Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamusie powiedzcie

Nie szkoda wam sprzedawac...?

Polecane posty

Gość mamusie powiedzcie

Mi sie nazbieralo kupe rzeczy po mojej coreczce, zabawki, ktorymi sie juz nie bawi, ciuszki, z ktorych wyrosla... Nie mam gdzie tego wszystkiego trzymac, oddac tez nie mam komu, wiec mysle nad Allegro. Ale troche mi szkoda :( Gdybym miala kogos w rodzinie komu moglabym to oddac to byloby prosciej... A wy co robicie z niepotrzebnymi rzeczami? Nie szkoda wam sie ich pozbywac?

mam dokładnie ten sam problem, miałam w zamiarze wystawic na allegro ale sentyment wiekszy, wole komus oddac w rodzinie ale tez nie mam komu narazie sobie zostawiłam ale to drugie i ostatnie dziecko :) wiec wszytsko znów zostaje...

Gość vbfxdhdfhd
możesz nawet tutaj poszukać mam ze swojego miasta i oddać za darmo jak nie chcesz sprzedawać, skąd jesteś?

Gość wkurzona jestem z rana
Ja mialam mase ubran, wiele z tych rzeczy bylo nowych, nigdy nie noszonych. Tez nie mialam nikogo w rodzinie, zadnej kolezanki, nikogo. Wiec oddalam biednym :) Akurat w gazecie byl artykul, rodzina prosila o ciuszki, zywnosc, doslownie wszystko...

to juz nie chodzi o sprzedanie... sentyment mam silniejszy :) ale cos musze pomyslec choć częśc odddac....

Gość mamusie powiedzcie
xbfx... wlasnie chodzi o to, ze nie bardzo usmiecha mi sie oddawanie czy sprzedawanie rzeczy obcym osobom. Chetnie przekazalabym komus naprawde bliskiemu, np. w rodzinie, ale po prostu nie mam nikogo :( Skladowac to wszystko? Kupa rzeczy, naprawde sporo... Ech, sentymentalna jestem...;)

Gość hghgyhyhgty
Ja z Wrocławia chętnie przyjmę. Mogę nawet wysyłką, opłacę koszty wysyłki. Np wystaw na allegro ceną niech będzie sama wysyłka i podaj mi linka. Mam bobasa nosi rozmiar 62 teraz ale mam siostrę z kłopotami która w kwietniu rodzi, kuzynkę w lipcu i drugą na przełomie kwietnia-maja. Ciuszki na prawdę się przydadzą

Gość ella256**
Mozesz mi oddac zaplace koszty przesylki i co ci jeszcze dozuce. Niedlugo rodze swoje wlasne dziecko wiec potrzebuje doslownie wszystkiego a ceny w sklepach bardzo wysokie. moj e-mail; acha@wp.pl

Gość ella256**
moj e-mail acha261@wp.pl. Sorki to z rozpędu

wole kogos z wrocławia i osobiscie sobie niech wybierze co chce nie sa to ubrania pierwszej jakosci 4 dzieci porzez nie przeszła - wiele do zyczenia im pozostaje ale na smietnik nie wywale... wiec mamy zaintersowane na gg proszę