LISTOPAD2008 0 Napisano Marzec 2, 2009 Mam problem... 1 lutego dostalam okres... w sumie bylo to poczatkowo takie plamienie... po kilku dniach byla to juz normlana miesiaczka trwalo to do 12 lutego!!!!! Dlugo prawda????? Minely 2tygodnie a ja znow mam okres!!!!!! Dlaczego??? Czy moze to byc jakas choroba??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LISTOPAD2008 0 Napisano Marzec 2, 2009 odpiszcie!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eddesa Napisano Marzec 2, 2009 idz do ginekologa chyba nikt na forum nie udzuieli ci infrormacji na temat tego co ci jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ngLka 1 Napisano Marzec 2, 2009 Nie ma miesiączek co 2 tygodnie natomiast istnieje takie pojęcie jak krwawienie śródcykliczne. Jest to krwawienie towarzyszące owulacji i można wtedy zajść w ciążę (tak powstają mity "zaszłam w ciążę kochając się podczas okresu).Miesiączka występuje 12-16 dni po owulacji, czyli jeśli masz 2 krwawienia w odstępie 2 tyghodni, to pierwsze jest śródcyklicznym a drugie - relaną miesiączką.Jeśli nie obserwujesz organizmu to nigdy nie wiesz, czy pierwsze krwawienie jest właściwą miesiączką, czy w/w krwawieniem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ngLka 1 Napisano Marzec 2, 2009 Jakkolwiek - plamienia czy krwawienia trwające 12 dni to nie jest sprawa normalna i poprzedniczka dobrze napisała - kierunek ginekolog Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach