Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chodząca neriwa

powiedzcie DOSTANĘ ZWOLNIENIE??

Polecane posty

Gość chodząca neriwa

jak pójdę do lekarza i powiem otwarcie, że przyszłam prosić o zwolnienie, bo jestem wykończona nerwowo - niewyspana, z bólem głowy co dzień, co rano z bólem żołądka spowodowanym stresem a w dodatku nie mam siły na nic i nie potrafię się skupić. jeżeli mu to powiem (co jest najprawdziwszą prawdą!!! ) mogę liczyć na tydzień zwolnienia ze szkoły?? napiszcie, że tak, bo zaraz się popłaczę;(

Gość chodząca neriwa
też tak myślę. gdzieś tam po cichu mam nadzieję, że da mi to zwolnienie. nie mogę sobie po prostu zostać w domu na tydzień i przyjść z usprawiedliwieniem od rodzica, bo u mojego wychowawcy to nie przejdzie. a ja już naprawdę jestem na skraju sił!

Gość aaaa do szkoly
to nie wiem :D Zwlaszcza, ze l4 nie potrzebujesz, tylko zaswiadczenie :D Juz chcialam napisac, ze jesli o l4 idzie to dostaniesz ;) Ja kiedys wzielam tak :) Tez szczerze powiedzialam, ze padam na twarz, ze juz urlopu nie mam i dostalam 3 dni ;)

Gość to zależy od lekarza
w zasadzie powinien wysłać cię na zwolninie i różne badania bo to co opisujesz nie jest dobrostanem czyli nie jest zdrowiem co więcej może mieć poważne podłoże somatyczne choroby o podożu psychicznym też są chorobami

Gość oczywiscie że dostaniesz

Gość to zależy od lekarza
choroby o podłożu - miało być

Gość chodząca nerwica
co to jest l4 ??:D obojętne co mi da tylko niech da:( już to przechodziłam w tamtym roku, moje chodzenie do szkoły było w kratkę i zaowocowało tym, że na wakacje popadłam w jakiś dół, płakałam, ie chciało mi się nic kompletnie, spałam dniami i nocami, nie mam pojęcia jakim cudem wyszłam z tego bez pomocy lekarza. ale teraz musze dostać to zwolnienie, bo nie jestem w stanie się uczyć i zawalę sobie sytuację

Gość oiom
l4 to zwolnienie do pracy :P a nie masz czasem teraz matury?

Gość chodząca nerwica
aha ok. maturę mam za rok i już się boję co to będzie:( tu nie chodzi o szkołe tylko o inne sprawy z domu, które na mnie źle wpływają i dopóki ich nie załatwię obawiam się, że będzie ciężko

Gość chodząca nerwica
jak tak piszecie to w takim razie spróbuję. dzięki!