Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ggosiak

doktor Małgorzata Oniszczuk

Polecane posty

Gość ggosiak

Kochaniutkie Kobietki! Chciałąbym sie dowiedzieć, czy któraś z was ma jakieś wiadomości o O dr Oniszczuk. Dokładnie o prowadzeniu przez nia ciązy. Ja osobiście na razie poszłam do niej. Stwierdziła mi 5 tydzień ciąży. Usuwała mi pół roku temu nadżerkę i jestem z tego powodu b. zadowolona, bo wszystko sie udało i nie ma po niej śladu. Jest bardzo miła, cierpliwa, odpowiada na każde pytanie aż za szczegółowo. Moim zdaniem jest w porządku. Jedyna moja wątpliwość jest taka, że nie będzie obecna przy porodzie, bo nie pracuje na takim oddziale. Proszę więc dziewczynki o jakiekolwiek informacje na temat pani doktor. Będę bardzo wdzięczna. Dodam, ze jestem z białegostoku. Pozdrawiam wszystkie obecne mamusie, cięzarówki oraz starające sie o dzidzię!

Gość dziolcha
witam, ja byłam u tej dr kilka razy, myślę, że jest ok. Nie wiem jak z prowadzeniem u niej ciąży,bo jeszcze dzidziusia nie mam i narazie nie planuję. Doktor ta zaproponowała mi usunąć nadżerkę. Jaką metodę wybrałaś? mi poleciła wymrażanie. Mam pytanie, czy byłaś prywatnie u niej w Eskulapie na tym zabiegu czy w PSK za darmo? Jakie były odczucia w trakcie i po zabiegu? chciałabym żeby ona wymroziła tę nadżerkęm gdyż wydaje mi się bardzo kompetentną osobą w końcu to dr nauk medycznych w swojej specjalizacji. Pozdrawiam