Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnieszka22

chce wyjechac za granice

Polecane posty

Gość spiep......
bobek bo nikomu nie jestes tu potrzebny!

Gość acipicchia
Ja mieszkam i pracuje we Wloszech, kraj ladny ale nie polecam go teraz do emigracji bo samym Wlochom jest ciezko o dobra prace.

Tak jest w calej Europie Zachodniej, niestety :-(

Gość paweluk
szukamy opiekunki na bdb zasadach w wielkiej brytani dla naszej rocznej coreczki. mamy duzy dom(oboje polacy) i mieszkamy w nim tylko my w trojke. stoke on trent - srokowa anglia. nie bylo by problemu aby sciagnac kogos z dzieckiem lub dziecmi jesli nasze mialo by dobra opieke. fajnie jakby nasza pociecha miala z kim sie bawic. oferujemy swoj pokoj , wyzywienie przeloty itp plus 100 f na tydzien w gotowce. pracujemy 3-4 nocki w tyg plus 4 popoludnia. wiekszosc piatku mamy wolne i weekeny. mozemy oddac do dyspozycji samochod. sprawa jest troche pilna bo narazie pomagaja nam tesciowie ale uzbierali juz na samochod i powoli tesknia za polska mamy polska tv , internet, ogrod. w razie zainteresowania prosze pisc pawelorlowski60@googlemail.com lub gg 9246693 moge podac numer tel na meila lub zadzwonic

Gość Sabinia25
Wyjezdzam do UK za miesiac. Nie mam zalatwionej jeszcze pracy, ale wyjezdzam do przyjaciolki. Licze na to, ze jesli nie znajde jeszcze pracy przed wyjazdem to znajde ja na miejscu. Dobrze mysle ?

Gość operka bylam
paweluk, mieszkacie tam tylko we troje, naprawde ????????????????????????????????????????????????????????????????Rozpusta normalnie ;P

Gość kljhjhvfgxbjbvjhgcn

Gość Mateusz55
Też chce wyjechać i wyjadę jak tylko przyjdzie mi kolekcjonerskie prawko z dokumencik com pl!