Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość reveele

Dziewczyny, które nie macie chłopaków - wpisujcie się

Polecane posty

.... własciwie to mam dwóch adoratorów ale jestem tak naprawde sam z tym wszystkim .Mam 29 lat i niedawno wróciła z londynu aby ukonczyc moj wymarzony kurs fryzjerski .Przez 3 lata byłam w związku z iranczykiem ,nasz zwiazek był naprawde wspaniały lecz moj ukochany jest [co mi sie wydaje ]pod presja kogos z rodziny ,poniewaz pojechal do iranu i ozenił sie z osoba ktorą widział raz w zyciu . Zerwała z nim ,lecz on nadal dzwoni nawet do polski i zapewnia mnie ze kocha i ze rozwiedzie sie tak jak tylko to mozliwe a jezeli nie bede chciała byc z nim to on sie zabije bo nichce zyc bezemnie -i co tu robic.Jest tez i drugi facet z którym mieszkałam w jednym domu w ktorym mieszkali polacy , gosc jest tak zakochany ze robi dlamnie dosłownie wszystko ,lecz ja go nie kocham a poza tym on jest o 13 lat starszy i w trakcie rozwodu no i ma dziecko .Dlatego jestam sama ale juz w krótce musze kogos wybrac i co mam zrobic?

Miły186 myślałam, że można ciebie zastac na kafe tylko w godzinach nocnych :) Hmm kusic losu nie potrafię... Więc pozostaje mi tylko czekac co przyniesie kolejny dzień i akceptowac to.

to ja tez się dopisze bo mam dziś dzień dołowania się :P mam 22 lata i od 3 miesięcy jestem sama. Nie czuję się jakoś wybitnie źle:P

Annikki, miło Cię widzieć tak o poranku :) Wstałem dziś wcześnie aby kibicować Małyszowi, Kranjcowi, Stochowi i Kowalczyk :) Warto było się nie wyspać :) Mam kilka kolejnych pytań do Ciebie, mogę zadać? Bo mnie bardzo zaciekawiłaś, Annikki :D

Miły186 o poranku?? :D toc to już wieczór się zbliża :D A czym cię zaciekawiłam?? Ok pytaj :)

Ach Annikki, dla ludzi śpiących inaczej, pory dnia ciut odbiegają od ogólnie przyjętych standardów :D 1. Z racji moich zainteresować geografią, chciałbym wiedzieć gdzie dokładniej mieszkasz :) Ciekawi mnie, jak daleko stamtąd byłem :D 2. Chciałbym poznać jakiś przykład muzyki, której uwielbiasz słuchać leżąc i nic nie robiąc :D

Gość lalalaa
1. Ile macie lat? 2. Od jak dawna jesteście same? 3. Dlaczego jesteście same? 4. Jak się z tym czujecie? 1. 18 2. od zawsze 3. bo boję sie zobowiązań 4. coraz gorzej

Miły186 przepraszam, że dopiero odpisuję, ale miałam problemy z internetem, a na dodatek przed chwilą wysłałam odpowiedź, ale był jakiś błąd i się nie jednak nie wysłała się :( To teraz tak w skrócie: Z powodu mojego beznadziejnego internetu muzyką, którą słucham nie jest zbyt różnorodna, nie mam możliwości poszukac i posłuchac czegos nowego. Moim ulubionym zespołem jest The Rasmus, ponieważ od niego zaczęła się moja miłośc do Finlandii. Spotykam się tylko z samą krytyką na temat tego zespołu, ale z tego powodu nie zmienię swojego gustu muzycznego. Lubię też Muse, kilka piosenek Katie Melua. Oczywiście słucham tez zespołów śpiewających po fińsku. Są też zespoły, których lubię jedną, dwie piosenki, np. Apocalyptica, System of a Down, Coldplay. Za polską muzyką nie przepadam, ale lubię \"Długośc dźwięku samotności\" Myslowitz czy starsze takie jak \"Małe tęsknoty\" albo \"Czas nas uczy pogody\". Zdarza się, że posłucham indyjskiej muzyki (sama się sobe dziwię) :) Chciałbys znac tylko dokładniejszą lokalizację miasta, w którym mieszkam czy jednak wolisz nazwę? :) Chciałam byc anonimowa tu na forum, ale i bez podawania miasta, każdy znajomy, który czytałby ten temat, na pewno wiedziałby, że to ja :)

Miły186 przepraszam, że dopiero odpisuję, ale miałam problemy z internetem, a na dodatek przed chwilą wysłałam odpowiedź, ale był jakiś błąd i jednak nie wysłała się :( To teraz tak w skrócie: Z powodu mojego beznadziejnego internetu muzyką, którą słucham nie jest zbyt różnorodna, nie mam możliwości poszukac i posłuchac czegos nowego. Moim ulubionym zespołem jest The Rasmus, ponieważ od niego zaczęła się moja miłośc do Finlandii. Spotykam się tylko z samą krytyką na temat tego zespołu, ale z tego powodu nie zmienię swojego gustu muzycznego. Lubię też Muse, kilka piosenek Katie Melua. Oczywiście słucham tez zespołów śpiewających po fińsku. Są też zespoły, których lubię jedną, dwie piosenki, np. Apocalyptica, System of a Down, Coldplay. Za polską muzyką nie przepadam, ale lubię \"Długośc dźwięku samotności\" Myslowitz czy starsze takie jak \"Małe tęsknoty\" albo \"Czas nas uczy pogody\". Zdarza się, że posłucham indyjskiej muzyki (sama się sobe dziwię) :) Chciałbys znac tylko dokładniejszą lokalizację miasta, w którym mieszkam czy jednak wolisz nazwę? :) Chciałam byc anonimowa tu na forum, ale i bez podawania miasta, każdy znajomy, który czytałby ten temat, na pewno wiedziałby, że to ja :)

O a teraz podwójnie poszło, ale za drugim razem przynamniej poprawiłam błąd w pierwszym zdaniu :)

To ja tez dorzuce cos od siebie :) 1. Ile macie lat? 2. Od jak dawna jesteście same? 3. Dlaczego jesteście same? 4. Jak się z tym czujecie? 1. 22 2. od ok 7 miesięcy 3. Bo ciagle kocham exa i nie spotkalam jeszcze nikogo kto by mnie ujął pozwolil o nim zapomnieć, a cięzko zapomniec po 3 letnim, bardzo intensywnym zwiazku 4. Brakuje mi bliskosci, meczy mnie juz imprezowe zycie singla, ogolnie jest cięzko ale staram sie myslec pozytywnie i nie uprzykrzać życia sobie i innym ciągłym narzekaniem :)

Annikki, dziękuję za wyczerpującą odpowiedź na temat muzyki :) Teraz już prawie wszystko o Tobie wiem :) Właśnie domyślam się, że chcesz pozostać w miarę anonimowa, dlatego prosiłem tylko mniej więcej o namiary na miasto, możesz dawać jakieś podpowiedzi a ja nuż zgadnę :) Lub możesz napisać na maila :) Gwarantuję pełną dyskrecję :D

Miły186 nie posiedzę dzisiaj za długo. Muszę wstac o godz. 6.20 Już myślałam, że nie otworzę poczty, ale się jednak udało :)

Annikki, rozumiem :) Ja też już dziś nie mogę siedzieć do 4-tej, bo wstać trzeba około 7-mej :) Życzę miłego dnia i do napisania może wieczorem :)

Gość gość
1. 17 2. 2 miesiac 3. Zerwał po 7 miesiącach dla innej 4. Z***biście. Sama chciałam zerwac 3 razy, ale ten błagał o następną szansę. Szkoda mi go było. Teraz wiem, że mogłam już wtedy kopnąc go w pysk

Gość gość
33 5 pech fatalnie

Gość gość
35 8 z braku laku :D nijak :D