Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

monemi

Co sadzicie o mojej sukience - pomocy - kupilam i nie wiem ..

Polecane posty

Gość Milka..........
Jak dla mnie to za dużo tego wszystkiego wole mniej "krzykliwe" ale to kwestia gustu. Skoro się na nią zdecydowałaś to widocznie ci się podoba i dobrze się w niej czujesz a to najwazniejsze

monemi o widzę ze już wybralas suknie:) Gratulacje! to teraz pomysl nad fryzurą, welonem (moze lepiej bez?), innymi dodatkami choc tu tez z umiarem Będzie fajnie, mi się podobają takie hiszpanki:)

Dzieki Sunflowerka, mi tez sie podobaja, sa inne niz tradycyjne....wiele sukienek wyglada tak samo, tak mi sie przynajmniej wydaje... A kiedy Twoj slub?

Dodatkow duzo nie planuje, wlosy raczej rozpuszczone, koki nie dla mnie, glowa albo wyglada na mala i lysa, albo znowu za duza.... Masz jakis pomysl na "glowe " do tej sukienki? nad welonem tez sie grubo zastanawiam....widze, ze mam podobny gust...Buty z Dune tez mi sie podobaly....

Gość pseudonimek
dla mnie zbyt duzo ozdob ... wole skromniejsze

Gość czarna koala
a jak powiemy że nieładna to co, oddasz do salonu? :->

Gość ja pierdykam
sukienka bardzo ladna! ale faktycznie dosc strojna, wiec proponuje zrezygnowac z welonu (ten na zdjeciu jest przeokropny!) wepnij moze jakis kwiat z boku wlosow :-) z bizuterii - male kolczyki i delikatna baransoletka, nic na szyje! duzo szczescia!

Gość hejhey
ja tez bede miala niedlugo na glowie kupno sukni... generalnie podoba mi sie Twoja ale tak jak wyzej takze pisza wole troche skromniejsze.. Najwazniejsze abys Ty sie dobrze w niej czula i Tobie sie podobala!!! Jest ladna. :)

Pewnie, ze nie oddam! Ale moge rozgladnac sie za inna, ale troszke przerobic ta......

Gość kalinkaczerwona
ładna jest, po co skromniejsza? ta nie jest bardzo krzykliwa, mi sie podoba :)

Gość kalinkaczerwona
tak jak pisze kolezanka wyzej - skromna bizuteria i welon albo jego brak i bedzie ok :)

Gość czarna koala
no co Ty, nie przerabiaj nic broń Boże :) bardzo łada jest :) PS. welon faktycznie chyba już nie pasuje.

Śliczna:) Nie podobają mi się zbyt skromne sukienki w stylu sukni wieczorowych. Przesada tez oczywiście nie jest dobra a Twoja jest właśnie akurat;)

Gość bardzo ładna sukienka tylko
teraz musisz uczesać gładko włoski i dodatki(buciki itd) skromniutkie bo sukienka sama w sobie jest ozdobą.

suknienkaaaaaaaaaaaaa sliczna uroczaa na prawde nie martw sie moja tez zkrytykowały:P

Gość magdaaaaaaalenaaaaaaaaaaaaaaaa
włosy zdecydowanie spięte do takiego fasonu sukienki....ladny kok to wcale nie tylko ulizane wlosy i mala glowa....ale rozpuszczone przytłocza cala sukienke ..

Zdjae sobie sprawe, ze hiszpanski kok z boku i kwiat bylby superrrrr, ale ja nie mam gestych wlosow.....a tak moge je podniesc, ladnie ulozyc na szczotke......

sukienka piękna :) jeżeli jesteś wysoka i szczupła to będziesz w niej super wyglądać :)

no ale chyba nie bedziesz sie sama czesac do ślubu? ja tez mam cienkie i mało podatne włosy sredniej długosci a fryzjerka wyczarowala mi takie cudo ze hej...wygladalam pięknie...wiem wiem nie ma to jak skromnosc:D...a co do bukietu to poszukam i moze cos wymysle fajnego:)

Wysoka nie jestem, ale buty beda wysokie....szczupla raczej tak, nie przesadnie chuda rowniez.....

Gość angeline-linee71
Piekna suknia! Oryginalna,nie za skromna ale tez nie krzykliwa:)Masz swietny gust. A co do fryzury to tez doradzam jak najbardziej kok.Rozpuszczone wlosy nie pasuja zdecydowanie do krecji. Fryzjerka Ci pomoze,nie martw sie!

http://www.thedust.nazwa.pl/galeria/index.php?option=com_ponygallery&Itemid=26&func=detail&id=48#ponyimg ten jest ładny, taki w miare skromny bo i tak głowną rolę gra suknia...tylko zrobiłabym go z dłuzszymi łodygami i wykonczyła np satynową rączką w odcieniu sukienki.....z bukietem sama miałam długo problem i naprawde wiem ze nie jest łatwo znalezc fajny i wiem tez ze jakims przypadkowym mozna zniszczyc caly efekt...:) Aha co do koloru to raczej albo bieluski jak sukienka albo odwrotnie jakis taki kontrastowy.... Ja miałąm sukienke ecru i mialam herbaciane roze z perelkami na zwisajacej trawie tygrysiej:)