Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jwi323

mój chlopak był OJCEM...ZAŁAMKA!!!

Polecane posty

Gość jwi323

przed chwila mj chlopak powiedzial i prez telefon, ze przez 6 tygodni byl ojcem....ale dowiedzial sie po fakcie bo ta dzewczyna poronila...bylo to rok temu.... szok po prostu szok .... nie chcialam chyba tego wiedziec. :( to przeszlosc przeciez, ona jest w ciazy z innym, ale strasznie mnie zabolalo :( co powinnam zrobic, co radzicie? prosze o komentarze

Gość też mi problem
no i w czym problem? że wpadkę zaliczył? czy mówił, że chce wrócić do byłej?

Gość dinaoo
sorrki ile masz lat 13,14 bo głupie pytanie.sprawa sama sie rozwiązała temat zamknięty wszycho

Gość jwi323
no zaliczyl wpadke ale dowiedzal sie po fakcie....strasznie zle z tym....stwerdzil ze pownnam o tym wiedziec :/ a ja wcale nie chcialam wiedziec,po co mi to?

Gość hej spokojnie
to przeszłość. Szkoda,że powiedzial Ci o tym przez tel.ale z drugiej str.chce być z Tobą szczery.Wiem,że takie informacje bolą i są niepotrzebne(wolałabym nie wiedzieć,że mój chłopak był zaręczony)ale bywa. Spokojnie,jutro się obudzisz i spojrzysz na sprawę inaczej. Czasem wieczorne tragedie rankiem wydają się znacznie mniejsze.Ach, no i jak się spotkacie powiedz mu,że Ci było przykro.ale nie martw się.nie ma czym:)