Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość planująca rodzić

syn czy córka?jakie objawy

Polecane posty

Gość planująca rodzić

Objawy na córkę. Zakładam,że współżycie jest przed owulacją. Czyli córka, ale chyba to też nie jest pewne. W takim razie po czym mozna poznać,że będzie córka czy syn? Na córkę twarz jest w wypryskach,włosy sa tłuste, wypadają tak? Na syna wyprysków nie ma, wlosy sa gęste,rosną, jest dużo testosteronu i włosy rąsną wszędzie i w dośc szybkim tępie?czy tak? czy może inne sa objawy?

Jak dla mnie to wierutna bzdura. Ksztalt brzucha, zachcianki, wyglad... ja mialam wg tych objawow urodzic dziewuche, mamy wspanialego synka :-)

To większosc z nas będzie miała obojnaki! Ja mam pełno pryszczy (dziewczynka), do tego włosy w najdziwniejszych miejscach (chłopak). Do tego jem masę słodkiego (dziewczynka) i zagryzam kwaśnym (chłopak)... itp itp itp czyli: bzdura!

Gość planująca rodzić
no włąsnie,bo ja tez uwielbiam slodkie- dziewczyna mam ładne włosy i wszędzie- syn ładna skóra- syn

Odrzucało mnie od słodkiegoMiałam pięknie nieprzetłuszczające się włosy, myłam, bo traciły zapach ale absolutnie nie było widać, że trzeba umyć!Jadłam na ostro i kwaśno - bardzo! Do tej pory Połówek przyprawiał sobie jak nałożyłam na talerz. W ciąży nie był w stanie zjeść tych pikantnych potraw, którymi go raczyłam.Schudłam, wyglądałam wg znajomych - promiennie i lepiej, niż przed ciążą.I urodziłam córkę.

ja za to mam trądzik na twarzy, ale żadnych zachcianek co do jedzonka nie mam:(( to dopiero 13 t.c. a Wy kiedy zaczęłyscie miec zachcianki na słodkie i kwaśne?

Gość planująca rodzić
specjalnie nie mam zachcianek i smaków, zjadam to co kiedys, no moze uwazam na jedzenie byle jakie. zajadam owoce i słodkości i garmazeryjne mrozonki, lody, serki wiejskie, zypy, krokiety,pierogi...jak zawsze i nie wymyslam nic .Az dziwne.

Mnie od słodkiego odrzuciło natychmiast, na kwaśne pociągnęło mnie jeszcze przed terminem @ - zjadłam całe pudło śledzi z wiśniami a potem zwróciłam, same śledzie bez iśni. To mi dało do myślenia ;)