Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Polaczek

Dziewczyny, ocencie moje cialo!

Polecane posty

Gość żona nie_byle_jaka
chcesz żeby nas za pedofilię wsadzili?

Gość pryszczaty jesteś

Gość figaTY
popytaj w przedszkolu!

Gość Anna Karenina
15 lat, to powinieneś mieć już jakąś muskulaturę... córka mojego sąsiada ma podobną budowę ciała...

Gość fajne
:) ps tylko przed latem zabierz się za te krostki

Gość ofpjspwogv
jestes obleśny

Gość Prześliczna la la la
Okropnie pryszczaty i na dodatek chyba niedorozwinięty

Gość Polaczek
śmieszni jesteście

Gość Prześliczna la la la
A ty pryszczaty

Gość Polaczek
no mam parę pryszczy, i co na to mogę... pytam sie o ciało, a nie o pryszcze, omg...

Gość hhhhhhhhhhhhhh
a gdzie włos na klacie ?

Gość hhhhhhhhhhhhhh
parę ?? chyba paręnaście ;)

Gość Polaczek
no spoko, pryszczy nie będzie za miesiąc, wezmę sie za to, i wtedy wsadzę znowu fotkę... k*rwa będziemy dalej o pryszczach gadać? powaleni jesteście...!

Gość zboczuszka.
pryszczol.

Gość Polaczek
wieczoprami spaceruje po osiedlu i niby od niechcenia przewracam kontenery PCK z uzywana odzieza, nastepnie tarzam sie w znoszonych ubraniach, wydajac piski niczym bolcowany analnie piesek preriowy, bez skrepowania defekujac wokolo. Po zakonczonej orgii narzucam pierwsza lepsza rzecz i niezauwazona przez sasiadow pomykam chylkiem do domu, kryjac rumieniec zadowolenia

Gość Polaczek
pryszcze mam dlatego, bo codziennie wsmarowuje w ciało Nutellę a mój Azor ją wprost uwielbiam, dodatkowo dodam, że nakładam podwójną warstwę kremu czekoladowego w odbyt i na jaja, wprost odpływam po takim zwinnym języczku.

Gość Polaczek
w sumie jestem agresywny bo sie psich kup najadlem.. i mialem stosunek na dwa baty ze skeytami. zle mi z tym ,chyba jestem pedaluchem. przepraszam za moja ciotowata klatę Ps: kto skubnoł mi nicka

Gość Polaczek
A poza tym nie ma jak to dobry scat w wykonaniu mojego Azora. Siada mi na klacie i sra na nią. Ja wsmarowuje są dokładnie w ciało, pryszcze po takich wyczynach są gigantyczne. Ten syf z kupy działa na moje ciało.

Gość Polaczek
Ps: kto skubnoł mi nicka ja :D

Gość mixed berry
beznadziejni jestescie chlopak nie pyta sie o pryszcze!!!! ani ocebe stanu swojej skory ( ktora wcale nie jest taka najgorsza) czy Wy do cholery w wieku 15 lat ( wiek dojrzewania) nie mieliscie pryszczy??????????pisze to ja juz niepryszczata 28 letnia , a kiedys pryszczata jak truskawa :P

Gość Polaczek
tak k*rwa, a tak wo gule, to sie j*bcie po****ne polaki...

Gość Polaczek
Prawda zaś jest taka, że jestem nieletnim pensjonariuszem domu opieki społecznej dla inteligentnych inaczej w Koziegłowach (dawne częstochowskie). Moja główna (a właściwie jedyna) rozrywka to 16 minut dostępu do internetu dziennie, w którym to czasie próbuję się zaprezentować jako połączenie Chucka Norrisa z Czesławem Miłoszem (R.I.P.) i członkiem - korespondentem birmańskiej akademii nauk. W rzeczywistości zaś jestem codziennie bolcowany przez współlokatorów przy pomocy skręconej w "marchewę" szmaty do wycierania podłogi, przy której to czynności wydaję z siebie na przemian płaczliwe piski i ekstatyczne okrzyki.

Gość boszzzzzzzzzzzz
prychole prychole bleee

Gość Polaczek
Uwielbiam ćwiczyć moje mega gigantyczne bicepsy. Biorę wtedy dwie 1,5 litrowe Cisowianki i jadę. Ćwiczę tak już 15 lat prawda, że jestem podobny do Pudziana ?

Gość Polaczekprawdziwy
Podszywasz sie sk*riwielu, i co myślisz ze jesteś teraz "cool"? mylisz sie..

Gość Polaczekprawdziwy
kiedyś zaatakowało mnie 5 nigeryjskich studentów marketingu swoimi wielgachnymi lagami - myśleli, że wezmą mnie siłom, ale ich przechytrzyłem i pierwszy rzuciłam siem na ich knagi p.s za 2 tygodnie maja mi ściągnąć szwy z odbytu

Gość dobre und motzne
xxxxxxxxxxxx :D

Gość Polaczekprawdziwy
Nie napisałem jeszcze że mam stulejkę i narośl na lewej łydce wielkości bakłażana co naraża mnie na szykany ze strony moich kolegów z siłowni. poza tym jestem brzydki i mam pryszcze i was qurva zaraz zniszcze , oprócz tego mam małego , krótkiego i cienkiego penisa co nie stoi tylko zwisa . Jestem pryszczatym onanista i przegrałem życie , ale i tak czuję się swietnie. i co zatkało?

Gość Polaczek
Raz zawitałem do klasztoru sióstr miłosierdzia. Akurat wpadam a tu koronka i banda moherów. Wtedy zdjąłem swoją nówkę sztukę koszulinę z kontenera PCK. Ze znanego dyskontu spożywczego "Biedronka". I ukazuję siostrzyczką i rozmodlonym moherom mojego bicepsa i bandę pryszczy. Nie muszę mówić chyba, że wszystkie się rzuciły na mnie jak banda wygłodniałych hien. Okazało się też, że wikary wolał jednak chłopców i zapakował mi swój sprzęt w tyłek :O potem dołączył się jeszcze proboszcz i Kościelnik :O