Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kargulenka

Co robimy po 50 tce bez pracy i innych zajeć?

Polecane posty

Gość kargulenka

Szukam osób k 50 tki, młodsze, starsze, które straciły pracę i nie bardzo wiedza co maja robic dalej.

Gość kargulenka
hej, hej, jest tam kto?

Gość biabiola

Piecdziesiatka zbliza sie i jeszcze tylko 9 miesiecy do niej (dokladnie ;)). Mieszkam za granica i wlasciwie tez wieksza czesc czasu nie pracuje, chcialabym chocby dla higieny psychicznej ale sytuacja nie bardzo pozwala (opiekuje sie synem inwalida I grupy). A zajec to mam cale mnostwo - a jak brakuje to sobie zawsze cos wynajde ;) :P Teraz testuje dystrybucje linuxa. Mam czas na realizacje zainteresowan i naprawde nie trzeba na to mnostwa pieniedzy; tzn raz sie zainwestuje i potem procentuje (jak np fotografika ktora jest moim hobby i czesciowo zarobkiem). Mieszkam na wsi, duzo jezdze samochodem, zwiedzam rozne ciekawe zakatki; hoduje zwierzaki, smigam po internecie w poszukiwaniu jakichs ciekawostek... Dzialam spolecznie. Czesto jezdze do Polski ale tam cenie sobie prywatnosc i samotnosc. Towarzyska jestem wtedy gdy mam na to ochote - wychodze do ludzi, spotykam sie z nimi... Nic na sile. W Polsce pewnie nie znalazlabym pracy zgodnej z moimi kwalifikacjami (wiek i sytuacja rodzinna) i choc chetnie wrocilabym do kraju to byloby to posuniecie bardzo nierozsadne.