Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co teraz bo nie wiem

nauczyciel wyczuł ode mnie alkohol tuż przed lekcją jak na niąszłam

Polecane posty

co teraz moze zrobic ? nie zadzwonił na policje , nie wie ile miałąm profili chce mnie chyba wywalic ze szkoły czy moze?

Gość Da Ba Dee
To się teraz alkohol na profile mierzy? :P

dodam ze mam skończone 18 lat promili oczywiscie :O

odpiszcie pleasea

ja pierdu ale nie byłam pijana tlyko po jednym piwie chcial zadzwonic na policje ale sie rozmyslił kazał mi isc do domu chociaz mialąm jeszcze lekcje i poweidzial ze beda klpooty co moze zrobic ?

Gość nie rozumiem problemu
przeciez alkohol jest legalny. Masz 18 lat. Czego sie boisz? Co Ci moze zrobic? Bo nie wiem :D

Gość madoonaa
teraz nic ci nie moze zrobic, jak to sprawdzi ? przeciez nie ma dowodow!!!! nie masz sie czego bać :)

no nie wiem własnie dlatego sie pytam to był mój wychowaca cholernie ciety no piwo na okienku( znaczy ise ucieczce na dwóch lekcjach) i jeszcze małego drinka w sumie miałąm moze 0,3 promila nosz kurde nie wiem jak on to wyczuł moze ktos nakapowal ze do abru idzizemy ale to śmieszne jest przecież mam skończone 18 lat:O

no i co z tego ze masz 18 lat? w statucie szkoły na ogól pojawia się zapis ze uczniowie nie mogą pić na terenie szkoły i przychodzić na zajęcia pod wpływem alkocholu.Proste

ale 0,3 promila jest chyba nawet dozwolone podczas prowadzenia samochodu

Gość szczeniackie zachowanie
no i co tak podkreślasz, że masz skończone 18 lat? Masz, a zachowujesz się jak byś miała 13. Od kiedy to się przychodzi na lekcje pod wpływem alkoholu? Nic ci nie zrobił, nikogo nie wezwał, to i nic nie będzie formalnie się działo. Może na wywiadówce powiedzieć to rodzicom i może być na ciebie bardziej cięty, tyle.

Gość eff
hehe ja miałem identyko sytuache. Nauczycielka wyczuła ode mnie piwko a ze akurat to była lekcja z podstaw zywienia to do dzwonka byłem maglowany z tematu "browary". :D Dodam jeszcze, że piwko wyczuła zaraz na początku lekcji. :D:D:D Pozdrawiam 🖐️