Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość innnnaaaaa

mam 26lat nie mam pracy jestem zalamana

Polecane posty

Gość innnnaaaaa

:(:(

a dlaczego nie masz pracy?? może za wysoko poprzeczkę sobie stawiasz??? może masz zbyt wygórowane oczekiwania

Gość beabeaa
a pracowalas wczesniej?

Gość innnnaaaaa
nie wiem juz sama nikt nie odpowiada na moje cv mam licencjta z ekonomii mialam praktyki w czasie studiow jakos ekretarka i w biurze nie ukrywam ze szukam takiej pracy ale wysylam tez cv na sprzedawce nawet do pakowania ale nic zero odp dodam ze nawet rzucialam studia bo mnie na nie nie stac siede i rycze caly tydzien w domu wojna kazdy mi wypomina ze sie nie staram mam jzu dosc

Gość beabeaa
a myslalas o wyjezdzie za granice, ja mialam podobny problem i tak wlasnie zrobilam..

Gość innnnaaaaa
kochana na kursy mnie nie stac ja wlasnie rzucialm studia mgr bo nie mam za co placic w polsce pracowalam jako hostess, w markecie przy wykladaniu towaru , centrala telefoniczna itd to w trakcie I roku pozniej wyjechalam za granice i konczylam licencjat indywidualnym tokiem

Gość innnnaaaaa
wrocilam z zagranicy bo zdrowie mi podupadlo troche to byla dosc ciezka fizyczna praca musialam sie podleczyc zastrzykami poki co lekarz mi odradzil wyjazd ale nie o to chodzi nie chce wyjezdzac mam tu rodzine

Gość Gregg Svannson
przez prace fizyczna nie osiagniesz nieskonczonosci ajgju ani transcendencyjnosci a tym bardziej ostatniego tajnego stopnia wiedziy i sie niezrealizujesz, nie pojmiesz wiedzy szajunga ani konfucjusza ktorzy nie mieli wielu ksiazek, gugle ani wikipediow wszelakich. szatana z bogiem nie usiada przy twym stole a zyc bedziesz jak w padole. przeszkaoda jest za duze iq lub za niska samoocena. polecam Ci akupunkture i masaz z kamforyczna waleriana z wtartym kopro-ziolem i napar z kaczenca paproci.

Gość łójdkowo
może po prostu nie potrafisz dobrze napisać cv i to jest powód dla którego nikt nie odpowiada

Gość beabeaa
nie wiem jakie masz wymagania jesli chodzi o zarobki ale moze zainteresuje Cie odbycie stazu badz tzw przygotowania do zawodu -zarobki ok 750 z UP trwaja od 3 mies do roku...

Gość beabeaa
lepsze to niz nic...na dobry poczatek:)

Gość kochaniccca Francuza
nie może czegos takiego robić tzn. stażu, bo staz jest do 25.roku życia

Gość innnnaaaaa
beabeaa dowiadywalam sie o staz ale mi sie juz nie nalezy tak powiedzieli w UP jest do 26 r.z i amx rok po obronie:O

Gość 77260 - tyle się dostaje na
stażu

Gość innnnaaaaa
ludzie jakie wymagania? ja juz skladam podanie na sprzedawce i kelnerke to sa wymagania??? a z tym cv sama nie wiem co jest zle zwyczajnie jestem zalamana

Gość załamany Marian
Mam 31 lat, wyższe wykształcenie, matematyk. Ale mam jedną wadę, mianowicie śmierdzę. I to nie tak, jak Stefcio Swiąteczny, który śmierdzi czym chce i kiedy chce. Ja po prostu stale śmierdzę jakby mnie wysmarowano zjełczałym gęsiwem: Śmierdzę mimowolnie, ponieważ choruję od urodzenia na dosyć rzadką przypadłość, która przejawia się właśnie tym smrodem. I jest to nieuleczalne . Pracowałem kiedyś w szkole jako nauczyciel ale byłem tak tyrany przez uczniów, że dostałem nerwicy i odszedłem. Teraz pracuję w archiwum pewnej firmy i siedzę cały dzień w zatęchłej piwnicy z dala od reszty pracowników . Można mnie opierdolić o byle co żeby odreagować stres albo sponiewierać a ja tylko stulę uszy i nie zaprotestuję. Od tego archiwum zmizerniałem, pokurczyłem się, teraz jestem tylko cieniem człowieka, który cichcem przekrada się korytarzami, zawsze drugą stroną. Jeszcze nigdy nie podupczyłem i muszę ostro targać napleta od czego jestem strasznie blady i mam podgrążone oczy onanisty. A żołądź mam już w strzępach. Ja to dopiero przegrałem życie! I morał jest taki: zanim powiesz że przegrałeś życie pomyśl sobie, że inni mają gorzej.

Gość beabeaa
ale przygotowanie lub przekwalifikowanie zawodowe przysluguje rowniez osobom powyzej 26 roku zycia,

na staż może iść osoba, która do dnia skierowania na staż nie ukończyła25 roku życia lub taka która w okresie 12 m-cy od dnia określonego w dyplomie, świadectwie lub innym dokumencie poświadczającym ukończenie szkoły wyższej, który nie ukończyła 27 roku życia

A jak nie to zostaje przygotowanie zawodowe.

Gość innnnaaaaa
no wlasnie czyli ja sie nie kwalifikuje

Gość mrofeczkaaa
a jak dlugo juz szukasz pracy??

Gość aaaaddddddddd
witam w klubie bezrobotnych, mnie juz kurwica bierze z tego nieóbstwa

Gość innnnaaaaa
wPolsce jestem juz 10mc i nie znalazlam nic mam juz dosc:(

Gość beabeaa
wlasnie, przygotownie zawodowe jest na prawie takich samych zasadach jak staz(te same zarobki) i napewno mozesz sie o nie starac nawet po 26 roku zycia:)

To moze udział w jakims projekcie dofinansowywanym z EFS? Często w jego ramach są praktyki albo staże...

Gość łójdkowo
skoro maszs doswiadczenie i staralas sie o prace kelnerki i sprzedawcy to mysle ze to cv , jakies bledy

Gość wscibskaaaaaaaaaaa
tylko nie staz!! co ey kurwa pierdollicie? wiecie jak jest na stazu ? robisz pol roku za marne grosze i niczego cie nie naucza bo jestes od czarnej roboty przynies podaj pozamiataj!

Gość innnnaaaaa
a co z moim cv moze byc nie tak? sama juz nie wiem..

Gość aaaaddddddddd
wrzuc tu linka z twoim cv, a w jakim wojewodztwie, miejscowosci mieszkasz?