Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mustang

pieszczoty

Polecane posty

Gość to _tylko ja
zachlannie ja zlizuje.... jestem mokra i rozpalona...

podnoszę Cię tak że patrzymy sobie w oczy, przysuwam się do Ciebie i wyszeptuje do uszka "chcę wejść w Ciebie głęboko, poczuć na swoim członku wilgoć i gorąco Twojego wnętrza... " a potem łapie Cię za płatek ucha i ssę go mocno, obejmuję i przytulam do siebie...

Gość to _tylko ja
tone w Twoich ramionach,spogladam z ufnoscia w Twoje oczy... i ... szepce Ci do uszka - chce Ciebie poczuc...Ciebie calego...

kładę się z Tobą na łóżku, wsuwam się między Twoje nogi, tak że obejmujesz mnie nimi a ja swoim twardym penisem drażnię wejście do Twojego rozkosznego wnętrza.. Łapię Cię za nadgarstki, czujesz mój oddech na twarzy... i wtedy właśnie ruchem bioder wprowadzam w Ciebie swojego dużego i sztywnego członka głęboko w Ciebie...

Gość to _tylko ja
zniewolona... z rozkosza Ciebie przyjelam.. rozsunelam szerzej nogi,wyprezylam cialo ku Tobie... zebys mogl wejsc glebiej...wypelnic mnie cala... cudowne uczucie... miec Ciebie w sobie...

poruszam się z początku delikatnie, aż wilgoć Twojego wnętrza pokryje całego mojego członka. Teraz przyspieszam i wsuwam się w Ciebie coraz głębiej i mocniej...

Gość to _tylko ja
czuje ... i probuje dotknac Ciebie,ale nie moge... zbyt mocno trzymasz moje rece.. pusc mnie.. chce polozyc dlonie na Twoich posladkach i ... przytrzymac Cie tak ..abys na milimetr nie wysunal sie ze mnie..

puszczam je i łapię Cię dłońmi za piersi, masując Cie po nich i Twoich twardych sutkach.. czujesz jak mój penis jeszcze bardziej napręża się w Tobie. Jest mi cudownie w Twoim gorącym wnętrzu dreszcze przechodzą mnie po całym ciele...

Gość to _tylko ja
jestes cudownie zbudowany.. z przyjemnoscia dotykam Twoich plecow ..zsuwam dlonie nizej ... nizej i z czuloscia klade na posladkach..przyciskam je do siebie... sciskam mocniej uda... i przez moment jestes...tylko moj

cudownie ocieram się mocno i głęboko w Tobie, czuje jak zbliża się rozkosz... przyspieszam ruchy, staram się pocałować Cię w usta, rękoma błądzę po całym Twoim ciele, nie wiem gdzie Cię nimi pieścić, tracę zmysły...

Gość to _tylko ja
wpadamy w ten sam rytm.... odglosy uderzen podniecaja nas do nieprzytomnosci... spocone ciala ocieraja sie o siebie.. unosisz sie nade mna i ... tylko to nas laczy....

rozkosz jest coraz bliżej, czujesz jak skurcze przechodzą po moim ciele.. teraz już naprawdę mocno wbijam się swoim członkiem głęboko w Ciebie nie panując do końca nad swoim ciałem.. jeszcze kilka ruchów i...

Gość to _tylko ja
wije sie i rzucam... nie moge wytrzymac.. trace kontrole ... chwytam Cie za ramiona i klade na plecy ... jednoczesnie dosiadajac Cie...

czuje jak nabijasz się na mojego członka, a on rozdziera Twoje wnętrze... pochylasz się do przodu a ja obejmuję i przytulam do siebie, żeby przytrzymać kiedy w dzikim szale penetruję Cię głęboko i bardzo szybko... odpływam...

Gość to _tylko ja
cudowne pchniecia..... mysli uciekaja...czuje tylko Ciebie otworzylam sie ...cala....chce bys byl Moim Panem... rzadzil mna i rozkazywal... wszystkiego co zakazane najbardziej teraz pragne... odplywam...

przewracam się z Tobą z powrotem, czujesz mój ciężar... wchodzę w Ciebie mocno, głęboko i szybko... coraz mocniej... coraz głębiej... coraz szybciej... mocniej! głębiej! szybciej! ciężko dyszę w rozkoszy, skurcze są coraz silniejsze... mocniej!!! głębiej!!!! szybciej!!!! kiedy już wiem że nic nie powstrzyma fali gorąca, która zaraz rozleje się po moim ciele wysuwam z Ciebie swojego członka, żeby fale, ale gorącego płynu wytrysnęły na Twój brzuszek i piersi, pokrywając je... kładę się na Tobie i całuję Cię i przytulam a lepki płyn scala nas w tym uścisku...

Gość to _tylko ja
przygnieciona jakze slodkim ciezarem... padam wyczerpana.. obejmuje Cie czule,glaszcze ramiona,szyje i delikatnie dotykam twarzy w poszukiwaniu ust ... ktore mi tyle rozkoszy daly.. koniuszkiem jezyczka wodze po ich konturach,by po chwili ... wziasc je cale....

dziękuję za noc pełną wrażeń :) i chętnie bym ją kiedyś powtórzył :)

Gość malwinka098
gdzie jesteście to bylo piękne chce więcej !!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość jestem bardzo zabawny
podniecaja was takie rozmowy? robicie sobie dobrze czytając i pisząc?

Gość wxpl
przecież ładnie piszą i nie używają brzydkich słów to niech sobie pisza . Mi też sie podoba i chętnie poczytam 🖐️

Gość bardzo inteligentny
@jestem bardzo zabawny: a Ciebie co podnieca filmiki z redtube ? rzeczywiście jesteś bardzo zabawny :P