Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mikael

związek ze starszą, próbować?

Polecane posty

Gość Mikael
Temat trochę siadł, więc się odniosę jeszcze do tego co napisała dlaczego nie - "jeśli będziecie się kochać to napewno bedziecie pragneli wspólnego dziecka no i jesli na dodatek bedzie was na dziecko stać bo jak piszesz jesteś dobrze sytuowany ,więc dlaczego nie?" No ale ona ma już swoje dzieci, a dodatkowo wiem, że kobiety w pewnym wieku już nie są aż tak chętne do rodzenia, z obawy o zdrowie dziecka lub po prostu uważają że już na to jest za późno...

Gość Młody Sportsman
Skoro do niej teraz nie czujesz żadnych wibracji to wątpię by udało ci się poczuć z czasem, ale rób jak uważasz

Gość selika
a nie boisz się, że ona może cię wykorzystywać i polować na ciebie, bo chyba nieźle zarabiasz z tego co piszesz, nie masz dzieci, z jej dziećmi masz dobry konatk i ona może ten fakt wykorzystać żeby zorbić z ciebie swojego męża i ojca dla jej dzici?

Gość Mikael
nie, bo ona nie jest tego typu kobietą, poza tym nigdy nic ode mnie nie brała, jedynie koleżeńskie przysługi o których pisałem, ale to działało w obie strony.

Gość Mikael
Ktoś jeszcze coś poradzi?

Gość likto
jestem kobieta,mam mlodszego meza I powiem ci ze ona poprostu szuka meza i boi sie samotnosci i biedowania Lubi cie i pewnie jej sie podobasz ale tak czy siak czuje sie zdesperowana i czas ja goni My kobiety umiemy dopiac celu Mi sie udalo Trzeba tylko troche sprytu:)

Gość likto
a do tego ma swiadomosc ze dzieciom tatus by sie przydal Cos czuje ,ze moze jej sie to wszystko udac:)

Gość Mikael
likto, a jaka jest między wami różnica? Co to znaczy że umiecie dopiąć celu, że Tobie się udało i że jej też wróżysz sukces? Ojciec dzieci nie utrzymuje z nimi kontaktu, więc gdybym się z nią związał pewnie rzeczywiście pełniłbym funkcję ojca.

Gość likto
mamy takie swoje male sztuczki:) Ciezko to opisac Spojrzenia,usmiechy,minki,zapach,sposob chodzenia,ubierania sie Tworzymy taka aure sprzyjajaca zakochaniu badz chociaz zauroczeniu Sprawiamy by czesciej na siebie wpadac:) u nas roznica wieku to ponad cztery lata..,ale mam szczescie do mlodszych i poprzednik byl piec lat mlodszy Tak czy siak jestesmy szczesliwi juz siodmy rok:) Ja mam 34 lata

Gość Mikael
no tak, typowe kobiece sztuczki :-) Super, że tak dobrze Wam się układa. Czyli nie wybierałaś faceta z desperacji, tylko świadomie :-)

Gość likto
ja wybieralam swiadomie,ale tak sie sklada,ze on jest bardziej dojrzaly i odpowiedzialny ode mnie:) Ty zrobisz jak uwazasz,ale nie rob nic pochopnie bo w waszym przypadku w gre wchodza jeszcze dzieci My mamy poki co jedno wspolne Ale podpytaj ja jakos czy myslalaby jeszcze kiedys o tym by zajsc w ciaze i miec dziecko..my sie zastanawiamy nad drugim

Gość likto
podszyw niestety..

Gość Mikael
Ale my nawet jeszcze nie jesteśmy razem, takie pytania to sobie ludzie dopiero w związku albo na jego początku zadają. Dzięki za zainteresowanie tematem :-)

Gość likto
mozna tak niby mimochodem podpytac,tak ogolnie i poprost:)

Gość Mikael
Okej, to tak właśnie zrobie. Myślisz że jest szansa, że to się może udać? Chodzi głównie o to czy ja też mogę poczuć jeszcze do niej coś znacznie większego niż obecnie?

Gość likto
moze sie udac,ale moja rada jest taka zebys ja narazie poobserwowal troche Mozecie sie spotykac,rozmawiac a ty w tym czasie wyrobisz sobie o niej jakies zdanie I moze stwierdzisz czy faktycznie czujesz te motylki w brzuchu:) I czy ona jest szczera To powazna sprawa bo jakby co to odpowiedzialnosc u ciebie moze byc potrojna Dobrze ze finansowo niezle stoisz Ona pewnie by pozniej zaprzeczala,ze nic od ciebie nie chce poza uczuciem i przyjaznia,ale wiadomo jak to potem jest w praktyce..

Gość Mikael
No to tak zrobię, już gdzieś o tym napisałem że zaproponuje byśmy się pospotykali całkowicie prywatnie i tylko we dwoje, by zobaczyć jak to wypali. "Dobrze ze finansowo niezle stoisz Ona pewnie by pozniej zaprzeczala,ze nic od ciebie nie chce poza uczuciem i przyjaznia,ale wiadomo jak to potem jest w praktyce.." Tego zdania trochę nie rozumiem.

Gość likto
pieniadze duzej rodzinie moga byc potrzebne jakby cos z tego wyszlo Ona moze nic od ciebie nie chciec,ale wiadomo ze jak bedziecie razem to bedziesz jednak ta glowa rodziny i bedziesz zarabial na cala gromadke

Gość Mikael
Gdybyśmy byli razem to chyba wiadomo że mieszkając pod jednym dachem finanse są wspólne

Gość likto
no wlasnie,tyle ze gromadka spora Pewnie dalbys rade:) ale ogolnie masz o czym myslec Musze leciec,pozdrawiam:)

Gość Mikael
Dzięki za odpowiedzi, również pozdrawiam :-)

Gość kjhbhhb
Mikael frajer z ciebie czy7 co :-) po co ci utrezymywac obce dzieci:-) Jak kobiecina czuje do ciebie meite,to wykorzystaj to ,przelec ja nie raz ,nie dwa...i nie wiaz sie z nia,bo ona tylko na to czeka :-) szuka tatusia dla swoich dzieci i chłopa ktory bedzie zarabiał.

Gość kapus
ta kobieta na innym forum ma ciebie za prawiczna i ciamajde :)

Gość Mikael
komuś się nudzi, to jakiś podszyw

Gość Mikael
" Jak kobiecina czuje do ciebie meite,to wykorzystaj to ,przelec ja nie raz ,nie dwa...i nie wiaz sie z nia,bo ona tylko na to czeka" Lubię ją, więc nie będę się nią bawił.

Gość apytaczka
jeśli nie będzie pożądania to raczej nic nie będzie z tego

Gość mienta mientowa
a moze jej tez chodzi tylko o czulosc i seks? Kobiety w tym wieku maja najwieksze potrzeby:)

Gość mienta mientowa
ale ty jej wogole pragniesz?