Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Inspector

sprawdzić/zlustrować swojego faceta w necie!

Polecane posty

Gość Inspector
przez Skype nie można sprawdzić IP.

Gość Inspector
ludzie czasem reklamują swoje blogi w różnych miejscach, chcą żeby inni ich odwiedzali, więc np. w komentarzu zostawiają adres swojej strony. bywa i tak.

Gość Inspector
pomyślcie, że Wasi rodzice i facet Was sprawdzają w necie i znajdują wszystkie możliwe info. jak się czujecie?

No ja się czuję dobrze:) mam neo, a rzeczy, które chciałabym ukryć robię przy użyciu maila, któego nikt nie zna:)

Gość buhahah
3. jeśli ma jakiś nick, albo ksywe również wpisujesz ja w cudzysłów i zaznaczasz opcję: Szukaj na stronach kategorii: język polski. jeden nick, szczególnie jak jest z filmu/gry/ksiązki mogą mieć setki osób 4. jeśli jesteś sprytna, to gdy On jest DOSTĘPNY na gg klikasz prawym klawiszem myszki, zaznaczasz opcję "ingormacje" i trzecia rzecz od góry to IP, ip mało gdzie sięwyswietla a większość i tak ma zmienne, może być też jedno współne dla np całe sieci z akademika 5. wpisujesz imię i datę urodzenia dzień-miesiąc-rok, np. Adam "06.07.1980" taaaaaaaaaa wszyscy gdzieś wpisują swoje imiona i daty urodzenia :classic_cool: co za kretyńskie rady

Gość buhahah
a i przecież każdy ma parę maili 1 oficjalny a reszta na jakieś inne NK, fora, fotki, rejestracje

Gość to co wspólczuje
wiesz ja cie nie obrazam ja teznie laze po idiotycznych portalach tylko wiesz stosujac takie metody to sie zastanawiam czy masz jakis znajomych wogole

Gość kitaki
Nic to nie daje, sprawdzilam swoje i gg i adres E-mail i IP i lipa:-)

Gość to co wspólczuje
poza tym istnieje cos takiego jak maska

Gość sprawdzic swoja laske
tez probowalem i nic, nie ma nic

Gość aaaaaaaaaaafff
" Nic to nie daje, sprawdzilam swoje i gg i adres E-mail i IP i lipa" a niby skąd ma być jeżeli nigdzie publicznie nie wspiałas swojego e-maila czy gg :P

Gość Inspector
no ok. niektórym nic to nie da, a innym pomoże ;) też nie każdy zostawia ślady w sieci. wpiszesz date i możesz znaleźć dane użytkownika na forum, lub stronie klubu sportowego.. albo w innym miejscu, gdzie się loguje. każdy komputer ma inny IP. można szukać na różne sposoby. jak nie pasuje, to nie róbcie. ;) a niech spróbują ci, co chcą się czegoś dowiedzieć. :)

Gość karolka84443
hee--ja wpisalam swoj login z allegro i wyskoczylo mi wszystko co kupilam -ale masakra.

jak to jest dokladnie z tym numerem gg, wpisuje i ni?????

Gość wxretcryvubynj
Fajnie,dzięki za podpowiedz,oj wyszło szydło z worka w niejednym przypadku,można naprawde wiele się dowiedzieć,szok! Dzięki Inspektorze

Gość Inspector
wpisujesz w google: gg i numer, np.: gg 438535

Gość jest takie powiedzenie
umarłbym ze śmiechu gdyby ktos za mna próbował po necie ponadążać.. bo dziwne wnioski by mu wyszły :P jakby trafił na któryś z moich socjologicznych eksperymentów :D ale z przyjemnościa poczytam o twoich metodach szukania po IP.. ;)

a ja sprawdzialam faceta...poznalam go na czacie..gadam z nim poltora roku .nawet nie wiem jak wyglada..tylko znam glos..i imie i nazwisko te dane sa prawdziwe..potwierdzone tylko mi znanym sposobem przez jego mame..obiecuje ze sie spotka i ani razu nie dotrzymal slowa..cos z nim musi byc nie halo....sprawdzialm ..ale niewiele mi to dalo...w jednym wypadku az sie przerazilam ..ze to moze byc ksiadz....hmm ..wlasciwie moze to i mozliwe..bo on dzwoni do mnie tylko w nocy...

tak zrobilem, rozwniez ze swoim i nic, jakies 2, 3 strony wyskoczyly

Gość dobre dobre.....
z ciekawosci wpisalem wszystko, co wiem o sobie, mejle, nicki na forach, portalach, numery gg, telefonu, imie, nazwisko, numer buta, wzrost, wage, stosunek do sluzby wojskowej, CV, zyciorys.... :D jedyne, co znalazlem to jakies durne posty z kafe spod czarnego nicku (ktory ukradlem kumplowi), moja galerie grafik, oraz klasyfikacje zawodów... Pomijając informacje znane tylko mi, ktos inny moze znależć tylko klasyfikację zawodów, a więc jak dla mnie na plus... Mam zmienne IP, nie posiadam konta na nk, na forach i portalach uzywam wielu nickow, albumy internetowe strzezone haslem, dziesiatki adresow mejlowych itd itp. Jestem anonimowy :)

Gość szpieg internetowy aaaa
"123 people" wpisujecie imie , nazwisko: przeszukuje wszystkie fora zdjecia , portale, maile, facebook itd itd

Gość Inspector
bo widocznie niektórzy nie zostawiają swoich danych na necie! szukajcie po nickach, loginach, ksywach, numerach gg, konta z allegro itd. jeśli chodzi o IP, to wyświetla się ono tylko na niektórych stronach. w każdym razie dzięki niemu NIGDZIE nie jesteśmy anonimowi. (o tym powie Wam policja mająca programy umożliwiające sprawdzenie IP z KAŻDEJ strony internetowej) zdobywasz IP osoby, którą chcesz sprawdzić, wklejasz w google, dopisujesz "IP" i szukasz. czasem może być tak, że z jednego kompa korzysta więcej niż jedna osoba, wtedy nie zawsze znajdziesz coś, co konkretnie dotyczy sprawdzanej osoby.

Gość szpieg internetowy aaaa
zaznaczcie tylko " swiat"

Gość Inspector
można spróbować przeszukać w necie znajomych, którzy na pewno się tam udzielają i zostawiają ślady - potrenować szukanie w ten sposób. wpisywanie różnych sekwencji wyrazów itd., na pewno coś znajdziecie. np można wpisać nazwisko i branżę jaką zajmuje się ten ktoś, albo zawód.

Gość Inspector
mój partner nic na mnie nie znajdzie. ;) jestem czysta.