Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adulec

facet--- SKORPION

Polecane posty

Gość kina26
Oczywiscie ze tak:)Bylam pierwsza osoba ktora wykrzyczala mu w twarz ze jest pierdolonym egoista:P

A jemu musiało na Tobie zależeć więc się zmienia:) no ale Ty nie podchodzisz pewnie do niego jak by Ci był zupelnie obojetny;) a aj zostalem na to skazany... kiedyś tez na mnie dziewczyna miała pozytywny wpływ;)

Gość kina26
Vampo dla swojej ex jestes juz moze niewazny ale po niej z pewnoscia bedzie nastepna i to dla tej nastepnej warto sie zmienic. Mnie jako kobiete odstrasza w Tobie nie ten egoizm czy lenistwo (bo to mozna zmienic w czlowieku)ale to Twoje podejscie do zmian.To ze Tobie sie nie chce i tlumaczysz to swoim charakterem...

heh, atakujesz moją najslabszą linię obrony:P no cóz taki jestem ale może coś zacznę w sobie zmieniać, hmm super przystojniakiem nie jestem, zwykły pzreciętniak, ale nie jestem tez najgorszy... kto wie moze tak na wiosnę coś postaram się zmienic;)

Gość kina26
To juz nawet nie chodzi o wyglad,tylko Twoje wnetrze.Co w srodku to i na zewnatrz.

hmm mozlwe;) może lepiej zacząc właśnie pracowac nad soba tak od srodka... hmmm nie lubię sytuacji gdy ktoś ma jawnie racje i nie można go zbic żadnymi argumentami;)- miło od zcasu do czasu porozmawiac z kims starszym;)

Gość kina26
Mam nadzieje ze naprawde cos z tym zrobisz.Zobaczysz sam bedziesz szczesliwszy ze soba...

zobaczymy - jeszcze kolejny mój minus dochodzi - mam słomiany zapał:P:P:P, ale cos w tym co do mnie pisałaś jest, czas zrobić coś dla siebie;)

Hmmm interesujaca jesteś;) nie ukrywam sympatii do Pani:) może kiedys opowiesz cos o sobie;)

Gość kina26
Mnie tez cechuje slomiany zapal i walcze z tym.Wszystko da sie zrobic trzeba tylko chciec!

Gość kina26
Pani?Taka stara jestem dla Ciebie? Co bys chcial o mnie wiedziec?

to racja, ale lepiej się zmieniac jak człowiek ma czynnik mobilizujący/ u mnie dziewczyna jest kims takim/ ale trochę silnej woli i da się wszystko osiągnąc... potrafiłem rzucic palenie( co prawda po 1,5 roku znów zaczęłem palic), potrafic będę wyklarowac swe wnętrze;) - i o nie palenia nie rzuce narazie choćbys nie wiem jakie argumenty poddała;)

Pani - jako wyraz szacunku dla osoby starszej i barzdiej doświadczonej, w tym wypadku z naciskiem na to drugie:) Co bym chcial wiedzieć, np. co skłoniło Cie pisac na kafeterii, jak poznałaś tego swego jedynego, i jak z nim wytrzymujesz:)

Gość kina26
Pisze na kafe bo...W sumie powodow jest wiele,zaden szczegolny.Podobnie pewnie jak Ty i cala reszta.Takie okno na swiat. Vampo wiesz jakie ja mam podejsie do zwierzania sie na kafe...

No racja:0 wiem spoko i rozumię:) ja tu zaczełem pisac zeby się wykrzyczeći nie myśleć ze zawalił mi się świat;) ehhh i jakoś wciągnęlo mnie pisanie z ludzmi tutaj:)

Gość kina26
Jestes juz uzalezniony od kafe?

nie az tak to nie:) poprostu czasem jak nie mam nic do roboty to siadam an kafe i pisze;)

Gość kina26
Lepsze to niz siedziec i rozpaczac...

To racja, i aby tak się odkochać i nie pzrejmowac sie ex to było by wszystko super;) ale z czasem wszystko przejdzie:P

Gość kina26
Tego zycze i uciekam

Gość kina26
Nie, kinga nie.Zgaduj dalej:)

Gość kina26
Kasiek tez nie...:) Co tam u Ciebie Vampo?

ano mijają kolejne dnie a ja ciągle singiel;) czyli bez zmian... hmm Krystyna???

Gość kina26
Jakbym miala na imie kryska to juz dawno skoczylabym z mostu.Coś sie tak uparl na to K?

hmmm nie wiem poprostu szukam jakiegoś imienia pod nick:P:P:P:P a u ciebie jak tam wogóle?

Gość kina26
U mnie raz lepiej raz gorzej ale do przodu.Kiedy masz zjazd?Co u ex?

Zjazd mam w sobotę i cóż będę ją widywał;/;/ tydzień się do niej nie odzywałem... ale na poprzednim zjeździe do niej zagadałem, chciałem aby powiedziała mi prosto w oczy że nic do mnie nie czuje... i to zrobiła/ wiem masochistyczne/ dowiedziałem sie ciekawej histori że nawet ajk ze mną była to już mnie nie kochała:(/ to po jaką cjasną nie zerwałą prędzej/ a zwiazała się z swym nowym chłopakiem tym przyjacielem tylko dlatego że jak się rozstawaliśmy to powiedziałem "powrotów nie będzie" i że najpierw podjeła decyzję zeby z nim się zwiazać a potem się zakochała w nim... spytałem się jej czym dla niej jest miłośc ... odpowiedziała że nie wie...no i wiem już na 1000% że nie wróci do mnie...