Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andrzej_Grodzki

Tak bardzo chciałbym znaleźć kobietę wartościową dziewczyne...

Polecane posty

Gość Andrzej_Grodzki autor
Powiecie, że jestem jakiś stuknięty. Ale czy ja mam tak wielkie wymagania? W stosunku do kumpli? Jedno; lojalność. Do dziewczyn: wierność i "tylko bądź ze mną". Do siebie: sumę tego, co wyżej razy 10. I jest mi straszliwie przykro...

Gość tym razem to ja
miłej konwersacji;) nie ma za co...nic przeciez nie zrobiłem.albo podziekujecie mi po ślubie:] juz teraz podać numer konta?:P

Silvio czy dostałaś maila?

Gość panienka z łasiczkom
skup się na Sylwi, zamiast na sobie ;)

Szykuj sie na zareczyny :)

Tak, już wiem, że mój mail znalazł sie w bazie danych jednej w mazowieckich firm. Teraz bede nekany reklamami... szkoda... Bo Sylwia nie odpisuje.

Tak,dostałam maila i nawet odpisałam :) Same swatki :) Czujcie się zaproszeni :) Pozdrawiam.

Gość tym razem to ja
andrzej ja już nie wiem co mam ci napisać. weź sie w garść. potrzeba CI chyba kogoś kto Cie dowartościuje.. i: -nie bądz zbyt nachalny w stosunku do kobiet -nie mazgaj się -nie pokazuj jako desperata bez kobiety -miej wiekszy dystans do otaczającej Cie rzeczywistości -nie podawaj na kafe swoich danych -nie szukaj na otwartych forach znajomosci poważnych a napewno nie pisz o swoich uczuciach itp itd powodzenia

sylwia,uważaj na siebie :)

Panienko z lasiczkom! Uważam na siebie i nawet obiecuję,że będę grzeczna :) Ale mój rozmówca albo poszedł "na stronę",albo mnie...olał,bo nie pisze :(

hmmm, może okulary przeciera ;) tak to jest z panami, robią coś nie w "tym momencie" syliwia, czemu nie śpisz?

Gość tym razem to ja
albo tak długo myśli nad dobrym tekstem...albo (nie zdziwiłbym się) akurat teraz jak napalił się na rozmowe z sylvusią wysiadł prąd na osiedlu..ale spokojnie. napewno znajdzie niebawem całonocna kafejkę internetową:]

tym razem to ja - zgadzam się z każdym punktem oprócz... -nie szukaj na otwartych forach znajomosci poważnych a napewno nie pisz o swoich uczuciach. Chodzi mi o uczucia. To dziwne, ale... obcemu osobiscie nigdy nie powiedziałbym o nich, tutaj natomiast, jesli jest ktos, kto kiedys chciałby je usłyszeć, ma taką możliwość i moje słowo, że tak jest. Wiem, że nie ma (moje słowo) tutaj zadnej gwarancji, bo i jak - toż to internet, ale może... naiwny palant ze mnie... Nadzieja umiera ostatnia.

Gość tym razem to ja
punkt ostatni również, bo jestes zbyt wrażliwą osoba by się uzewnętrzniać publicznie na otwartym forum pełnym głupków. stary w ciagu dnia by cie zmasakrowali:P dobrze że zacząłeś pisać w nocy a i tak podszywy się do Ciebie przykleiły

kobiety lubią słuchać o uczuciach, myślę, że nie powinieś miec problemów z poznawaniem dziewczyn.. Jakie masz wady?

Panienko z lasiczkom...Otórz nie śpię,bo ktoś mi narobił smaka na miłą rozmowę :) Odezwał się!Hura!TYM RAZEM TO JA!To z tą całonocną kafejką było super!Aż się uśmiałam!

Czuję, że życie toczy sie gdzies obok mnie. Ze jeste wyłaczony z głownego nurtu. Wokół tylko fałsz i zapewnienia o lepszej przyszłości - zaczynam tych, którzy tak życzą, traktować z lekka doza ironii. Nic samo nie przyjdzie. Jestem pechowcem i za kazdym razem, gdy próbuje sie wyrwać, dostaje w zeby. Potem sie zwijam i tak od nowa. I wiecie co? Zastanawiam sie, czy wszyscy wokół są tak cholernie szcześliwi czy tylko udają...

TYM RAZEM TO JA Sorki,ale o kim myślałeś pisząc : na forum pełnych głupków????Bo chyba nie o Andrzejku,o panience z lasiczkom,o sobie i o mnie???????He HE

sylwia, tak to jest z nimi, nasmaczom, a potem idom :P ;) w końcu i tak same zostaniemy :D

UDAJĄ!!!!!ONI WSZYSCY UDAJĄ!!!!Andrzejku!!!Nosek do góry!Normalnie ma doła Andrzejek.

Dobra!Ja tam mogę z Tobą zostać sam na sam :) Ale przydałaby się kawka.Idę sobie zrobić.Też chcesz?

Gość tym razem to ja
andrzej ja udaję:D tak łatwiej..a co do Twojego pytania sylvia to..oczywiście nie o Tobie , ani Andrzeju ani panience z łasiczką...prędzej juz o sobie:P i całym tłumie frustratów, podszywaczy i innych czekających by komuś dopiec lub sie pośmiać i tym sposobem podnieść swoje ego i dowartościowac...

Tobie też poleje.Dobrze gadasz!!!!Już się tu spotkałam z ludzką znieczulicą.Ale Wy jesteście super!!!W końcu normalni ludzie!!!

Gość tym razem to ja
też ide po kawke i zaraz wracam...

Wady: miewam humory bywam bardzo zazdrosny, ale nie o rzeczy materialne :) ciezko mi wybaczac nigdy nie mam czasu zeby zrobic porzadki oj lubie spać :) - tak, bywam leniwy ... i jeszcze sporo innych. Nie lubie sprzatac :)

z tymi podszywaczami to nie do końca tak gdy komuś smutno, to może wpaść i pożartować- ja często tak robię podszywacz podszywaczowi nierówny ;) poza tym gdybyśmy spojrzeli obiektywnie na nasze problemy, to wydałyby się nam marne i jakieś takie powierzchowne, czemu więc się z nich nie pośmiać ooo ja np zaśmiałabym się tak - cha cha cha- nie mam pracy - cha cha cha, i nie szukam, bo nie wiem, co kuna chcę od zycia cha cha cha ;) Syliwa, marze o kawie..........ale chyba jeszcze nie wypada pić, ciemno jest jeszcze...

Pomyślicie: idiota, pisza o własnych wadach. Ale wiecie co? Zluzujcie, po co ukrywać siebie, swoje minusy ( a takze plusy), zaniedbania, pasje, problemy...

jak nie przesadzasz z zazdrością, to ok ja przesadzam, jestem chorobliwie zazdrosna niestety staram się jednka udawać przed sobą i innymi, że nie jestem taka :D jak Wam się gada mailowo?

Każda pora dobra na...kawkę :) Ja już mam (kawkę)Wszyscy mają kawkę?to jedziemy dalej.Brum brum brum...literki na klawiaturze mi się...mylą.Chyba wystraszyłam Andrzejka :) Coś milczy :) Jestem e tym dobra :)

Ja tez sie lubie śmiać z siebie, śmiech to zdrowie :). Choć dziś... i nie tylko dzis... oj szkoda gadać...:(