Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dotty123

Numeracja stron w Wordzie - problem

Polecane posty

Gość dotty123

Chciałabym wprowadzić numerację stron, ale dopiero od piątej strony (czyli poprzednie 4 bez numerów, a od strony piątej numer 1.). Czy ktoś z Was mógłby mi napisac krok po kroku, jak należy to zrobić? Próbuje różnymi sposobami, ale niestety bez rezultatu :( Mam nowego i starego Worda, ale w żadnym nie potrafię tego zrobić. Proszę o pomoc.

Gość bardzo prosto
wstawianie numer strony format numeru strony numerowanie stron-rozpocznij od.... na przykładzie word2007

Gość dotty123
Jak robię tak jak mi radzisz, to mam wszystkie strony ponumerowane, w tym pierwszą z numerem 5 (zaznaczyłam "rozpocznij od 5", bo to na niej miał byc numer 1) :(

Gość bardzo prosto
rzeczywiście - źle ci poradziłam, a przy okazji sama się nauczyłam, bo też niedługo czeka mnie taki problem. Chyba nie ma innego sposobu - jak zrobienie 2 dokumentów.....

Gość bardzo prosto
ale z drugiej strony musi być jakiś sposób, no bo jeżeli te dwa dokumenty się połączy (np. trzeba je wysłać mailem jako całość) - to numeracja się popieprzy........ Może ktoś mądrzejszy będzie wiedział?

Gość dotty123
Do drukowania moge tak zrobić, ale ja musze oddac całą prace jako jeden dokument (na CD) i tam musze miec numerację od strony piątej. Mui być chyba jakiś sposób (bez dzielenia na dwa dokumenty)?

Gość dotty123
Próbowałam z tymi sekcjami, ale mi nie wyszło :( Zobaczę jeszcze raz.

Gość dotty123
Udało się :) Jakby co będe tu jutro i pomogę jakbyś miała jakieś problemy :)

Gość kur
mi możesz pomóc bo nie łapię, znaczy niby wszystko ok ale nie mogę tych właściwości nagłówka i stopki znaleźć