Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adulec

facet--- SKORPION

Polecane posty

Vampire ja Ci doradzę tak jak sama sobie doradziłam :P stwierdziłam no tak mamy nowy rok, to czas na zmiany, i wyznaczyłam sobie co by zmienić, jak polepszyć to i owo. jaka będę a jaka nie, i co najważniejsze będę żyć i cieszyć się życiem :)

niom to racja ja też o głupie pierdoły byłem niezdecydowany:P

Ja sie angielskiego zaczalem dopiero uczyc wiec sbie nie poslucham wczesniej uczylem sie ruska i niemca :)

Najprostrzy przyklad:) Nie moglem sie zdecydowac przy kasie czy wziasc bilet miesieczny weekendowy czy bez weekendow :P

Gość kina26
Vampo pitu pitu,Ty sobie odpuscisz?Jak Cie troche znam,tak Ci w to nie wierze.Chociaz zycze:) Pitus Ty psychologie studiujesz?

spoko:) tez sobie tak doradzę - z czasem wszystko mi przejdzie;)

kina26 kurcze czyta ze mnie jak z ksiązki--- tajemnicza i nad wyraz interesująca jesteś:)

Ja na psychologie sie nie dostalem studiuje politologie, a psychologii ucze sie wiecej niz politologii bo kocham psychologie :) jako drugi kierunek zaoczny biore :)

pitus ja mam 1 dylemat właśnie związany ze studiami .. hyh :P bo studiowałam i przerwałam i właśnie jednym z moich celów są studia, takie które będą mnie satysfakcjonowały, bo większość ludzi idzie na studia byle by były.. a mi takie coś nie odpowiada.. i w tym roku chcę iść i obiecałam sama sobie ze do maja wymyślę :D

Gość dramaqueen
Ja bym sie na powaznie nie zwiazala ani z waga ani skorpionem :(

Studiuj to co kochasz Czarna :) mi sie politologia np. podoba, a przy okazji fajna wypowiedz "stwierdziłam no tak mamy nowy rok, to czas na zmiany, i wyznaczyłam sobie co by zmienić, jak polepszyć to i owo. jaka będę a jaka nie, i co najważniejsze będę żyć i cieszyć się życiem "

drama czemu waga jest zajebista;) i nigdy nie jest nudno bo jak jest to sama stwarza problemy :P

Ja bym sie na powaznie nie zwiazala ani z waga ani skorpionem Dla mnie horoskop to jeden wielki zabobon fakty sa takie ze czlowiek nabiera dobrych lub zlych cech w czasie socjalizacji :) i czesto pod wplywem srodowiska :)

Znam dwie wagifacetow, z pracy. Uwazam ze sa to osoby nadwrazliwe(pozornie poniewaz tak naprawde to zimna kalkulacja) i maja duze ambicje ale malo robia. Sa tez jakby nieobecne jesli cos idzie nie po ich mysli. Ogolnie bez jaj :P

Zabawa to co innego gorzej jesli ktos rzeczywiscie klasyfikuje ludzi patrac na to co jest w internecie napisane w horoskopie

pitus dzieki hehe :P ja myślałam kiedyś nad psychologią ale dostałam chęci na inne kierunki... co najmniej z 3 :P i przez to niezdecydowanie heh :P Vampirek zrób sobie listę postanowień ;) jakieś plusy i minusy napisz może pomoże ;) ja w horoskopy też nie wierzę ale czasem przeczytam hehe :P

Pitus, moze nie nalezy traktowac horoskopw doslownie ale wiele glownych cech sie sprawdza jednak

dramaqueen ale nie powinnas myslec, z kazda osoba spod tego znaku jest taka sama to generalizacja Adolf Hitler tez naznaczyl tych, ktorych znakiem byla gwiazda Dawida czym to sie skonczylo ? Cierpieniem, bolem, nienawiscia i smierciom

Spoko Pitus, jeszcze nie oszalalam zeby wszystkich zrzucac do jednego wora. Ale mam wielu blizszych lub dalszych znajomych i musze powiedziec ze sa cechy wspolne miedzy poszczegolnymi znakami;)

Pitus, moze nie nalezy traktowac horoskopw doslownie ale wiele glownych cech sie sprawdza jednak Idac Twoim tokiem myslenia: Zamykajac hipotetycznie wszystkie osoby spod znaku skorpiona w jednym pomieszczeniu, mozna by zaobserwowac takie same charaktery, a to Ciekawe :) Mozna by badania naukowe przeprowadzic i 10 wag np. zamknac na kilka dni razem :) hihi ;)

Ale Wampirze to nic zlego co napislam to po prostu cechy , jednej osobie nie przeszkadzaja innej tak:)wiec luz