Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wqwfwef

moj bobas boi się misia z bajkiniedzwiedz w duzym niebieskim domku

Polecane posty

Gość wqwfwef

nie wiem jak go oswoic, nie moze sie wszystkiego bac!!Ten niedzwiedz zawsze na poczatku bajki poodchodzi do ekranu telewizora;)i wtedy sie synus boi:)

Niektóre dzieci tak mają, nie oswoisz, jak nie chceja do tej pory nie lubię jednej piosenki z dzieciństwa, której zawsze się bałam...i gdyby moi rodzice starali się mnie z nią oswoić na siłę, to chyba miałabym traumę ;)Moja kuzynka kilka lat wyła, gdy widziała pszczółkę maję ;)Daj dziecku prawo do strachu, to TYLKO dziecko - sadzaj na bajkę, gdy misia już nie ma ;)

Gość ja szukalam pracy w duzym
to po co wlaczasz dziecku ta bajke, skoro sie boi? ma prawo i to nie znaczy, ze wszystkiego bedzie sie bac.

Gość pelnowymiarowy bolej
moj sie bal skubiego :D

Gość wqwfwef
juz mu nie puszczam ,ale ;)to było zabawne, bo misiu w sumie jest naprawde słodki:)i ciezko znalezc w nim cos starsznego:)skuby doo to jest straszny:)momemntami:)i jego przygody z duchami;) a misiu jest po porostu słodki, ale duzy:)w sumie

Moj z kolei bardzo lubi ta bajke,zawsze kladzie sie do spania o 12 30 jak zaczyna sie Mis.Robi papapa i juz go nie ma.Nic na sile,jak sie boi to niech nie oglada.

Gość lojejkuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ja jak bylam mala leciala taka bajka ,,z mchu i paproci ,,czy jakos tak...jak ja nienawidzilam tej bajki i nienawidze do tej pory...=/balam sie tych wrzaskow wydawanych przez te postacie i juz!=/

Mój synek tez bał się misia jak podchodził do ekranu . Jednak z czasem się oswoił i stala się to jego ulubiona bajka:D i tylko czeka kiedy będzie miś w niebieskim domku.

moja uwielbia akurat misia, ale za to rykiem reaguje na kołysanke na zakończenie mini mini o 20. Ucieka z płaczem aż sie kurzy i robi papa. Nie zmuszam, przełączam i już. I strasznie boi sie fontanny z piłeczkami, chyba dźwiek ją dobija :)

Gość ewelao
U mnie synek też bał się różnych telewizyjnych rzeczy m.in.reklamy z nałęczowianką gdzie tak dużo zwierzaków.Teraz płacze jak się kończy dobranocka lub kubuś puchatek :) Pewnie kiedyś to minie