Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

monemi

Co sadzicie o mojej sukience - pomocy - kupilam i nie wiem ..

Polecane posty

Gość rwertewr
Mnie sie najbardziej podobają sukienki bardzo proste, lejące, takie staroswieckie, jak na zdjeciach pradziadków, ale ta twoja też jest fajna

Gość aaaaanula
nie jest brzydka ale nie w moim typie, ja nie lubie tyle ozdóbek, pierdółek, falbanek i innych takich, krój ok ale materiał i ozdoby do mnie nie przemawiają, ale to twoja sukienka :)

Gość nickusia74379024709479230
Jest przepiekna!A moge wiedziec gdzie mozna kupic sukienki z tej kolekcji?

Jest piękkna, prosze podaj jakiekolwiek namiary gdzie mozna zobaczyc suknie z teakiej kolekcji i ile kosztuja mnie wiecej,tu ew na maila : nickola1980@tlen.pl Bardzo dziekuje

Magdaaaalenaaaaa, Sliczne!!!!! jakie to kwiatki z drugiego wpisu ten pierwszy link, co to napatrzec sie nie mozesz? cudowny...kochana jestes!!!dziekuje bardzo!!!!!!

Prosze:)))))

O dzieki:)-juz odpisalam:))

Gość magdaaaaaaalenaaaaaaaaaaaaaaaa
http://4.bp.blogspot.com/_Z5pSwK6-p50/SHD4mmnf51I/AAAAAAAAASo/F9ZSnrcz3UY/s1600-h/bukiet2_424.jpg ten??? To białe tulipanki...tak śliczne ze brak słów...tylko musza byc zwiniete i z malymi glowkami, no i musi ich byc sporo...mozesz wydrukowac zdjecie i wybrac sie do jakiejs kwiaciarni niech ci powiedza ile tych kwaiuszkow potrzeba:)

Telepatia, no faktycznie to sa tulipanki, takich malenkich jeszcze nie widzialam, przepiekne sa...dziekuje bardzo....

Gość jgtrfvv
Dla mnie za duzo wszystkiego. Jest przesadzona.

Gość fotczar
sukienka bardzo ladna. .... zrob swoim gosciom mila niespodzianke i podziekuj im uroczym gestem za przybycie na wyjatkowa uroczystosc - Slub , Chrzest, Komunia, Rocznica, Jubileusz, Urodziny, Studniówki, Bankiety i inne. Podaruj podziekowanie z aktualnym zdjeciem, wydrukowanym natychmiastowo, zanim skonczy sie impreza!!! Moje podziekowania to oryginalne wzory i doskonalej jakosci materialy, dzieki czemu zachwyca swym urokiem, stajac sie wspanialym i milym gestem podziekowania dla przybylych gosci. informacja - fotczar@go2.pl - GG 13280951