Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dulce13

Co sądzicie o moim wierszu...Proszę o szczere odpowiedzi

Polecane posty

Gość dulce13

Matko Polsko! Polsko, moja matko piękna i wspaniała, ja Twe dziecko, dumne z Ciebie, kochające Cię nad życie, wiem, ileż Ty wycierpiała. Jak Twe dzieci życie oddawali, aby od nieprzyjaciół Cię uwolnić, którzy zabić Cię chcieli. Jak ja dumna z moich braci... Tyle krwi wylanej było... Tyle cierpienia... Lecz choć nie stąpają już po ziemiach Twoich, to nad nimi szczęśliwi, bo wolna jest Matka i jej dzieci... (Mój pierwszy wiersz...)

Gość dulce13
??????????????????????

Gość dulce13
???????????????????????

Gość niech będzie ostatnim

Gość nie za fajny
pozdro

Gość dulce13
słońce nad nami słońce świeci wiosno to my Twoje dzieci to my Twój pomiot słodki tak Cię kochamy jak ojczyznę jak rodzicielkę jak mężczyznę. A gdy dopada nas grafomania dostajemy napadu pisania.

Gość Gregg Svannson
slyszalem ze gral mi diidzej adamus a to byl nostradamus ja spiewalem heja heja a rapowal rychu peja

Gość nie za fajny
gupie te wiersze

Gość kończ-wstydu oszczędź

greg dobre:):):):):)

Gość dulce13
W drodze do sławy los niełaskawy Ja piszę wiersze własne, najszczersze ale na forum jakby z horroru opinie czytam nikt mnie nie wita nie chwali wcale Ja sobie chyba w rozpaczy szale włąsną pięścią głowę rozwalę. Będzie wspaniele

Gość dulce13
ja na forum wierze piszę głową na dół przy tym wiszę bo pozycja naturalna bardzo jest banalna

Gość bnbmbcx
do rymow masz dryg, ale nic glebszego z tego nie bedzie. chyba ze popracujesz! ale ja sie nie znam;p powodzenia :)

Gość tralalalalalalala
Ło matko ile patosu w tym. Ale wartości już mniej.

Gość dulce13
Ale tylko ten pierwszy jest mój, reszta to podszywy

Gość szalona wisienka
hahahahahahahahaha :-D

Matko Polsko! -To tytuł czy co? Polsko, moja matko piękna i wspaniała, -po co przerzutnia, która \'nic nie robi\'? (ani nie uwydatnia... ani to sylabicznie itd.) i skoro 'Matko' z dużej, to z dużej... ja Twe dziecko, dumne z Ciebie, kochające Cię nad życie, -trochę bezsensu, ale \'licentia poetica\'.... wiem, ileż Ty wycierpiała. -chyba \'ileś\' a nie \'ileż\' Jak Twe dzieci życie oddawali, nie można tak sobie fragmentarycznie stylizowac na staropolszczyznę czy tam jakiś inny język \'staro-\'... a \'po dzisiejszemu\' jest to niegramatyczne, powinno byc \'życie oddawały\' jeśli już aby od nieprzyjaciół Cię uwolnić, którzy zabić Cię chcieli. -srutu tutu Jak ja dumna z moich braci... -jaka... :O Tyle krwi wylanej było... Tyle cierpienia... -nie ma się do czego przyczepic Lecz choć nie stąpają już po ziemiach Twoich, -\'lecz choc\' albo \'lecz\' albo \'choc\',poza tym gubi się podmiot (dzieci) to nad nimi szczęśliwi, bo wolna jest Matka i jej dzieci... -bezsensu... \'to nad nimi szczęśliwi\'- co? co nad nimi szczęśliwi? poza tym \'nimi\' w odniesieniu do \'ziemiami\' brzmi dziwnie

odrazu widać które twoje a które podszywy, ku twemu utrapieniu dodam ze podszywy są podszyte humorem i lepsze od twoich rymów częstochowskich

Gość szalona wisienka
a po co analizować takie pisanie :-D chyba dla żartu napisane ja też tak umiem kocham Polskę moją matke oraz domową surykatkę tu rodzice mnie chowali pracowali, zarabiali ja wyrosłam na kobietę domowego wierszoklete :-D

19:32 [zgłoś do usunięcia] dulce13 W drodze do sławy los niełaskawy Ja piszę wiersze własne, najszczersze ale na forum jakby z horroru opinie czytam nikt mnie nie wita nie chwali wcale Ja sobie chyba w rozpaczy szale włąsną pięścią głowę rozwalę. Będzie wspaniele to fajne :P;)

Gość dulce13
---> Koloratka- teraz czas na analizę podszywów

jeny... dziewczyna pytała co kto myśli, to napisałam... zdarza się, że wiem co mi się w czymś nie podoba... tym razem tak właśnie było, więc napisałam... wielkie halo :P;)

a ja jestem polską matką która dzieci gania szmatką robie wszystko dla ich dobra chociaż czasem to jest KOBRA. sklepy, pranie gotowanie potem lekcje ...ach...sniadanie kolacyjka lekka zdrowa matka polka dzieci chowa piękne co nie???????:):):)

Gość dulce13
moje są z godziny 19:28, 19:32, 19:35 Trzy wiersze w 7 minut. Każdy w innym stylu i tyklo szkoda, że pod pomarańczowym:D

staraj się napisać 7 wierszy w 3 minuty. przynajmiej rekordy będziesz pobijac

Gość dulce13
piszę wiersze coraz szczersze bo mam horyzonty szersze niż Ziemia Matka Ojczyzna moja moja ostoja piszę wiersze coraz szczersze bo czas nadszedł by otworzyć głębię duszy mej, przestworza niezmierzone mego ego nadobnego Wpłynęłam na suchego przestwór.... jutro dokończę