Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Etne

gdzie zarabiacie nic nie robiac ? P

Polecane posty

Uwielbiam jak wysylaja mi darmowe gadzety, probki markowych perfum, kosmetyki, itd ZA DARMO xD oprocz tego allegro i sejfik oczywiscie : ))) na sejfiku mam niedlugo 40zł do wyplacenia za nic xD a Wy ?; > moze sa jeszcze jakies sposoby ktorych nie znam ?: ) jak macie jakies zaproszenia na darmowe kosmetyki to wysylajcie ! zrewanzuje sie : )))) albo jak ktos chce ode mnie to i tak dam ; P ewentualnie ; p ale wolalabym cos za cos : D

Gość gosiaczek85
na allegro : )) ale to dluga bajka. to z sejfika to to co masz na stopce? slyszalam o tym i ciagle zapominam aby wejsc ;p

Gość jablkoooo
haha dostaje kase od siostry jesli czegos tam nie mowie ;p prosze o zaproszenie moj mail jabluszek@wp.pl (na wszystko co chcesz)

Gość no to zajebiscie
o co chodzi w tym 'sejfiku"??

Gość nie dajcie się oszukac
też klikałam w maile w tym sejfiku, klikałam przez rok jak mialam jakies reklamy na mailu i co? Mam na koncie 3zł i nie mogę tego wypłacić bo wypłacają od 25zł :-o Nie dajcie się oszukać w klikanie maili, kto Was zapisze to ma z tego kase a Wy nie macie nic, tylko siedzicie jak glupki za przeproszeniem przed kompem, klikacie w reklamy a i tak kasy z tego nie ma. Juz bardziej na allegro opłaca się sprzedawać. Lepiej zostać konsultanką jakiejś firmy i w miesiącu mieć to 100zł zarobku

to chyba bylo dawno bo juz wyplacaja od 3zł .poza tym to naprawde trzeba sie nie starac aby przez rok uzyskac 3 zl ; P

Gość online..
Ja jestem konsultantka FM. Mam z tego niezłą kasę bo od jednej sprzedanej perfumy mam zarobek od 10zł, ostatnio jak była promocja to miałam 23zł od jednej perfumy :) Zamawiają u mnie znajomi i rodzina, czasami również znajomi znajomych :D Co najmniej 300zł mam miesięcznie a zawsze to jakiś grosz ;)

Gość Karolinciaa*
Napisz na ten nr. gg i powiedz ze prosisz zeby Ci wysłała darmową probke i ta pani i wysle Tobie ZA DARMO!! Czasem nawet wysyłają cały perfum!! Wciągu tyg.! :] Ona moze teraz nie odpisac ,ale napewno odpisze!! I Ci powie co zrobic! To jest jej nr. gg 5553366 I powiedz zeby Tobie wszystko wytłumaczyła! Pzdr. Ps. Ta Pani ma na imie Ewa

Gość rewelacyjny zarobek
zarobek nic nie robiąc, czyli leżenie na wznak i dawanie dópy!!!! Sorry, miałam na myśli ciipki, choć anal jest droższy.

Gość Karolinciaa
pisze sie na to, podaj adres agencji. Pzdr.

a slyszal ktos o tym???? www.darmowe-probki.pl ja dzis weszlam i zamowilam ale nie wiem czy sa jakies limity i czy to wiarygodne

Gość
Hej, Jeśli masz konto na allegro i chciałabyś dostać jakąś fajną rzecz typu pendrive, prostownica, żelazko, aparat fotograficzny, kamera, drukarka itp. to mam dla Ciebie stronkę. Musisz tylko się zalogować na nią. https://cokupic.pl/zaproszenie/ZDAWID Na tej stronie piszesz opinie o przeróżnych produktach codziennego użytku. Ja napisałam 600 opinii i za nie dostałam drukarkę. Ostatnio zaś za 280 opinii dostałam prostownicę i pendrive za 105 opinii. 1 opinia to 30 wyrazów. Za zaproszenie osoby dostajesz 30 punktów, za napisanie 1 opinii 15, za napisanie opinii w czasie happy hour 20 punktów. Każda 100, 200, 300 itd, opinia to dodatkowe 50 punktów. Myślę, że warto. Pozdrawiam

Gość DAW
Polecam stronkę w której za pisanie opinii dostałam drukarkę, prostownicę, kamerę, żelazko bezprzewodowe i dysk zewnętrzny. Na stronie cokupic.pl/zaproszenie/ZDAWID trzeba zalogować się hasłem i nickiem z Allegro. Na tej stronie dostępne są dwa nowe programy ekspercki i doradczy, w których pisząc opinie o przeróżnych produktach można dostać świetne nagrody. OTO DOWÓD picasaweb.google.pl/lh/photo/68EGAnBOXI2vvYl32gPz-A?feat=directlink

Gość CZEPIALSKA........
Ludzieeeeeeeee!!!! O mowo polska : nie mówi się "dwie perfumy" czy "ta perfuma" tylko dwa perfumy, ten perfum. U takiej "konsultantówny" już bym nie kupiła. Tak jak lśnić i pachnieć powinna skóra, poprawna polszczyzna również

Gość czepialska małpo
piszę się tylko i wyłącznie !te perfumy!, nie ten perfum. Rozumiem, że o nożyczkach też mówisz ta nożyczka? Wyraz perfumy to plurale tantum, czyli rzeczownik występujący pod względem formalnym jedynie w liczbie mnogiej mimo znaczenia liczby pojedynczej. Rozumiecie niedouczone dziewoje? Tutaj poprawna odmiana: M - te perfumy, D - tych perfum, C - tym perfumom, B - te perfumy, N - tymi perfumami Ms - o tych perfumach, W - PERFUMY!!! I nie mówi się dwie perfumy tylko dwa flakony perfum! Dziewczyny, jednak drugą poprawia, a sama się nie zna. Jak kupujesz spodnie to prosisz dwie spodnie? Czy dwie pary spodni? Żenada :o

Gość baby nie kłoccie sie
ten perfum czy te perfumy, ja tez mowie ten perfum, moze zle. Ale lepiej brzmi niz ta perfuma . No i czepialska nie jest taka czepialska jak ty, ktora nazwalas ja malpa -fe, nieladnie. A nie kloccie sie bo zostaniecie klotasami

Gość czepialska małpo
Nie obchodzi mnie kto jest lepszy, go to nie podstawówka, ale jeżeli Ciebie nie obchodzi podstawa języka polskiego, to widocznie nie powinnaś była jej skończyć. A jak nie odróżniasz kłótni od wypowiedzenia swojego zdania, to Ty masz problem. I nie może źle, tylko popełniasz żenujący błąd mówiąc ten perfum, gdyż taki wyraz istnieje jedynie w twoim słowniku.

Gość baby nie kłoccie sie
do czepialskiej malpy. akurat ja jestem facetem i to nieczepialskim. a u Ciebie wyczuwam niezla szpile. czy jestes moze belferka od polskiego? nie badz az taka zasadnicza, niepotrzebnie sie spalasz. pozdrawiam i wiecej luzu i spokoju w wypowiedziach. to tez jest wizytowka kultury, nie tylko poprawna polszczyzna

Gość czepialska małpo
Moja kultura czy jej brak to osobna dyskusja, a braki w waszej polszczyźnie to sprawa ewidentna. I nie mam nic wspólnego z językiem polskim, mało tego na co dzień posługuję się językiem obcym.