Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kingsize

Seks z wysoką

Polecane posty

Gość kingsize

Podrywa mnie taka jedna, po 30-ce no ale ona ma coś koło 180 cm czyli tyle co ja. Mówiąc wprost kawał baby, biust też wielki, dobrze odzywiona ale nie gruba i bardzo ladna z twarzy. Podrywaczka, widać że lubi się zabawić i nie żałuje sobie. No ale się trochę obawiam czy takie wysokie nie potrzebują jakichś mega wielkich fallusów? Ja mam nędzne 14,5 cm w obwodzie, poza tym to jest mężatka i ma córkę więc może być luz jak ....

Gość Romulus 2
Też bym miał obawy przed taką ze swoim średniaczkiem 13,5 ale chętnie bym sprubował

przestańcie się dołować tym ,bo tylko staniecie się impotentami Kobieta jak jest podniecona facetem i go pragnie to nawet język jest wystarczająco dobry by miała odlot

Gość ijestproblem
no to macie problem z tymi wykalaczkami...

Gość wysoka kobieta to studnia
bez dna :/ tak mówia ci którzy takie mieli

Gość Ryszard34
Do wielkiej bez 16 cm w obwodzie nawet nie podchodź :D

Nad czym się tu zastanawiać? Piszesz tak, jakby obwód penisa decydował o wszystkim, tymczasem jest chyba najmniej istotny...

Gość Ja raz miałem okazję
na seks z wysoką miała chyba z 185cm ja sam mam 176cm ale też mam małego 14cm i bałem się że mnie wyśmieje, do niczego nie doszło a wiem że mogłem ją mieć ale moja żona wpędziła mnie w kompleksy sama ma 163cm wzrostu ale nieraz mówiła mi że przydałoby mi się kilka cm więcej

Gość chryste panie
ludzie, kiedy wy wreszcie sie doinformujecie wzrost kobiety nie ma nic wspólnego z wielkością pochwy hasło, że małe i niskie mają waskie cipki a wysokie mają duze chyba wzieliście ze średniowiecza niska i drobna kobieta moze mieć o wiele wiekszą pochwe od wysokiej szczupłej dziewczyny to takie same hasła jak te , że facet ma takiego penisa jaki długi ma nos hehe albo , ze przy pierwszym razie nie zachodzi sie w ciąże jeden głupi coś powie a reszta powtarza

Gość sigma111
hi hi, ale problem ja jestem kobieta według was ogromną mam 185 cm wzrostu, ale jakoś nie jestem przepastna jak studnia i nigdy nie szukałam jakiegos mega wacka. Faktycznie przy dużej kobiecie facet musi sie troche napracować, bo ma spore pole do obrobienia, ale ile taka duża lasia może dać? pomysl o tych mega długich nogach , które cie oplataja , uwierz może byc fajnie :)

Gość onrgre
walkiria hahaha

Gość gość
Wysokie laski mają o wiele ładniejsze muszelki i od tyłu można się o wiele lepiej wyżyć niż z drobną laską. Ogólnie preferuje 170+

Gość gość
Byl kiedys z drobna Olenka, a gleboka jak studnia. Inna byla zas mego wzrostu (179) a ciasna byla jak kieszen opietych jeansow ;) Jak chetna, to sie bierz za nia. Jak poczujesz ze jest luzna jak rekaw czarodzieja, to paluszki i jezyczek w ruch. Bedzie O to bedzie dziewczyna zadowolona, bez wgl3du na obwod czy dlugosc wacka.