Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pseudomad

czym odkazić nowy kolczyk do pępka.....

Polecane posty

No nie ma z prostym ale ty teraz masz nie wlasciwy w pepku i to moze byc potem problem.... Zmieniaj kolczyk i dbaj na nowo o dziurke tak jak bylabys swiezo po przekluciu nie masz wyjscia...jak ci sie uformuje na prostym to z bananami bedzie potem lipa takze zmieniaj a jak sie zacznie cos dziac to z powrotem do tej pani niech sie martwi jak bubel odwalila:O

Gdyby sie znala to wiedzialaby ile skory trzeba wsziac by pasowal kolczyk biorac pod uwage to ze skora napuchnie...Nieprawdopodobne ze teraz by przeklowac takie miejsca wystarczy godzinny kursik a potem klient ma problemy:O

dziekuje Ci bardzo :):) kuuurcze, nie moge tego odkręcic.. jakoś się pomęcze:P

nie odkrece tego za cholere... nawet nie wiem czy to dolna kolka sie odkręca, czy górna...........

Gość co za głupota
:-O

:):)nie dałam rady, moze jeszcze dzis sprobuje, ale wolne mam, wiec moze podskocze do tej kosmetyczki :):)

no i co................ i bylam u kosmetyczki, probowała, probowała i nic............ mowi ze pierwszy raz spotyka sie z takim przypadkiem, zeby nie dalo sie odkręcic ani jednej kulki.................. i co ja mam teraz niby zrobic

Gość swet wera
Mam pytanko. Czy kolczyk do pępka mozna odkazić spirytusem ??

Gość sweet wera
I jeszcze mam taka prośbe bo bde przekluwac pępek i chciałabym wiedzieć jalk najwięcej o gojeniu sie pępka tzn ile się goi, do kiedy opuchlizna sie utrzymuje itp.