Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olga 111

czy moge dac synowi na imię Jakub jezeli tesciowie mają psa Kubusia?

Polecane posty

Gość olga 111

mam taki dylemat-chcemy z męzem dac tak na imię naszemu synkowi ktory urodzi sie za kilka miesiecy,narazie nikt o tym nie wie ze to bedzie chlopiec,ale nasze starsze dzieci odradzają nam to imie bo kojarzy sie z tym pieskiem tesciow ktorzy mieszkają po sąsiedzku:(jakos nic innego sie nam nie podoba,a to imie ma ładne zdrobnienie:)inne imiona są albo zajęte przez rodzinke albo nie mają zdrobnien:)poradzcie cos:)

Gość jezzzz a kto ci zabroni

Gość sympatyczna133
NIE BARDZO TO BRZMI ALE CO MA JEDNO DO 2 SKORO CHCESZ ZEBY SYNEK MIAL TAK NA IMIE TO DAJ MU

Gość będzie kuba junior
do czasu aż pies zejdzie z tego padołu :D

no tak teściowa zawoła kubuś i przyjdą oboje: syn i pies nie wiem jak juz wam tak sie podoba, ale ja bym posłuchała starszych dzieci

Gość olga 111
ale moi tesciowie kazdego kolejnego psa nazywają Kubus a mają juz 3:(

Gość garderobiana jolanda
Ja bym tak nie nazywała dziecka, skoro nazywa sie tak juz pies. Naprawde nie da rady wybrać sposórd milionów imion jakiegos innego, które wam siepodoba? Mnie się imię Jakub zupełnie nie podoba, a już zwłaszcza biorąc pod uwagę fakt, że w ostatnich paru latach co drugi chłopak w wieku piaskownicowym ma na imię jakub. Podobnie jak z juliami i oliwiami

nie wiem ile teraz ten pies ma lat ale jak wiadomo psy żyją krótko więc potem zostanie tylko jeden i oczywiście to będzie twój synek

Gość w sumie dllaczego nie przeciez
to imie dla czlowieka a nie dla psa . ja nie rozumiem ludzi , ktorzy nazywaja swoje psy takimi imionami . w moim bloku sasiedzi maja Kubusia , Filipka , Zuzie , Maje . ale tak z drugiej strony glupio bedzie jak pojdziecie do tesciow ktos zawoła Kubus i nie bedzie wiadomo czy to bedzie chodzilo o psa czy o twojego synka .