Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cozaswiat

jestem zdesperowana..!!!!!!!!!

Polecane posty

mam problem uporawialam petting z chlopakiem nie bylo wytrysku ale był ten płyn i boje sie tego ze np moj chlopak wlozyl rece do kieszeni albio ja mu wlozylam a tam kieszenie byly nim troche zwilzone i boje sie ze mogl to przeniesc do mnie i wlozyc mi palec z tym;( strasznie sie boje;(nawet nie wiecie jak sie boje;( zrobilam juz dwa testy wyszly negatywnie ale naczytalam sie w internecie ze niektore robily po 3 testy i wychodzily negatywnie a pozniej okazalo sie ze byly w ciazy;( nie wiem po jakim czasie one te testy robily ja to z chlopakiem zrobilam 6 a testy robilam 27 i 1 marca;( nie wiem czy to dobry czas nic nie wiem;(

czy wy jestescie wszystkie popieprzone czy jak? co my jestesmy test na odleglosc czy wrozka? napisz do bravo (akurat twoj poziom)

..i nie wróci więceeeeeeeej? :DJuulka, pisz, co tam u Was? :D

hej nglka zyjemy jakos :) Filip skonczyl 7 miechow i wyskoczyl mu dzis pierwszy zab :D Bezbolesnie...bo gdybym do buzi nie zajrzala to bym nie wiedziala :) Duzo je, duzo spi, problemow z nim nie ma :) A jak Ninka? Przyznam bez bicia ze raz na jakis czas zagladam pod Twoj wykres i corcie masz piekna. a oczy to ona ma boskie :D

Gość dziewczynko ale czego
ty oczekujesz???? stawiasz tak bzdurne pytanie i myslisz, ze ktos ci da na nie normalna odpowiedz? wiesz skad sie biora dzieci? po twoim pytaniu wnioskuje, ze nie, czyli o seksie nawet nie mysl i nie uprawiaj pettingu, bo do tego tez nie doroslas

Gość nie martw się już
Nie jesteś w ciąży. Testy by to już wykazały. Prawdopodobieństwo, że zaszłabyś w ciążę w ten sposób jest bliskie zeru:) Dobrej Nocy:)

macie swoje dzieci wydawaloby sie ze jestescie madrymi kobietami i matkami swoich dzieci a jestescie tak wredne ze naprawde wspolczuje mam nadzieje ze zadna tak wredna baba nigdy nie bedzie zadnych dzieci uczyła biologii bo ja na miejscu tych dzieci olałabym sobie totalnie szkole.Wspolczuje waszym dzieciom bo gdybym ja byla jednym z nich to w zyciu nie przyszlabym porozmawiac na temat seksu do takich matek i moze jestem glupia ze sie tak martwie i ze tak sie tym przejmuje ale to was mi jest najbardziej zal bo przyszlam tu z mysla ze wyrazicie opinie na temat krotkiego postu ktory napisalam wiem ze nie bylyscie przy nas i nie wiecie co robilismy wiec nie kaze wam mowic na 100% ale przynajmniej prosilam o mile słowo tylko tyle a teraz kiedy wiem ze macie wlasne dzieic i powinnyscie byc odpowiedzialne to zamiast zajac sie jakimis normalnymi obowiazkami to siedzicie tu i zadreczacie mlode dziewczyny swoimi glupawami bo inaczej tego nie da sie nazwac naprawde jest mi zal..dluygo siedze na kafeterii zawsze lubilam gadac sobie na forum ogolnym ale tylko tam sa normalni ludzie bo da sie z nimi normalnie porozmawiac a tu?? tu sa cwaniary ktore mysla ze wszystko wiedza i mysla ze sa nie wiadomo jakimi paniusiami myslicie ze skoro jestescie starsze i amcie dzieci to wszystko wiecie? chcialabym zeby keidys zagial was ktos mlodszy..bo to co robicie to jest masakra.....wypisuje sie z tego forum bo to caly chodzacy syf pozdrawiam serdecznie:)

Po prostu Juulka - a dzięki :D oczy po tatku, heheSuper, że masz bezproblemowe dziecię, moja to trochę łobuziara ale też nie narzekamy. Straszna śmieszka z Niej, rozjaśnia nam to szare życie ;))))

jestes zdziwiona? przykro mi ze mnie tak nazwałas ;) ale nóz w kieszeni sie otwiera - skoro sama przesiadujesz na kafeterii powinnas wiedziec od czego zachodzi sie w ciąże albo jeszcze lepiej uzyc gogle a jesli nie uzyska sie odpowiedzi pytac... zabrałas sie za seks z pełnymi tego konsekwencjami... ale jak widac niewiele wiesz o skutkach... pozdrawiam również ;)

nie nie to nie bylo do Ciebie .do takich dwoch wrednych bab;] ktore zrobily sobie z mojego postu rozmowe o dzieciaczkach:)

Gość nie martw się już
No ja Ci jakoś wrednie przecież nie odpisałam....Sama jak byłam młoda to mnie takie pytania nurtowały:):) Nie przejmuj się tak bardzo ani ciążą, ani kafeterią:)

cozaswiat nie jestes w ciazy. Czy Twoj chlopak pokazal CI jak prawdziwy seks wyglada? Czy wy sie po kieszeniach ciagle macacie?

Hej ngLko! 🖐️ 🌻 :) Wpadlem tu przypadkiem i widze że topik stał się miejscem spotkania starych znajomych :D Skorzystam więc z okazji by z dala od Wyspy Amazonek i moderatorskich nożyc przesłać Ci całusa 😘 i kilka kwiatków 🌻🌻🌻🌻🌻🌻 :)

Gość hahahah ahah
jak nie myślałaś co robiłaś - to rób jak uważasz a twoja poprzednia mowa jest tak samo żałosna, jak twój "pościk" :DDDDDDDDDDD

Po prostu Juulka - tak, niektórzy macają się po kieszeniach i od całowania zachodzą w ciążę - a wszystko to nasza wina - nasza, matek wyrodnych siedzących a kafe po nocy, popijających gorącą czekoladę, red bulla albo (o zgrozo!) drinka, zamiast ślęczeć przy garach, zaniedbywać męża i objadać się czekoladkami przy prasowaniu tetry :DBywalec :) dziękować :D

hehehe wiem ze uwazacie ze moja mowa jest zalosnaa:DD bo mierzycie wszystko ejdną miarą i skoro moj post jest glupi to adekwatny jest tez moj iloraz inteligencji wiem ze tak myslicie:) ale wiem tez o tym ze niektore z was dobrze wiedzą ze mam racje i choc nie napiszą na forumm to tez spotkały sie raczej z niesympatyczną atmposferą jesli chodzi o to forum:)

nie bo nie chodzi mi o poniżanie kogokolwiek:) wie pani co znaczy empatia?w pani jej zupelnie nie ma tylko jedna dziewczyna tutaj napisała mi miłe słowo reszta wszyscy mnie skarcili

a atmosfera bywa niesympatyczna.. w sekrecie napiszę ci, że twój poprzedni post dotyczący "tych dwóch, co zrobiły sobie pogadankę o dzieciach" wiele się od głupich, uszczypliwych i płytkich postów pomarańczek - niestety nie różnił... niektórzy wolą widzieć tylko to, co wokół nich zamiast raz spojrzeć na to, co sami czynią ;)

cozzaswiat o co Ty dokladnie sie plujesz? przeciez Ci grzecznie odpisalas, ze przez te kieszenie w ciaze nie zaszlas....hmmm chyba, ze dziurawe byly? nglka 🌻

o nic ide i juz wam nie przeszkadzam mozecie sobie juz rozmawiac ale naprawde jestem zdesperowana..i tyle chcialam tlyko powiedziec..przykro mi ze napisalam do was takie slowa i za to przepraszam...poprostuu nie chcialam zaczynac od seksu..zaczelam od pieszczot...wszystko robie zle wszystko;( zycze wam dobrej nocy i jeszcze raz bardzo przepraszam

nie jesteś w ciąży - serio serio - spokojnych snów ;)