Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ToJaaaaa

Siła miłości...

Polecane posty

to Jaaa - moja ex też mi tak tłumaczyła zateskniec i wogóle, a wyszło jak wyszło

a tu taki młodzieżowy topik;) , co Vampire?:) ToJaaaaa -------------------> mi się podoba takie podejście mojej mamy, tj. "co ma być czyje, to będzie"; jeśli się faktycznie kochają i to tam była jakaś durna sprzeczka, to wrócą... o to chodzi, żeby nie marnować życia na czekanie... pewnie, że trzeba sobie porozpaczać trochę, itd... ale ileż też można? w końcu trzeba sobie powiedzieć: jakby to była prawdziwa miłość, to COŚ by z tego było, a jak NIC NI MA, tylko czekanie i zastanawianie, co by mogło być... no to sobie sama odpowiedz

Pani doświadczenie i sposób wypowiedzi robi na mnie duże wrażenie:)

no widzisz; zawsze uważałam, że to bardzo elegancko mieć 30 lat;)

elegancki wiek dla eleganckiej Pani;) i w końcu się dowiedziałem ile Pani ma latek;) jeszcze tylko zcemu taka elokwentna i inteligentna osoba przesiaduje na kafeterii? Bo chyba na powodzenie w realu nie narzeka;)

Gość belize
Agnie: zgadzam się z Tobą, tym bardziej, że również czytałam "Miłośc w czasach zarazy" :) A do autorki topiku: nie znam szczegółów, dlaczego się rozstali itd ale wydaje mi się, że jeżeli naprawdę sie kochaja nie będa potrafili być z kimś innym i wrócą do siebie. A może sie mylę, heh...

lubię mówić i się wymądrzać :) ale, biorąc pod uwagę, że to Kafe, to jedyna słuszna i wiarygodna odpowiedź byłaby taka, że jestem zakompleksionym pasztetem :D z dużą nadwagą, itd;)

hmmm nie sądzę;) po sposobie wypowiedzi można wywnioskować ze raczej Pani jest zadbaną osobą i z wiarą w siebie... najprędzej mi przyszła do głowy samotność, tylko z jakich powodów to na razie nie wiem;)

ej, no - to nie jest topik na mój temat; i się autorka wyniosła... chyba średnio ją zainteresowało to, co tu przeczytała... :(

przepraszam że jestem nazbyt dociekliwy;) mam słabośc do Agnieszek proszę Pani;)

Gość belize
hmmm...i zrobił się topik 2-osobowy....

belize - bo co tu jeszcze na ten temat powiedzieć? taka chyba prawda, że często, jak tu ktoś wchodzi z jakimś swoim problemem, to mniej więcej wie, co chciałby przeczytać... tzn. raczej chyba się szuka u ludzi wsparcia, potwierdzenia, itp. niż jakiegoś innego, bardziej ogólnego spojrzenia...

Agni,radzę Ci korzystaj z tej słabości,bo muszę przyznać,że u Vampirka oprucz"pozorowanej"nonszalancji,jest kawał Serducha,z którego ktoś będzie miał wiele pociechy:)

pewnie ze wroca nie wolno tylko sie oddalac trzeba byc blisko i przypominac o sobie czasami po takiej przerwie czlowiek docenia to co stracil, stara sie nie popelniac tych samych bkedow trzeba byc dobrej mysli

mam nadzieje że nie wrócą.. miłość to kanał :/ ja ostatnio pogoniłam exa bo sie po 4,5 roku nie potrafił zdeklarować, wolał sie bawić w akademiku i przepił kase na bilet do mnie... do tego odległość.. generalnie nie ma już u mnie czego szukać i nie wierze w powroty

Gość dtrgrt
up

Gość ToJaaaaa
Zobaczymy jak będzie... Żyje nadzieją... Z tego co wiem to On też cierpi... :(

Gość mozart
długo nie jesteście razem

Gość ToJaaaaa
w srode bedzie 3 tygodnie

Gość mozart
a to może spróbujcie porozmawiać, wiem rzadna to rada z mojej strony...

Gość ToJaaaaa
Widze że on się boi :( Boi się ze znow go zawiodę :(

Gość ToJaaaaa
Smutno mi :(

tez mam podobna sytuacje..i wierze... wierze ze bedziemy razem bo sie kochamyyy... i z kim innym nie wyobrazam sobie zycia..eh

Gość ToJaaaaa
My też się kochamy :( To niemozliwe abysmy nie byli razem!! Kochamy sie :( Jak mu pokazac ze sie zmienie...

Gość ToJaaaaa
Wieze ze milosc ma wielką siłe...