niedługo się skończy :)

Gość samaq
1.23 lata 2. od wczraj 3. bo mnie rzucił dla swojej przyjaciółki 4.dół jak nie wiem, nigdy już się nie zakocham, depresja

1. 22 2. od tygodnia 3. Musiałam odejść ze wzgledu na to, ze nie akceptowała go rodzina:( 4. Do dupy, mam doła i tęsknie za M

Gość juyfr
1. Ile macie lat? 2. Od jak dawna jesteście same? 3. Dlaczego jesteście same? 4. Jak się z tym czujecie? 1.17 2.od zawsze 3.bo dopiero zaczynam 4.źle

Annikki, ja to wysypianie się zawsze sobie zostawiam na weekend, czyli dziś. Widzisz, że jest już po 21 a ja właśnie niedawno wstałem z łóżka, 20 minut temu :D A bardzo uwielbiam i spać, więc gdy nie trzeba wstawać, to śpię do oporu, a jak trzeba to trudno, jakoś wstaję ale niezbyt radośnie :) I widzę, że nasza rozmowa prawię opanowała cały ten topik, a przecież nie jest on dla mnie nawet :)