Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Milosz z Maszewa

Szkoda że wszyscy którzy rozmawiamy na kafe nie możemy sie widzieć!!!

Polecane posty

Gość hmm satanistyczny
milosz operujesz jakimis durnymi stereotypami.:p

no nie wiem ale znam paru metalowców strasznie zawsze odnich czuć aż zatyka a te włosy jeśli już są długie to dlaczego tłuste i z łupierzem?

Gość SATANlSTYCZNY MlSTRZ WOJNY 666
wstrzymujac z ciężkim sercem naturalne ruchy jelit, i kurcze zwieraczą,zacisnąłem swe mocarne uda na lawce w metrze i żebrząc o ajkiekolwiek zainteresowanie skamlacym głosem i wzrokiem proszącym o litość szukałem objawów ludzkiego zainteresowania

Jestem, taki nerwowy i przewrażliwiony. Nie potrafię olać kogos kto sie czepia. No normalnie jestem c*pka. W panice zakładam masę topików i zaśmiecam forum NO TEGO TA JA ZA CHOOY NIE NAPISAŁEM dobry podszyw zaczernionym nickiem

Gość hmm satanistyczny
:D:D:D:D

Do satanistycznego mistrza wojny . Po twojej ksywie widać że jesteś okropnie zakompleksionym człowiekiem. Pewnie jesteś bardzo słaby i dlatego ubierasz sie w takie nazwyjak mistrz wojny. Podejrzewam że na wojnie zakopał byś sie pod ziemie i czekał aż się skończy.

A ty to lubisz??? Jak ktos kopiuje twoją xywkę i pisze głupoty lub stwierdza , żeś pedzio??? Bo ja nie... Sorry, tak daleko moje poczucie humoru nie sięga..... Nie róbcie ze mnie takiego sztywniaka... Jak nikt mnie nie wyzywa ani nie pisze pod SATANISTYCZNY MISTRZX 666 jakichś durnot o sraniu to wcale nie jestem nerwowy...

Bo jest, dla tego się piekli że się wydało, dwa piekli się bo satanistyczny.. :P

Gość to tak jak z 666
zauwazyłam, że tymi szóstkami afiszują się nastoletni metale bo u dorosłych jakoś tego nie zauważyłam.:classic_cool:

Co do xywy - 12342256878997565 raz mogę wyjaśnić, że nie jestem ani satanista Ani mistrzem Ani nie lubię wojen Kiedyś wyjaśniałem, dlaczego taka, a nie inna xywa..... A juz to widzę jaki z ciebie Miłosz z Maszewa.... Napewno nie podałeś prawdziwego imienia i miejscowości....

Gość to tak jak z 666
a co do nicka - ktoś najwyraźniej zamiast I jak Irena wpisał l jak lipa i już nick gotowy.:p

Co do stereotypów - nie ja je stwarzam , nie ja je kultywuję, a za innych odpowiadac nie zamierzam..... Myję włosy, jeśli chcieliście wiedzieć... Wulgarny też staram się nie być, poza opisanymi przypadkami

Gość to tak jak z 666
a gdzie jest ten Maszew? koło Pleszewa? :D:P

SATANISTYCZNY MISTRZ WOJNY 666 (dkwEGZ3@neostrada.pl) Nawet adres podszył ten czarny .... Musisz mnie bardzo nie lubić..... Satanistyczny jesteś mi obojętny. Treść przekazu była jasna - WYLUZUJ. To co zrobiłeś wczoraj w nocy, to była masakra. Przez Ciebie inne topiki spadły.

Gość udała ci sie prowokacja
a co sie działo wczoraj w nocy?

To świetnie, choć nie zamierzam sprawdzać Ja w każdym razie się nie przedstawiam... Nie mam kompleksów i mam poczucie humoru, niestety, daję się sprowokować podszywaczom i tym , co piszą, jaka to niby ze mnie ciota no i wychodzi ze mnie Mr Hyde..... Wiem , czasami wychodzę na sztywniaka, ale jest miejsce, gdzie kończy sie moje poczucie humoru... Ale dla innych miłych kafeterianeczek jestem słodziutki i milutki :)

Gość 2*25
a gdzie jest Pleszew??? :):):)

aster290 Szatan to nie mogłeś zrobić różnych wersji swojego nika? Wiadomo że ktoś sie podszyje Teraz już po ptokach, masz własnego osobistego podszywa, niewielu ma Ci ktorych wybieram mogą czuć się zaszczyceni. Wiele osób mnie juz prosiło, abym został ich podszywem. To nobilituje na Kafeterii :D

Gość to tak jak z 666
nie wiem, tak mi sie napisało.:P

SATANISTYCZNY MISTRZ WOJNY 666 (dkwEGZ3@neostrada.pl) To z tobą bimbałku tak sie kłóciłem??? Nie. Kłóciłeś się ze stulejarzem z F23 i to kiepskim.