Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ananas juice

Jestem brzydka i ciężko mi kogoś poznać... dlaczego życie jest takie do dupy ?

Polecane posty

Gość tarayaya
nie to juz sie nie uda.mam 39 lat,mam zanik miesni ktorych juz nie da sie odbudowac...

Gość Adulec
miałem na mysli masturbację właśnie. eh skoro zanik mięśni to rzeczywiście kiepsko...musisz odnaleść szczęście i radośc w takim życiu jaki podarował Ci los..sama sobie tego nie wybrałaś i winy nie ponosisz. zbyt wielu optymistycznych opcji nie ma ale może jednak znajdziesz szczęście...

Gość tarayaya
watpie.facet ktorego kocham gdyby mnie poznalbo mnie nie widzial...zwrocilby na mnie uwage ale tylko dlatego poniewaz jest kulturalnym czlowiekiem.a poza tym co do rozszczepu kregoslupa to tej nie da rady unerwic kregow w taki sposob zebym mogla chodzic...boze jak ja zazdroszcze zdrowym ze moga ubrac sie w piekne buty [bo nawet stopy mam znieksztalcone]w ladne sukienki[bo moj kregoslup ktory jest wychylony uniemozliwia mi to...

Gość tarayaya
Adulec miałem na mysli masturbację właśnie. eh skoro zanik mięśni to rzeczywiście kiepsko...musisz odnaleść szczęście i radośc w takim życiu jaki podarował Ci los..sama sobie tego nie wybrałaś i winy nie ponosisz. zbyt wielu optymistycznych opcji nie ma ale może jednak znajdziesz szczęście.a co do masturbacji nie jest ona dla mnie sensem zycia!

Gość tarayaya
no i koniec pogawedki=/

Gość mała i smutna
A myślicie, że uroda gwarantuje wam szczęście. Ja podobno jestem ładna, no może bez tak jakiś rewelacji, ale podobno ładna. Tylko co z tego jeśli na tego jednego jedynego trafić nie mogę. Jak już ja się zainteresuje kimś to on nie jest zainteresowany mną. I to nie chodzi o to, że mam niewiadomo jakie wymagania, ale serce nie sługa

Gość tarayaya
ja tam zludzen juz nie mam wiem ze zawsze bede sama.

Autorko piękno jest pojęciem bardzo subiektywnym,ile osób tyle teorii.Nie ma co się załamywać,na pewno znajdziesz kogoś ,dla kogo będziesz najpiękniejsza.Człowiek to nie tylko buzia,liczą się też inne rzeczy.Powodzenia i więcej wiary w siebie!

Gość tarayaya
fiołek niezdarny Autorko piękno jest pojęciem bardzo subiektywnym,ile osób tyle teorii.Nie ma co się załamywać,na pewno znajdziesz kogoś ,dla kogo będziesz najpiękniejsza.Człowiek to nie tylko buzia ,liczą się też inne rzeczy.Powodzenia i więcej wiary w siebie!ZALOZE SIE ZE JESTES LADNA A NAWET BARDZO LADNA OSOBA,I TAK NA PRAWDE NIE ROZUMIESZ WAGI JEJ PROBLEMU,A POCIESZANIE DLA SAMEGO POCIESZANIA UWIERZ MI NIC NIE JEST WARTE...