Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szybka

W CZYM CIĘ TWÓJ MĄŻ NAJBARDZIEJ WQRWIA?

Polecane posty

Gość szybka
xyzed inne tam cieszcie sie że macie wychowanych mężów,dobre i to prawda?wam może też się kiedyś uda.

A i jeszcze jedno O co go nie poprosze slysze nieodmiennie zaraz, jeszcze chwilka kotus 3minutki, moment. No szalu chce wtedy dostac. Kiedys zaparlam sie zadnimi lapami i na pytanie malzonka Kiedy bedzie obiad? Odpowiedzialam zaraz :D Dwie godziny to trwalo i na krotko pomoglo :D Ale i tak Go kocham :D( Nad zycie )

Gość szybka
ja też swojego kocham mimo...a pgderać jak to te wychowane piszą zawsze mogę

szybka męża nie mam i mieć nie będę bo ani mi w głowie zmiana orientacji seksualnej :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość otototototototto
Mój mnie wkurza jak po pracy od razu siada przed kompa i do nocy siedzi, ciągle jak gdzieś jedziemy to musimy się wracać od połowy drogi bo zapomina portfela i dokumentów, jak mówię coś do niego to w ogóle mnie nie słucha, chodzi do pracy w brudnych ubraniach, rzadko się goli, czasami o prysznicu przypomina sobie na trzeci dzień, jak je zupę to "siorbie" :o

Gość do ON35
a moze chcesz byc moim mezem?????????

Gość otototototototto
a i jeszcze nie myje zębów :o :o :o

a nie zapomniałaś może i o tym,że dłubie w nosie ,robi z tego kulki i potem je zjada? :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość otototototototto
na szczęście nie dłubie w nosie, przynajmniej przy mnie :o

Gość kitka..........
hahaha :D Ja swojego wytresowałam. Bo chłob nie jest istotą wyuczalną, tylko wyćwiczalną. Śmiać mi sie chce, jak któras pisze, że trzeba kulturalna rozmową i grzecznie. Bo ja nawet próbowałam i tak na początku, bo mój mąż, jakkolwiek teściową miałam cudowną, to pilonowała bardzo, żeby sie synuś czasem nie przemęczł, broń boże np nakładajac sobie gotowe żarcie na talerz, a juz przygotowanie sobie żarcia, traktowałaby jako krzywdę nad krzywdami, hehe . Więc mu wszystko pod nos i na patelni. No więc po okresie kulturalnych rozmów, wkłdałam mu porozrzucane skarpetki do szafki z ubraniami,do szklanki z kawą, a także jako wkładkę do przygotowanych (przez niego) kanapek do pracy.:P wyciągałam majtki zza fotela przy gościach. Nieumyte i pozostawione byle gdzie szklanki z zawartoscia też skrywałam w jego ubraniach,tę zawartość z sadyzmem wylewając na ulubione koszulki. Te \"zaraz\" też przerobiłam z obiadem :D Mój tez ogląda \"włatców móch\",rżąć przy tym, jak koń, w jego pracy wszyscy faceci to ogladają. Więc kazałam mu kupić drugi telewizor do kuchni i tam rozkoszuje sie swoimi ulubionymi, jak najbardziej durnymi programami. Z dbaniem o własną higiene nie ma problemów, bo zakodowałam mu , że śmierdzący do łóżka nie wejdzie. Robiłam mu niespodzianki w postaci np pokruszonego papierosa pod ziemniakami. Mówił, ze chcę go otruć, to ja mu na to , ze on mnie tez, kopcąc mi nad głową. Więc ze strachu, ze mogą mi jeszcze przyjść bardziej szatańskie pomysły z tymi papierosami, zaczął palić na balkonie. Oj, było tego trochę. :D, ale za to większość wqrwiajacych mnie zachowań zniknęła.

Gość SZYBKA
MNIE OD KILKU DNI WQRWIA BO ŁAZI ZA MNĄ I SIĘ GŁUPIO UŚMIECHA,ALBO COŚ PRZESKROBAŁ ,ALBO COŚ CHCE

Gość nemecka
Mój wraca o 23 z popijawy z kumplami i zamiast cichutko walnąć sie spac trzaska garami w kuchni i wchodzac do sypialni gada - co ?? spisz?? taa udajesz!!:O koorwa a co ja mam robic o 23?:O

Gość adaskost
kitka współczucia dla twojego m. Ma chłop zdrowie do ciebie

Gość SZYBKA
A JA TAM DAJE BRAWA KITCE,CAŁY CZAS COŚ TRZEBA Z NIMI ROBIĆ ZEBY PRZEŻYĆ

mie mam meza ale wychodzie z zalozenia ae lepiej jest ze soba pomieszkac przed slubem i troche lepiej sie poznac. mnie najbardzie w moim chlopaku denerwuje to ze ilekroc sie go zapytam albo poprosze o cos to zawsze uslysze "...a gdzie jest??... a jak?? Niedziela rano. wstajemy do koscilo. a juz w sobote przes snem wie w co sie ubiore nastepnego dnia a moj facio lata po domu w slipkach z palcem w pepku i pyta sie ...w co ja mam sie ubrac??:D:D:D

Gość szybka
hema mój też się tak głupio pyta ,to mu odpowiadam -załóż moją sukienkę.

Gość kasandra00001
oj laseczki, wiadomo nikt nie jest idealny... i jak czytalam ktos zapytal po co sie z nimi hajtalyscie. Jak to po oc? bo tak naprawde to ich kochamy tak? A ze nas niektorymi rzeczami potrafia do czerwonosci wkurzyc... no coz... ja tez potrafie tak jego wkurzyć... Zauważyłam, że wiele z Was ma problem z nieopuszczaniem deski. Moj facet też tak ma, ale w swoim domu ;) u mnie nie ma na to szans, a wiecie czemu? Bo mam taka deske ze nie da jej rady zostawic otwartej. A nawet facet musi ja troche przytrzymywac jak "to robi" bo inaczej spadla by mu na... to jest jakies rozwiazanie... i jeden klopot i rzecz do klotni mniej :P pozdrawiam Was serczenie i zycze Cierpliwosci :)

Gość kasandra00001
kitka, jestes genialna, ale ze tak facet od ciebei nie uciekl... podziwiam go. Mimo wszystko gratuluje Ci, pomyslow i "naumienia" go czystości :)

Gość szybka
swojemu lubemu muszę pisać :odkórz mieszkanie Jak nie napiszę to nie zrobi ,bo mówi nic nie mówiłas ,a wogole ty szybciej mówisz niż myślisz i zaczełam pisać kartki

Gość chyba nie zrozumiał
"odkórz" mieszkanie- niezbyt jasno wyrażasz myśli.

Gość szybka
za chrapanie go chyba uduszę

Gość wkurwiaaaaaaaaaaaaaaaaa
mnie to, że: - drapie się po tyłku i nie myje rąk, -nago łazi po chałupie, a jak ktoś dzwoni, to mu nie przeszkadza to wcale i goły nie raz otwiera komuś drzwi, - jak mnie nie ma to potrafi w sypialni umiescić mnóstwo zegarów i zegarków, żeby z kazdej pozycji widzieć, która godzina (w związku z tym jest zegarek na wprost, z lewej, z prawej i na parapiecie jeszcze), - wszedzie ma też pieprzone termometry domowe, które i tak nie działają, bo siadły baterie, - nie dba o higienę, - jak coś nałoży np. na odwrót, to potem nie zdejmie tego, bo on nigdy nie ma czasu, choć teraz nie pracuje, - nałogowo okłamuje ludzi we wszystkim, - w urzedach i sklepach jest porywczy i bez awantury z kimkolwiek nie obejdzie się, - pierdzi wszedzie, już mu nawet z tego powodu nie krzyczę, bo nie działa, - raz się zesrał do łóżka, bo tak strasznie pierdnął i do usranej śmierci mu to będę wypominać, - czasem zachowuje się jak dziecko, - i wiele wiele innych, straaaaaaasznie mnie wkurwia!

Gość wkurwiaaaaaaaaaaaaaaaaa
przy tym wszystkim jego chrapanie mi nie przeszkadza ani bajzel w domu, bo całe regały są zagracone duperelami, ale ja już nie mam siły sprzątać, bo on w ciągu kilka dni i tak znów zapełni puste miejsca. We wszelkich urzędach, sklepach, tramwajach zachowuje się jak gbur, przy okazji wszystkich straszy telewizją, prasą, tym, że pracuje na wysokim stanowisku, itp. a najdziwniejsze, że wszysycy mu wierzą i potem go przepraszają. Ogólnie jest dziwny, a jeszcze dziwniejsze, ze XX lat był psychiatrą.

Gość mała mi to żartobliwy
temat, nikt go nie traktuje śmiertelnie serio, prócz Ciebie oczywiście :) Zrobiłaś to, co zawsze: przybyłaś, nasmęciłaś, pomoralizowałaś i oczywiście najważniejszy punkt - pochwaliłaś się swoim świeżutkim, idealnym małżeństwem :D Dziewczyno, zaskocz mnie kiedyś ;) Jesteś młoda, a zachowujesz się jak stara, śmiertelnie poważn, przemądrzała ciocia-dobra rada :) Buzia w ciup i rączki w małdrzyk ;) Naprawdę, gdziekolwiek Cię czytam, widzę to samo: mała mi się mądrzy, krytykuje i oczywiście CHWALI :) Troszkę śmieszna jesteś, wiesz? :P

Gość zetanas
dupek ,to forum dla kobiet ,spadaj stąd

Gość dla chcącego nic trudnego
My małżenstwem jeszcze nie jestesmy ale mieszkamy razem. W sumie to mój facet bardzo szybko sie uczy :D -deske opuszcza - wystarczyło RAZ !! zwrócic uwage ;) -skarpetki sam zanosi do łazienki a czyste zbiera ze sznura jesli ja tego nie zrobie -dba o higiene, reczniki po sobie odwiesza na kaloryfer -zmywa zawsze po obiedzie te naczynia które nie można myc w zmywarce -odkurza (jak mu sie powie bo sam z siebie to tak raz w tygodniu) -nie robi bałąganu, to co przywlecze do sypialni sam z niej wynosi -sprząta po zwierzakach i je karmi -swoje duperele (śrubki, śrubokrety itd) trzyma w szafce denerwuje mnie tylko jak domaga sie drapania po plecach :o i to że jest pracoholikiem :o

Gość exena
mój z drapaniem pleców ma to samo,grabie mu kupie i będę miała spokój

Gość Facet37
Oj drogie Panie czemu taka cisza zapanowała? Czyżbyście doszły do wniosku, że też czymś wku...cie swoich mężów?

A mnie najbardziej wkurza ,jak zostawia kapcie pod szafką.Kilka razy zwracałam mu uwagę ale powiedział,że się czepiam.I co ja mam zrobić z tymi pieprzonymi kapciami?