Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bezpomysłu

Microgynon 21

Polecane posty

Gość ja to możliwe
Jeśli ostatnią brałaś w poniedziałek to pierwszą bierzesz we wtorek.To będzie 8 dzień.

Gość Bezpomysłu
Ok wszystko pomieszałam...Ale 7 dni przerwy na pewno zawsze mam! Bez brania tabletek! Ale nie pamiętam kiedy mam wziąć następną. Mam pytanie teraz ostatnie ... Czy mam wziąć gdy skończy mi się okres czyli za jakieś 4 dni czy jutro (kochałam się bez niczego w 3 dniu okresu)

Gość Bezpomysłu
Kurde no! :( To wy chyba nie rozumiecie co ja pisze! Przerwa trwa 7 dni prawda? Nie biore wtedy tabletek!!! Tylko 8 zaczynam nowe pudełko! Boże ...

Gość 0a
a co ma do tego okres!!!!!!!!?????????????? bierzesz w osmym dniu pierwsza tabletke! ja wymiekam, to musi byc prowokacja a jesli nie, to nie bierz sie za seks jak tak prosta rzecz nie miesci sie w Twojej glowie!

Gość Bezpomysłu
Kurcze ... wychodzi na to,że ostatnia wzielam w niedziele. Czyli pierwsza powinnam wziac w poniedzialek czyli jutro ale mam problem ... Bo ... to jest moj 4 dzien okresu. A mam miec 7 dni przerwy. Wiec co? Tak mam namieszane przez luty i przez nieuwage

Gość Bezpomysłu
Kurde no przeciez pisze idiotko ze biore 8 dnia tabletke czy mam okres czy nie!!!! Czytaj a nie jak chces zpomóc! 7 DNI PRZERWY NIE BIORE NIC A 8 TAK CZY SIAK BIORE TABLETKE PIERWSZE

Gość Bezpomysłu
Tutaj wcale nikt nie czyta dokładnie ... Żegnam i miłej nocy życze. Dziekuję za przyzwoite odpowiedzi.

Gość ja to możliwe
Posłuchaj :Jeśli w styczniu kończyłaś tabletki w poniedziałek(sama tak napisałaś)to zaczynałaś po 7 dniach przerwy we wtorek.I znów w lutym musiałaś skończyć na poniedziałku,więc teraz też musisz zacząć we wtorek.I będzie wszystko dobrze.

Gość co ma do tego styczeń
i któryś dzień okresu??? Dzisiaj jest marzec, czyli w lutym nie brałaś wcale? I ciągle mówisz, że czwarty dzień okresu... a co kogo obchodzi który to dzień okresu??? Ważne, który to dzień bez tabletek

jeśli w lutym nie brałaś to powinnaś wziąć pierwszego dnia okresu

Gość ja to możliwe
O rany też żeś się czepiła....Pisała że pamięta że kończyła tabletki 27 stycznia w poniedziałek.Nie pamięta jak kończyła w lutym bo miała wypadek i jej się wszystko poplątało.Ale logiczne że jesli raz kończyła w poniedziałek to i kolejny raz też kończyła w poniedziałek.Oczywiście pod warunkiem że robiła 7 dni przerwy.

ja się przyczepiłam? To ona się przyczepiła do tego swojego okresu! Skoro pamięta że kończyła w poniedziałek to nie wiem skąd dylemat. Następne zaczyna we wtorek. I nieważne czy to był luty po drodze, bo bez względu na ilość dni w lutym, tydzień się nie skrócił przecież...

Gość ja to możliwe
No ale właśnie ona coś z tą przerwą miesza...Raz pisze że robi 4 dni raz 5 a potem się upiera że jednak 7... Nie dojdziesz.Prowokacją jedzie.

Gość Bezpomysłu
Same jestescie jedna wielka prowokacja. Juz wiem