Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andrzej_Grodzki

Tak bardzo chciałbym znaleźć kobietę wartościową dziewczyne...

Polecane posty

Gość tym razem to ja
widziałem foto. spodziewałem się jakiegoś paszteta alle jednak możesz się podobac. nie wierze że musisz szukac dupy na kafeterii i w internecie ogólnie...:/

Gość tym razem to ja
spoko powinienes podobać się kobietom. daruj sobie kafe ...aha i nie podawaj swojego prfolu na NK itp..pojebalo CIe człowieku?:P

Gość bo to nie andrzej
ale jego złośliwi znajomi

Gość Andrzej_Grodzki autor
Tak, bo nie jestem przebojowy, co innego w 4 kątach i osobiscie - ale jak zaczac? Przecież dziś kto nie wykrzyczy sobie sukcesu, nigdy nie zdibedzie zadnego. A ja nie krzycze :) Ide dalej i coś mnie omija, ktos potraci - to się uśmiechnę, oczywiscie mam swój honor, jestem wysportowany, wiec wszystko na poziomie... tylko nie potrafie krzyczec :(

Gość tym razem to ja
też nad tym się zastanawiałem..ale myślę że gdyby to byli znajomi to...zrobiliby mu obciach w ciagu dnia gdy duzo ludzi a nie o 4 w nocy gdy pare osób na krzyż siedzi

Gość bo to nie a
własnie to robisz, człowieku, krzyczysz

Gość to nie a
ma profil i żadnych znajomych w NK? dla mnie to oszust

Gość tym razem to ja
popracuj chłopie z psychologiem bo sie marnujesz. kobiety nie lubia takiego typu mężczyn(mówie o mentalności)...prędzej już wolą skurwiela, tak ja sam tego nie rozumiem...

Tak, mój przedmówca ma racje. One wolą facetów z przeszłością. I to mnie przeraża. A psycholog mi nie pomoze... doradzi najwyzej :( setkę na ocieplenie wiecej czasu z przyjaciółmi, których mam niewielu, co widać po NK... Oczywiscie, mam wielu innych, ale wychodze z założenia, ze jak mnie ktos nie zaprosi do znajomych, to ja dziękuję. Nie bede sie narzucał.

Gość panienka z łasiczkom
bzdury, kobiety wcale nie wolą jakichśtam kobiety uwielbiają facetów, którzy się nimi interesują nie mówię tu o kobietach-idiotkach, chyba, ze tylko takie lubisz...

Gość tym razem to ja
idz do psychologa...nic do stracenia nie masz..więcej pewności siebie, trochę kasy i z taką twarzą nie będziesz miał problemu z brakiem lasek

Nie, mówimy o normalnych dziewczynach. Ale popatrz, niech tylko plotka sie rozniesie, że ten to zrobił tamto i ma teraz to (wille z handlu narkotykami) - każda na to leci, bo to wzbudza jej zainteresowanie...

Gość tym razem to ja
ale jak facet jest mało męski, zbyt...hm..ciapowaty to laska robi w tył zwrot prędzej czy później... a andrzej okazuje desperację i problemy wielkie ze znalezieniem sobie kobiety a nawet przyjaciół czyu znajomyc..a to nie jest dla kobiet zachęcające...(no chyba że byłby bardzo bogaty ale wiadomo że wtedy to i kulawy z jednym okiem miałby powodzenie)

każda niunia leci potwierdzam \ ze zdjęć wynika, ze lubisz takie panie :P

Samemu nic sie nie zdziała. A co do kumpli, chorobcia, oni są naprawdę olewający wiele waznych spraw, a jednak działają na swoje dziewczyny, zreszta niektóre bardzo atrakcyjne. Przykład: znam prywatne życie jendego kolegi, ma panne na prawie, ładna... ale on: nielojalny, oportunista, olewacz, zdrajca, bardzo interesowny względem bliskich, nawet mnie.. a ... ja? Jak ten palant... To chcieliście usłyszeć? Tak, jestem palantem, bo nie chce mnie nikt. :( Osiągnęliscie swój cel... miło Wam teraz?

Hmmm.Kobiety wolą facetów z przeszłością...Nie zawsze.Ja osobiście uwielbiam takich delikatnych,spokojnych,stonowanych...Lubię takie "miśki".Poza tym,kolego napisałam do Ciebie wiadomość na NK.Zapraszam do odpowiedzi.

zależy w jakim towrzystwie się obracasz u mnie, moje znajome na pewno na takiego faceta by nie poleciały ale my wolimy czytać i dyskutować, miast interesować się modą i bryką absztyfikanta

Problem w tym, że nie mogę trafić na odpowiednich ludzi. Zaczynam sie zastanawiac, czy czasem ze mną jest coś nie tak... Ale mozna na mnie polegać, nie zdradzę i pomogę BEZINTERESOWNIE, potrafie wypic i to niemało... Czy taki obiekt to zły materiał na kolegę? Zły?

Gość tym razem to ja
jesteś zbyt wrażliwy, aż mi się niechce wierzyć. tak to na pewno żart znajomych

Halo!Czy mnie nie widać Andrzeju?????Pisze się!!!Tu i na NK.Olewka?Ok,przeżyję.

Silvia20 odpisałem na NK :) Na gorąco :)

Gość tym razem to ja
andrzej tłumaczę Ci. wiecej godności, więcej pewności siebie..nie możesz być płaczkiem bo nawet kobiety które lubią "miśki" tego nie zniosą na dłuższą metę...

no to pięknie, skoro mężczyzna zaczął watplić w istnienie Andrzeja....

Gość tym razem to ja
no..andrzej. i teraz polecam olac kafe i pogadac sobie z sylvia...życze powodzenia...i posłuchaj moich rad..pozdro

Fakt,kobieta potrzebuje "opiekuna",ale miło mieć kogoś wrażliwego przy sobie...Takie jest moje zdanie.

Do TYM RAZEM TO JA.Dzięki,chyba Cię posłuchał,bo właśnie dostałam maila. :)

teraz polać sylwi :D również mogę się pod tym podpisać.