Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dolllka

testy owulacyjne - czy ułatwiły wam zajść w ciążę ?

Polecane posty

Gość dolllka

kupiłam, ....mam zamiar zastosowac ale mam pytania 1...czy ułatwiły wam zajsc w ciążę ? 2... czy jeśli planowałyście płec dziecka czy pomogły wam w tym testy ?

Gość dolllka
no tak zapomniałam......

Gość ella256
zgadzam sie z poprzedniczka. Ja prez miesiac stosowalam testy i caly czas wychodzilo ze nie mam owulacji a potem okazalo sie ze zaszlam w ciaze w tym wlasnie miesiacu. Mysle ze szkoda na nie pieniedzy, odradzam.

Gość podobno
stresują, lepiej zdac się na nature ierzenie temperatury i obserwowanie śluzu i saej siebie , ja odradzam też planuje zajść w ciąże ale raczej nie bede podpierała się testami

Gość dolllka
dzięki aaaa kupiłam juz to wypróbuje sobie :) zobaczymy co z tego wyjdzie no i dodatkowo obserwacja śluzu....

ja z testami staralam sie 2 cykle. Pierwszy cykl robilam testy, kochalismy sie w dni plodne ale ostatniego dnia, kiedy test owulacyjny wyszedl najlepiej nie kochalismy sie bo nie bylo kiedy. W nastepnym cyklu byla identyczna sytuacja ale powiedzialam mezowi ze jak nie pojdzie ze mna do lozka to mu nie daruje ;) I w taki oto sposob poczelismy nasze dziecko, ktore teraz rosnie sobie u mnie w brzuchu. Wiem ze wtedy bo tak wynika z USG :)

Na prawdę, wystarczy obserwacja śluzu, zadne testy niczego nie zmienią.No chyba, że komuś nie chce się obserwować i woli wywalać kasę - to wolna droga ;)

ja mierzylam temperature, obserwowalam sluz i robilam testy :P

Gość mi sie udalo
dzieki testom bo mam bardzo nieregularne cykle i dzieki nim wiedzialam w koncu kiedy jestem plodna. No i oczywiscie udalo sie w 1 cyklu, wiec ja je popieram. Testy nie sa az tak drogie, bez przesady. Na allegro kosztuja nawet 1 zl za sztuke wiec to zaden majatek.