Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adulec

Co w waszych oczach dyskwalfikuje faceta ??

Polecane posty

Gość dyskwalifikujęęęęę
Facetów ubranych w płaszcze do kostek..normalnie-BATMAN FOREVER! tragedia! Jak facet ma na sobie nieoryginalne buty,nie wiem czemu,ale jak nie ma na sobie oryginalnych tylko jakies podróby to nie spojrze już na takiego....(tak mam,i już!) Jak facet ma skarpety i sandały ....tfuuuuuu Jak nosi za krótkie spodnie.... Jak ma na sobie adidasy i do tego czarne skarpety...normalnie szlag mnie trafia jak widze takich kolesi! Musza być jasne! Hehehe Ubrany na sportowo i do tego pantofle..yyyy Długie włosy! Odrażające! Gdy facet jest blady jak D U P A !!!

Gość o zesz.....
domyslam sie, ze nie jestescie juz razem :D?

dobrze że nie chodze na solarium:P i słońce mnie nie bierze::P

Gość o zesz.....
Dawajcie dalej dziewczyny, dobre :d

Gość kolanko
z brudnymi paznokciami i nieogolonych takie dzikus+bezdomny w jednej osobie:P

a co do mnie do powiadania... Taki sobie koleś który nie ma nic do robic popołudniami:P:P:P który próbuje sobie znależć jakieś zajęcie aby o "niej" nie myśleć...

Gość Adulec
a mysle, ze mimo to, jestem dosc tolerancyjna, ciesze sie jak wychodzi z kolegami, wraca pijany, ok. A co niby mieli robic ??? zreszta jak sie napije, to wlacza mu sie ze wszytskie baby to dziwk*i poza mną. Ale generalnie ufam mu i tu nie ma problemu. Sama rozmawiam z jego znajomymi, jak dzwonia do mnie, zeby wpadli, on siedzi z kolegami, ja wychodze, mam czas dla przyjaciolek, lub po prostu ide sama do kina Nie przeszkadza mi kompletnie, zeby sie opil, warunek - nie jak wychodzimy razem

hmm golę się raz na tydzień, buty mam brudne bo mi się niechce wyczyścić, a paznokcie kto by się tym przejmował:P

Gość az wstyd sie przyznawac
Za duzo by wymieniac. Generalnie malo ktory spelnia moje standardy.

o ''niej'' :o nieciekawie , to tak jak ja ale , twojej sytuacji dokladniej nie znam. chcę go sobie wybić z głowy, uświadomić że nie jest cudowny i otworzyć się na związki z innymi fajnymi facetami...

Gość Adulec
jesli juz z kims jestem, to nie musi byc zawsze swietnie ubrany, opalony, wybielony zeby itc. Chce byc z mezczyzna,a nie z lovelaskiem. Chodzimy przy sobie w dresie, albo ja w jego bokserkach- brak skempowania Jednak faktycznie, na poczatku znajomosci pewne rzeczy sa w stanie kogos przekreslic

tja mwronka ja tak samo ja tak samo tylko ze z kobietami... ale narazię musze miec wolne serce i rozliczyć się z moim koszmarem - nadzieją...

Gość Adulec
mawronka-- czas, czas i tylko czas. Swoje trzeba przecierpiec. Naprawde, wypłacz się, bo zajmując sobie czas czyms innym tylko oszukujesz sama siebie, a wspomnienia wracja jak bumerang, ze zdwojoną siłą

Gość pepea
W moich oczach i odczuciach faceta dyskwalifikuje brak kultury takze osobistej, brak szacunku do rodziny i ludzi, brak pasji, wulgarnosc, zamilowanie do alkoholu i opowiadanie ile to nie wypil i jak sie to nie skonczyl!!! takze twierdzenie ze wszyscy to debile tylko on jeden jest inteligentny na tej ziemi.

Gość Czesc Wszystkim Wam
Jak siedzi całymi dniami przy kompie! Jak jest za bardzo zżyty z mamusią! Jak wieśniacko się ubiera! Jak smierdzi! Jak prostacko się wyraża! Jak czegokolwiek nie potrafi! Jak nie umie czegokolwiek naprawić! Jak nie potrafi gotować! Jak wieśniacko i prostacko się śmieje! Jak ma pedalski głos! Jak płacze!!!!!!!!! Jak kazda paniena jest dla niego extra,super ! Jak nie docenia tego co robie! Jak nie zmienia gaci oczywiscie! Też jak chodzi na drugi dzien w tym samym! Jak chodzi i szoruje kapciami po podłodze!( o Dear God!) Jak pali i kiepuje do zlewu!!! Jak mysli ze jest najmądrzejszy! Jak za duzo pije! Jak jest za mało miły! Jak się nie uśmiecha! Jak myśli tylko o sobie! Jak coś mu sie we mnie nie podoba! Jak smarka! Jak ciągle naparza smsy,w moim np towarzystwie! Jak opowiada o swoich/swojej byłej! Jak mnie po prostu nie pociąga/podnieca! Jak chce sobie kupić kota!(nie cierpie kotów) Jak się pudruje!( łoo boooniu ,spotkalam takiego nawet) Jak chodzi do kosmetyczki! Jak się wychwala! :)

Gość Adulec
debili akurat jest bardzo duzo, wiec....

Gość ciumcia rumcia
gdy facet wygląda marnie/kiepsko/brzydko/obleśnie/wieśniacko/tandetnie i ogólnie jest zaniedbany. gdy jego poziom inteligencji dorównuje absolwentowi szkoły gimnazjalnej, bądź zasadniczej zawodowej. gdy jego ambicje, pasje, zainteresowania, hobby, wiedza w żadnym stopniu nie są zbliżone do moich. gdy jego kultura osobista, maniery i wychowanie pozostawiają wiele do życzenia. gdy myśli tylko o seksie. gdy nie potrafię sobie wyobrazić, że przedstawiam tego faceta rodzicom.. już nie wspominając o ślubie. na szczęście nie miałam okazji nigdy bliżej poznać kogoś takiego. plus brak higieny bleeeeeeeee zgniły wacek bleeeeeee

ja już maltretuję się od roku, wczoraj miałam doła głębokości jeziora hańcza , popłakałam się jak nigdy :o i postanowiłam , że przekonam się że nie warto , ale muszę zobaczyć to na własnym tyłku i zamierzam go zdobyć . tiaa , tylko on ma teraz dziewczynę i na drugim konńcu Polski :o

Gość Adulec
a ja mam tak, idź sie umyj, oj kochanie później, polezmy jeszcze idz, bo smierdzisz ;) chyba nie ma takich co sie nie myja

kurwa czy aj nie jestem kulturalny kurwa elokwenty, pojebało? myję się rza na tydzień - i mi wystarcza:P a na te masę "czego nie lubię" nie odpowiem, bo mi się nie chce:P i siedze przy kompie 8 godz dziennie:P

mawronka tzreba przestać myśleć odpuścić - kochasz go to życz mu szzcęscia a sama zacznij budować swoje;) ja tak robię

Gość Adulec
mawronka, on jest na drugim koncu pl, czy tak dziewczyne ? zreszta niewazne Nigdy nie bylabym z takim facetem Bo jak zostawi ta biedna dziewczyne dla ciebie, to ciebie tez zostawi dla innej..zebys pozniej sie nie dziwila zreszta jak mozna kochac kogos z kim nie jestes z kim nie laczy wac wiez emocjonalna i lozko Zauroczona moze, ale milosc :/

a co powiecie o mojej higienie:P mam pieczarke an plecach:P:P:P

Gość Spis tematów
- indolencja -impertynencja - IGNORANCJA ! :)