Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adulec

facet--- SKORPION

Polecane posty

Gość Adulec

zaborczy zazdrosny wierny lojalny znakomity kochanek

Gość a ja nieeeeee
czy taki wierny to bym się zastanawiała, jak dla mnie to kawała .... :o

Gość kina26
wierny i dobry kochanek to napewno nie!!!

Gość a ja nieeeeee
skorpion to kawała chama Vampire, mowa o skorpionach :o

Gość kina26
skorpion :)vampire a Ty waga jestes?

Niom waga;) co myslicie o facetach wagach:P - autorka mnie zabije:P

Gość a ja nieeeeee
mysle ale chyba nie znam blizej zadnego faceta wagi :D nie umiem odpowiedziec Ci

Gość a ja nieeeeee
... a kobieta? ... Ów znak uważany za najgorszy - dlaczego więc ? Hmm, odpowiem z autopsji :D bo jesteśmy wredne jak trzeba, szczera aż do bólu, bardzo pamiętliwe, wszelkie wyrządzone krzywdy pamiętamy do grobowej deski, wybaczamy niezbyt łatwo. Ale jak kochamy na prawdę to całą sobą, nie zdradzamy(bynajmniej mówię tu o sobie) oddane, godne zaufania, łatwo ludzie się przed nami otwierają, jesteśmy powiernikami i dobrym słuchaczami. Chyba tyle.

pasuje i do mnie;) tez jestem wredny:P a z wad: egoistyczny, niezdecydowany, dodam ze lubimy być w tłumie i szalec:P

Gość kina26
Vampire nie obraz sie ale moj znajomy jest wagą i jest strasznym lalusiem i cwaniakiem.Do tego jest glupi jak but.

z tym lalusiowaniem i cwaniactwem to sie zgodze, mamy tez takie triki my wagi:P - to podchodzi pod egoizm... z ta głupota to róznie bywa czasem potrafimy olśnić czyms mądrym a zcasem nawet jakies pierdołki nie potrafimy zrozumieć... I kochamy wszelkie intrygi i zagadki:P

Gość a ja nieeeeee
ja się intrygami brzydzę, lubie mieć jasne sytuacje :P a Ty Vampire lubisz gierki niczym babeczka? ;P

Gość kina26
Vampire a tak z ciekawosci zapytam po co facet przychodzi na kafe?

Nie ja się ne bawie w takie gierki, tylko węsze że partnerki w coś takiego się bawią, :P

facet przychodzi na kafe bo go rzucila ex - którą bardzo kocha, i stara siię miec zajęcie aby nie mysleć o niej

wagi tak już mają jak kochaja to dłuuuuugo i nie zdradzają.... a są kurewsko pamiętliwe:(

Gość kina26
A czemu Cie rzucila?

Gość a ja nieeeeee
Nie ja się ne bawie w takie gierki, tylko węsze że partnerki w coś takiego się bawią, no chyba,że tak :P ja też jestem podejrzliwa i często węszę jakiś podstęp ale bywa że trzeba zaufać:D

Gość a ja nieeeeee
wagi tak już mają jak kochaja to dłuuuuugo i nie zdradzają.... a są k**ewsko pamiętliwe pewnie dlatego,że to znak koło skorpiona. z którego miesiąca jesteś?

Z wyżej wypisanych wad: niezdecydowanie, egoizm, zwracanie uwagi an siebie a nie an nią, z braku doświadzcenia, z słabośći mej / nie miała we nie oparcia/ z nudy i kto jeszcze wie z jakiego tam powodu...- zostawiła po 1,5 roku po tygodniu założyła nowy związek, więc jeszzce rogaczem zostałem, zerwała kompletnie kontakt ot tak jakbym nie istniał i tyle... Musiała byc ze mna bardzo nieszczęśliwa bo nie potrafie sobie tego wytłumaczyc inaczej... tylko zcemu mówiła ze kocha... ja słów na wiatr nie rzucam

hehheheh znacie piosenkę POd Budą "urodzeni jesienią" - to piosenka o wagach:)

Gość lasiczka77
Witam oboje jesteśmy skorpionami ja 11 mąż 14 listopad.Jesteśmy małżeństwem od 6 lat, mamy 2 dzieci i jesteśmy baaardzo szczęśliwi. Skorpion facet to inteligentna bestia, świetny w łóżku, uparty, dąży konsekwentnie do celu, po prostu BOSKI.

Gość kina26
Vampire to szukaj innej.Kafe to strata czasu!!! Chociaz z drugiej strony z takimi wadami...;)

hehehhehehehehe no właśnie:P:P:P:P:P spoko:P naarzie musze pogodzic sie z tym wszystki co sie stało:P a tu jest fajnie możan się pośmać

Gość a ja nieeeeee
18 październik ;) i wszystko jasne, dodaj do tego 6 dni i jest skorpion, czyli ja ;) :D