Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adulec

facet--- SKORPION

Polecane posty

Gość kina26
No to jeszcze dlugo bedziesz sie godzil z tym wszystkim. A na kafe posmic sie mozna ale zalamac tez:)

Gość kina26
pozabijalibyscie sie :):):):)

Gość a ja nieeeeee
:D nie wiem, ja teraz mam swoją połówkę z pod panny :D :P a co do tej Twojej byłej, przetraw to i zacznij żyć od nowa bo nie warto tracić czasu na przeszłość, choć ja np. byłemu nie wybacze tego co mi zrobił, bycie z drugim skorpionem to był mój największy bład :)

ano tyle tez wiem nie ma co żyć przeszłością... a ona była z pod strzelca:P:P:P

Gość a ja nieeeeee
a więc zacznij sie oglądać za wolnymi kobietkami ;P ;)

spokojnie spokojnie, ogladam sę, chodz do klubów do pabów i an dyskoteki, na wydzale tez sobie "poluję" ale narzie nie chcę się wiązać w żadne związki- nie chce nikogo ranić, i mam przyżeczenei na post - przestac być egoistą - albo chociaż nad tym panowac:P

przyjdzie maj i lato to się odżyje:):) a kto wie może na dniach znajdę "tą jedyną"

Gość a ja nieeeeee
dobre myślenie ;) a tak w ogóle Vampire ile Ty masz lat? :D

Gość kina26
Vampire a w necie tez szukasz panienek?

Nie w necie szukam rozrywki nie panienek - aby się zakochac to musi byc real:) dopiero potem internet np. jak jesteśmy od siebie daleko;) mam 24 lata

Gość kina26
To dobrze,to jeszcze taki glupi nie jestes:)

Gość a ja nieeeeee
ehh, Vampire to Ty o rok starszy jesteś, jesteś młody to co się przejmujesz byłą :P myślałam,że starszy jesteś :D dobra ja na razie uciekam, miłego dnia życzę :) 🖐️

Narazie;) sama wiesz wagi dłuuugo kochają:P:P:P ehhha "cierpia tylko pozostawieni, ci co odchodza mają to gdzieś":P spoko pzrejdzie mi jeszcze tydzień dwa i będzie tyko bladym wspomieniem;)

kina 26 --> dzięki:P no wybacz ale nie jestem idealnym facetem;)

Gość kina26
Nikt nie jest:) Eeeeeee mlodszy jestes ode mnie.A ciacho chociaz jestes? ;)

hhehehehheheeh nie żadnem tam ze mnie ciacho:P:P:P:P zwykł przeciętniak;P ale dobzre czuję się w swej skórze;)

Gość kina26
czyli nie masz kompleksow?

Gość na_białych_skrzydłach
Znałam trzech: !: ojciec nieugięty, zaborczy, doskonały taktyk, silny, przystojny, skupiony na sobie, pamiętliwy, niewierny, nie znoszący sprzeciwu, gadatliwy, pesymista, posiada pasje, rewelacyjna intuicja,nie boi się szantażu, świetny pracownik.. 2:wieloletni przyjaciel aktywny, oszczędny, przystojny, zazdrosny, mało pomysłowy w łóżku ( wiem tylko z jego relacji), czasem nudnawy, przedsiębiorczy, pomysłowy, skryty, ambitny w pracy,dobry przyjaciel, marzący o cieple domowego ogniska, wierny, nałóg papierosy.. 3:przyjaciel pociągający, niebywale inteligentny, skryty, pewny siebie, nadpobudliwy, wielotematyczne zainteresowania, zadowolony z pracy, zawsze dyspozycyjny,chętnie pomaga, zazdrosny, oddany, w łóżku raczej poddaje się sugestiom i potrzebom kobiet (też tylko z jego relacji wiem to), nie cierpiący krytyki, cierpliwy, opanowany, czuły, nałóg papierosy Zaden z nich nie lubi tańczyć, często unikają imprez:) ja jestem strzelcem i uwielbiam skorpiony, są to niebanalni ludzie, inteligentni, aktywni, silni. Ja często fruwam w oblokach, więc potrafią skutecznie sprowadzić mnie na ziemię:)Pozdrawiam

kompleksy chyba każdy tam jakies ma ale ja do nich nie przykładam większej uwagi :P czasem się pożalę, czasem cos zmienię ale ogólnie poprostu żyje i nie przejmuje sie kompleksami - gdybym miał się wszystkim przejmowac to bym zwariował:P:P

Gość kina26
To dobrze,nie ma nic gorszego niz zakompleksiony facet

heheheh nie ma nic gorszego niż niezdecydowany facet - tego się nauczyłem:P ale jedno jest pewne w uczuciach jestem stały:P

Gość kina26
a probowales odzyskac tą swoja lady?

nie ma sensu związała się z innym, próbowałem z nia nawiązać kontakt być chociaż kumplem ale zerwała wszystkie kontakty ze mną, jeszcze aby było zabawniej ma 22 lata a wzieła się za swego przyjaciela 19 latka:P:P gorzej mnie poniżyc już nie może... poprostu przestałem istniec dla niej

Gość kina26
Ile juz sie meczysz?

Jam skorpion i sobie chwalę:) Przyjaciele takoż sobie chwalą kontakty ze mną,a wrogowie się boją :D:D:D I tak ma być:classic_cool:

kina 26 narazie 4 tydzień leci:p a byłem z nia przez 1,5 roku

Gość mój mąż jest skorpionem
niezwykle przedsiębiorczy, inteligentny,wygadany...ale też cholernie pamiętliwy i zazdrosny...o seksie to nawet nie wspomnę - właściwie to tylko tym "żyje" rano w południe , wieczorem...ciągle mu mało ;) ale jest świetnym kochankiem to trzeba mu przyznać :D

Gość kina26
Cholewcia to wszystko dopiero przed Toba.