Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maćkoo

Są ty kolesie których żony straciły cnoty z innymi bo moja niestety też nie była

Polecane posty

Gość Z wiarą niezalogowany
"To mnie właśnie wk**wia, w waszym myśleniu." To jest jego myslenie(do tego prowokacja), a nie nasze. :) Nie traktuj tego co piszemy, jako atak. Są tacy, którzy by np. dziewicy nie tkneli i założe się, że byś ich wtedy nie nawracała. :)

" aniulka, zawsze moge sie chamsko puscic i wtedy przeszlosc kobiety juz by mnie draznila, bo sam bym swoje grzechy na sumieniu mial " Ja bym nie mógł, bo miałbym wyrzuty sumienia. 😭 Narazie kropko bliźniaku. :classic_cool:

to ze wczesniej miala faceta to nie znaczy ze sie puszczala... no sory ale jak moj przyszly maz bedzie mial o to do mnie pretensje to bedzie sobie mogl palec do... nosa wsadzic... nic mu do tego co i z kim robilam... bo to ze sie z kims przespalam bo np tego kogos kochalam to nie jest puszczanie sie... a pozatym on powinien mnie kochac za to kim jestem a nie za moja cnote...

Gość hej ciotlelle
[zgłoś do usunięcia] Z wiarą niezalogowany "To mnie właśnie wk**wia, w waszym myśleniu." To jest jego myslenie(do tego prowokacja), a nie nasz ___________________ łośku każda laska która jest dajką jest obgadywana, tylko niektórym z nich się wydaje że nikt o tym nie wie, a niektóre se nawet myslą że ich tyłek nie poinien nikgo interesować na facetach których żony się puszczaja nie ma suchej nitki, ludzie za plecami plotkuja o niej móiwą że koorwa (puszczalska to łagodne okreslenie i prawie niestosowane) a o nim że frajer (często sie lituja jak spokojny) np. romans w pracy nigdy się nie ukryje, romans na osiedlu też nie, zawsze jakies oczy patrzą , skojarzą czasem wystarczy jedno spojrzenie i juz jasne, plotkuje sie tez o przeszłości lasek te które imprezowały to każdy wie te które chodziły z dziwnymi facetami tez każdy wie, po prostu pracujesz sobie na swoja opinię i nie ma co płakać jak ANULA która tyłka nadstawiała i ja boli że dla kogoś może być gorsza z tego powodu. A jak się nie wstydzisz sowjej przszłości to pomysl sobie - program Ewy Drzyzgi, szczere wyznania, opowiedziałabys o swoich facetach z przeszłość? :) no właśnie wstydzisz się....:P:P:P:P :)

Gość aniulka 1234
Czytaj od początku jak już się wypowiadasz. Pisałam o swojej przeszłości seksualnej.

Gość kazda laska jest obgadywana
no to właśnie widać jakim jesteśmy społeczeństwem - każdy zamiast pilnować własnej dupy to patrzy na innych i ich ocenia. Ludzie zawsze gadają - jak będzie miała facetów, to że jest kurwą, jak nie to że cnotką, dziwaczką albo nikt jej nie chciał. Jakby się przejmować co inni ludzie plotkują to dawno należałoby skoczyć.

A co do plotek na osiedlu i budowania opini na nich. Z plotkami to jest tak jak w tej angedocie: Kiedyś gruchnłęa wieść ze w Moskwie na Placu Czerwonym rozdają samochody. Potem się okazało że nie w Moskwie tylko w Petersburgu, nie na Placu Czerwonym, tylko Placu Lenina, nie samochody, tylko rowery, i nie rozdaja tylko kradną :classic_cool: Także używanie argumentów że ktoś mnie obgaduje za moimi plecami mnie nie wzrusza. Jakby ten ktoś miał jaja to by poszedł do kobity i jej w twarz rzucił że widział jak zdradza męża i że w jego mniemaniu jest kurwą.

Gość aniulka 1234
Kobiety nie zdradzają bez powodów, prawiczku. I nigdy się z tobą nie zgodzę w tym wypadku.

Nie zgodzę się z Tobą Aniu, tka jak są wyrachowani faceci są też wyrachowane kobiety. zły charakter nie jest zależny od płci.

Gość aniulka 1234
Nie wszystkie. Ja musiałabym mieć naprawdę bardzo poważny powód żeby to zrobić.

No tak, ale są tez takie które są po prostu rozwiązłe i już. Po obu stronach barykady są źli i dobrzy ludzie. Jednych do robienia złych rzeczy zmusza sytuacja ale są tacy których nic nie musi zmuszać.

Również dziwi mnie to że ona nie chce zrozumieć ze mam z tym problem czy to mnie boli że puszczala się z innymi bo według niej miala do tego prawo i nic mi do tego

Gość aniulka 1234
To nie jest wszystko takie proste.

Gość aniulka 1234
Bo w tym momencie i tak nic nie zmienisz, a prawo jak najbardziej miała. Jak każdy.

Zmienię , już ustawilem ię 18 letnią sąsiadką i różnica wieku 7 lat nie miala dla niej znaczenia

Gość aniulka 1234
O Boshe, ty to wymagający jesteś.

Gość aniulka 1234
Zobaczymy jak będzie wyglądał ten..hmm...'idealny związek' Prawiczku, jesteś jedynakiem?

Gość ach wy faceci tutaj
dyskutujący. Jaka wiocha z was promieniuje aż gorąco się robi.Żeby było jasne, sam jestem facetem, i jestem pewny że każdy z was pryszczatych koniobijców jeszcze nigdy nie dotknął prawdziwej cipki. Ale gdyby któraś zechciała wam dać, to byście od razu zapomnieli o waszych prawiczkowych zasadach, i na sam widok się spuszczali.Debile, idżcie do kibla zwalić konia, i powyciskać pryszcze. A ten prawiczek i kropka, to już całkowicie pojebany debil, myśli że na te swoje poglądy znajdzie na forum jakąś sponsorkę,która doceni jego " czystość ". Porąbaniec z jakiejś wiochy, może Pierdziszewo Górne ??

oj gówniarzu wszyscy tu sie już dawno wyszmacili teraz szukają porządnych kobiet na żony

Gość upupupupppppppppupppppuppppppp

nie czytałem całego tematu (bo mi się nie chciało :P) ale wiedz jedno autorze: Powiedz sobie - kocham ją, chcę z nią być i to jest dla mnie najważniejsze. A to, co było, chociaż jest przykre, to perzeciez należy do przeszłości. Przeszłości nie zmieniamy, teraźniejszość potrafimy ukladać, a przyszłość planować. Spróbuj skupić swoją uwagę na tym, co jest i co będzie, a nie tym, co było i co już nigdy nie powróci. Spróbuj zdystansować się do przeszłości, spróbuj ją wreszcie zamknąć i zacznij się cieszyć tym, co jest między Wami i tym, co możecie razem planować! to tyle...

Nie muszę sie dystansować godzic się z gównem wystarczy że znajdę nową kobietę która spelnia moje oczekiwania

Najważniejsze jest dla mnie aby być szczęsliwym i czuc się zrealizowanym facetem a nie frajerem

Gość upupupuupuppppppppppppuppppppp

Gość Luellllaaa
Maćko piszesz, że Twoja żona się puszczała. To co robiła w takim razie? Lody na dyskotekach, częsty seks z przypadkowo poznanymi facetami? Bo seks z chłopakiem , z którym jest się dłużej i którego się kocha puszczaniem nazwać się nie da. A jak tak Ci to przeszkadza to z nią zerwij i szukaj innej. Bo oboje będziecie się męczyć.

Gość Luellllaaa
To jeśli autor tak pisze to znaczy , że jego żona puszczała się z innymi i zaliczyła jednorazowy numerek?

Gość aniulka 1234
A moim zdaniem dla niego każdy seks, poza seksem z nim byłoby puszczaniem się.

Gość Luellllaaa
Też mi się tak wydaje. Nie przespał się z inną i teraz zazdrości i nie może przeżyć że żona spróbowała z innym. Żałosne

"Kobiety nie zdradzają bez powodów, prawiczku. I nigdy się z tobą nie zgodzę w tym wypadku." Oczywiście to tylko faceci zdradzają dla zdrady. Kobiety są biedne pokrzywdzone i tylko szukają pocieszenia. Szkoda tylko, że są inne wyjścia. Może odejśc, tkwić w beznedzieji, powiedizeć facetowi i liczyć na poprawę. Jak zdradza to znaczy, że chce zdradzić i tyle.

aniulka 1234 swoją drgoą wyszła z Ciebie hipokryzja. Żalisz sie na podwójne standardy, że kobiety sa uważane za puszczalskie, gdy miały przeszłość. Z drugiej strony usprawiedliwiasz zdrady kobiety.