Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adulec

facet--- SKORPION

Polecane posty

Też wybrałbym sie z przyjemnościa z Toba na spacer:) lubie sobie pochodzic i tak pogadać:) trzymam kciuki aby Ci się ułożyło po Twojej myśli:):) dziś mam dobry dzień i emocjonalnie spokojny ale pewnei nie raz mnie jeszcze chwyci chandra:P zobaczymy co los przyniesie:)

Gość kina26
Vampo ja juz raczej nie wpadne na kafe do swiat.Wiec...zdrowych,pogodnych,wesolych (bez doła) SWIAT WIELKANOCNYCH z bardzo mokrym poniedzialkiem a przede wszystkim NOWEJ MILOSCI!!! Ps.Trzymaj mocno te kciuki za mnie...:)

Będę tzrymał;) tez życzę Ci wesołych i pogodnych świąt i spelnienia marzeń:):):) do napisania kiedyś tam;)

Gość kina26
No i jak po swietach???

A dobrze:) choć dopadała mnie chandra typu "wyśle jej życzenia na święta" i małe doły typu "tamten fagas terz z nią teges" ale przetrzymałem dzielnie i po męsku - zero kontaktu:) ogólnie teraz mam dobry humor dzięki rozmowie z la firyndą;) w niedzielę balowałem - tylko ze same pary były na dysce, trudno upolowac jakaś samotną;/ ehhh - ale sie nei poddaję:D jak nie na takkiej dysce to an innej od maja mam zamiar ogranizcyć kompa a wiecej przebywac na dworze no i z utęsknieneim czekam na wakacje:) a u Ciebie jak tam? Mokry był dyngus:D?

cholera jasna ludzi to temat o skorpionach a wy wogole na inny temat zbaczacie...poza tym zauwazylam ze bywa tak czesto gdy do rozmowy wampir sie dolaczy....wiadomo ze rozmowa juz na inny temat zejdzie...zawsze tak jest!!!

jasne ez tak od dluzszego czasu sledza rozna tematy na kafeterii i gdzie nie spojrze jak wchodzi wampir to temat glowny uciety :/ to jest nie do pomyslenia.ktos ma problem chce sie zapytac o cos a pozniej wchodzi na swoj temat bo widzi ze duzo osob odp a tu dupa wampir roz***al rozmowe i tylko widze zdanie "autorka mnie zaije" pogaduchy na inne tematy niz w topiku to nowe po prostu zaczynac

Tak:P:P:P pora zacząc - wpisuj żeś skorpion i narazie:P:P:P co Tu chcesz dyskutowac co? a że akurat tu kinię poznałem to co aj poradze:P przeszkadza Ci ze tu sobie piszemy - inni tu tylko wpisują ze są skorpionami, wodnikami itp. - nóż ciekawe takie ze aż strach:P

nie jestem skorpionem tylko z ciekawosci weszlam bo mam faceta brata i szefa skorpiona i chcialam porownac czy inni tez sa tacy...i do twojej informacji taki jest temat wiec mam obiekcje do waszych rozmowek jak chcecie pogadac na temat tego jak cie dziewczyna rzucila to swoj temat zrob i tyle

Gość kina26
Vampo jestes slawny:) pora zaczac nie przesadzaj.Co Cie boli ze od czasu do czasu zamienimy tu doslownie pare slow.Gdyby nie my ten topik juz dawno odszedlby w zapomnienie.Nie zauwazylam zebysmy komus tak przeszkadzali jak Tobie.Nie bedziemy zakladac nowego tematu zeby nie zasmiecac kafeterii.Dajemy wlasnie szanse takim jak Ty,zebyscie mogli swobodnie zakladac tematy ktore was interesuja.A co do tych tematow ucietych niby przez vampire,hm chyba byly nudne skoro nie przetrwaly.Wiec nad czym tu ubolewac?I moze zamiast sledzic tutaj jak vapire ''niszczy autorom wątki''idz na spacer np do ksiegarni,tam z pewnoscia znajdziesz fachowa literature o astrologii. A tak na temat:P Dyngus suchy,jak nigdy.Swieta szybko zlecialy,tylko sprzatania bylo kupe.No i dupsko mi uroslo.Musze cos z soba wreszcie zaczac robic. Szkoda ze to dysko takie lipne wyszlo...Ale kibicuje nadal;) No i ciesze sie ze niejaka la firynda potrafi Ci humor poprawic.A te schizy co do bylej z czasem przechodza.Musze przyznac ze sie dzielnie trzymasz,doslownie jestem z Ciebie dumna:)Bardzo dobrze ze jej zyczen nie wyslales.

niom już prawie 3 tydzień nie daję jej znaku zycia - ona to i tak oewa jest jej to kompletie obojętne i mi tez kiedyś stanie się to bojętne, najgorsze jest to ze ją widywac będe - ale przetrwamy:) a szkoda że dyngus suchy - juz aj bym ciw yprawił smigus:D:D:D zobaczymy co zycie przyniesie - narazie sie pocieszam mysla "ciekawe jaka kolejna będzie moja wielką miłością:)"... od maja postanawiam siedieć więcej an powietrzu:) no lafirynda fajnie pisze, odpwiada na taki słowny romantyczny flirt - sympatyczna jest:) ostatnio obejrzałem sobie slumdoga i mne film urzekł:) fajnie ze się odzywasz:):)

Gość kina26
No pewnie ze przetrwasz.Wakacje juz za 2 miesiace.Potem 3 miesiace nie bedziesz jej widzial a to bardzo pomaga.Moze wtedy tez cos zarwiesz i zycie inaczej sie potoczy:)Tymczasem flirtuj sobie dalej z la firynda:) Ja zagladac nadal bede,tyle ze rzadko,czas nie pozwala. Wiesz na uczuciowym to ja tylko z Toba rozmawiam,i tylko tutaj sie udzielam.

Gość kina26
Vampo Ty jeszcze zyjesz?

Gość kolezanka wagi i skorpiona
Dnia 3.03.2009 o 10:06, Gość a ja nieeeeee napisał:

18 październik ;) i wszystko jasne, dodaj do tego 6 dni i jest skorpion, czyli ja ;) :D

Ja znam goscia, ktory sie urodzil 22.10 Chyba lepszej mieszanki byc nie moze ... Widze w nim skorpiona. Wagi to tam jak na lekarstwo. Jest ciezki do zycia, a to tylko kumpel.

Gość Onsam

no witam :) skorpion i to wolny :)

Gość kolezanka wagi i skorpiona
Dnia 4.03.2009 o 18:19, Jarek_83 napisał:

Chcialam tylko napisac ze babki i faceci z tego samego znaku sa rozne jednak, np. lubie dziewczyny raki ale faceci mnie draznia swoja ...owatoscia :P

Ja jestem rakiem. Ostatnio mialam tez stycznosc z facetami rakami i musze przyznac, ze sa dziwni. Nie sa ciezcy, ale sa cholernie dziwni. Troche tez skomplikowani wewnetrznie. I do tego swietna intuicja.

Gość Inna

Skorpion facet to masakra!!!!