Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ananas juice

Jestem brzydka i ciężko mi kogoś poznać... dlaczego życie jest takie do dupy ?

Polecane posty

Gość onnnnn
ladna jest ale czy piekna zalezy dla kogo:P mi np nie podobaja sie takie oczy "odchodzace do gory"

Gość fanka brzyduli
A widzialyscie to przepiekkna dziewczyne z teledysku Arasha "Pure love"? To jest dopiero niesprawiedliwe...Zabilabym dla takiego wygladu:O

Gość mikroknażka
tarayaya nie uogólniaj ale postaw się w sytuacji faceta...gdybyś Ty była zdrowa i miała do wybory dwóch facetów, podobnych z wyglądu i charakteru ale jeden z nich byłby na wózku...kogo byś wybrała? to nie takie proste... a jesteś atrakcyjna i sprawna seksualnie? nie będe przepraszał za takie bezczelne pytanie bo to otwarte forum i wolno mi pytac o wwszystko

Gość Adulec
tarayaya weź się ogarnij dziewczyno, to publiczne forum. co to za teksty, wiadomo do kogo, masz jakies aluzje, to napisz, a nie zachowujesz sie jak dziecko w piaskownicy faceci to wzrokowcy a z tymi pieknymi facetami ja lubie miec brzydszego wrecz brzydkiego ale zadbanego, pociaga mnie to. Primo. po drugie, nie musze sie wsciekac, ze wstretne dziwki sie do niego usmiechaja

Gość koncik*
musisz zmienic nastawienie do zycie, nie ma brzydkich kobiet;) ja jestem przecietna uroda;) al epewnosci siebie mi kiesys bardzo braklowalo, i k iedy juz sie bardziej otworzylam na ludzi nmaprwade zycie nie jest juz dl amni meczarnia!!!!! zrob cos dla siebie, to co lubisz, zakupy, fryzjer, poczuj si edobrze we wlasnym ciele, nei wieze ze ludzie ci wprost mowia ze jestes brzydka:O nei wierze!!!!! peewnie juz bylas w poradni logopedycznej, ale zachecailabym cie od cwiczen i poprawiania swojej wymowy:) zycie jest trudne, ale do czasu kiedy nauczysz sie zyc!!!!!

Gość mikroknażka
fanka brzyduli co wam odbija z tymi modelkami?:P lol..co to za przykład wogóle dajesz?:D

Gość fanka brzyduli
Podaje przyklad jednej najpiekniejszych(naturalnie) kobiet, o co ci chodzi?

Gość Adulec
doda jest ladna, co by nie mowic, jest tandetna, wulgarna, dość niezgrabna na moj gust, te krotki, tluste nozki, brak wciecia w talii, ramiona... ale twarz ma b ladna. taka prawda

Gość Adulec
naturalna ?? Petra Nemcova cudo

Gość tarayaya
nie musisz przepraszac.jestem na wozku.urodzilam sie z rozszczepem kregoslupa.nie mialam partnerow ani sexualnych ani w ogole...tak sie zlozylo.czuje wszystko tzn narzady wewnetrzne bol itd.jedynie mocze sie i nie czuje nog...

Gość fanka brzyduli
dla ciebe petra nemcova, dla mnie laska z teledysku pure love. Kolo niej nie da sie przejsc obojetnie...

Gość tarayaya
Adulec tarayaya weź się ogarnij dziewczyno, to publiczne forum. co to za teksty, wiadomo do kogo, masz jakies aluzje, to napisz, a nie zachowujesz sie jak dziecko w piaskownicy faceci to wzrokowcy a z tymi pieknymi facetami ja lubie miec brzydszego wrecz brzydkiego ale zadbanego, pociaga mnie to. Primo. po drugie, nie musze sie wsciekac, ze wstretne dzi**i sie do niego usmiechaja.to ty sie ogarnij i zastanow dziewczyno co ty piszesz!jestem jaka jestem i nic na to nie poradze...

Gość Adulec
a odczuwasz przyjemnośc seksualną(masturbacja)?

Gość Adulec
ale przeciez są mężczyzni rowniez na wozkach, nie mam na mysli tego ze zwiazek niepelnosparawny/a - w pelni zdrowy/a nie ma racji bytu. Ale chyba jesli łączy was, cos takiego jak wspolny krzyz, to moze dzwigajac podobne krzyze bedzie wam latwiej pokonac ta droge.. Myslisz, ze wszyscy mezczyzni sa zdrowi ?

Gość Adulec
nie podszywaj sie !!!!!!!!

Gość tarayaya
i jeszcze do mikroknażka.nie wiem jak bym sie zachowala bedac zdrowa.bo nigdy nie bylam wiec wiesz...=]

Gość Adulec
to bezczelne pisac, pod czyims nickiem idz do lekarza dziecko

Gość tarayaya
szczeze mowiac jesli chodzi o mnie wolalabym partnera zdrowego a czemu?a temu bo jak i kto pomoze mi gdy bede chciala wysiasc z samochodu?kto wyciagnie z bagarznika wozek!myslcie czasem troszke kochani!

Gość Adulec
polecam Ci książkę spóźnieni kochankowie Jeśli przeczytasz, będziesz wiedziała, dlaczego myślę, że prawdziwa miłość może Ci sie przytrafic z wiekszym prawdopodobienstwem niz innej kobiecie, poniewaz facet dostrzeze w Tobie wiecej, Twoje wnetrze, ktore u pieknych kobiet sie nie liczy

Gość Mikroknażka
dołączam do pytania od odczuwanie satysfakcji seksualnej. jestem ciekaw. kiedys oglądałem program o życiu seksualnym osób kalekich

Gość Meg25
po chuj te linki ?

Gość fanka brzyduli
Mikronazka,no co ty, to nie ona!!! Niestety nie wiem jak sie nazywa.

Gość tarayaya
Jania wzór do naśladowania Osoba chora ma dośc patrzenia na swoją chorobę, po co jej widok innych chorych, prawda, tarayaja? A może nie macie nic do powiedzenia i dlatego faceci wami się nie interesują? Z nimi trzeba bardziej stanowczo to znaczy jak?ja jestem normalna kobieta owszem czasem potrafie sie zdenerwowac...jak kazdy...chcecie wiedziec cos jeszcze?

Gość tarayaya
A może nie macie nic do powiedzenia i dlatego faceci wami się nie interesują? Z nimi trzeba bardziej stanowczo.mam sporo do powiedzenia ja nie pieprze na okroglo jak wiekszosc bab o ciuchach tipsach i innych pierdolach.ogladam tv czytam...glupia nie jestem.

Gość Mikroknażka
żadne słowa tu wypowiedziane nie zwróca CI sprawności w nogach..ale technika, medycyna idzie na przód. więc może niedługo lekarze będą potrafili CI pomóc stanąć na nogi...dosłownie i w przeności..

Gość tarayaya
Mikroknażka dołączam do pytania od odczuwanie satysfakcji seksualnej. jestem ciekaw. kiedys oglądałem program o życiu seksualnym osób kalekich.powtarzam partnera nie mialam,ale ktos tu chyba nie doczytal?=/czuje wszystko jak sie dotykam nizej.