Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xadda

kolejna smieszna aukcja

Polecane posty

Gość baby design walker
w ciuchac bym lepsze kupiła za 30 zł

Gość xadda
a propos ;) własnie wczoraj była w lumpku duzo osób mi go polecało i szok nakupowalam dziecku pare szmatek w stanie i-de-a-lnym własnie nexty i george -mnóstwo tam tego było ludzi od cholery tez

Gość karola333
no faktycznie ,jeszcze jakby te ciuszki ladne byly-- ale to takie dziadostwo ,wymięte i brudne

za 30zł to może by się opłacało. Ludziska to przesadzają z tymi cenami za lumpeksowe wymięte ciuchy........ pogratuluje osobie któa wygra tą aukcje!!!!!

Gość xadda
o matko :O szczerze mówiąc głupi ten co to wystawia ale głupszy ten co to kupi

Gość Spacerowa_mama
tak tak, ubrane raz albo dwa, nie znoszone.. ale służyły kilka sezonów:D

Fujjjjjjjj brzydkie :D I przynajmniej mógł się pobawić żelazkiem! Już sama nie wiem kto byłby głupszy-ten co kupi te ciuchy czy ten co wystawił :D

Gość np tej 3 kwiecistej sukienki
to bym za darmo nie chciała

matko tragedia!!!!! wstyd . kto wystawia takie wygniecione ubrania ??? A swoja droga to u mnie w ciucholandzie takie ubranka kupuje sie z wagi po 11 zł za kg, z wyceny sa jedynie te z metkami albo bez najmniejszych sladow uzytkowania, czyli przy dobrych wiatrach za te ciuchy zaplacilabym tam max 30 zł

Gość paskudne te ubranka
takie z lat 90. Na ciuchach naprawde duzo z tego widziałam. sama kupilam córce ta włochata bluze z next tylko w innym kolorze i bardzo fajna jest- cieplutka. Uwielbiam ciucholandy :)

Gość oooona
o jasna dupa:D ktos chce dac 295 zeta!!! ja bylam ostatnio w dwoch lumpkach i wydalam niecale 40 zl, a kupilam 6 bluzek ( next, cherokee, george) polarek cheroke, 3 pary jeansow, jedne dresowe, kurteczke gap, dwa sweterki i chyba jeszcze tam cos, wszystko w stanie idealnym, kilka rzeczy z metkami.. wole zeby mala miala wiecej ubranek, niech sie brudzi :P zreszta jakosci nie ma co porownywac do polskich..

Marks i Spencer akurat ma ciuchy dobrej jakosci, ale George to nic innego jak Asda, a cherokee to Tesco.. takie ciuchy kosztuja tu grosze. Kupilam w tym tygodniu dla mojego synka. Kilka ciuszkow w tesco.. za dwie pary spodni i trzy bluzeczki dalam 6 f!! A early days to primark tez tanie i kiepskiej jakosci:/

Gość hahahahahahahahahahahahahahahe
jaka historia na początku aukcji w opisie. żal. co to auckja dla upośledzonych ludzi?

Gość dsgvsdgdhbdf
i tak widac ze ciuchy z lumpów... nipy po jej dziecku a jednoczesnie letnie i zimowe nosila:o

Gość magda0ww
straszne szmaty

next - to jeden z angielskich tanich sklepow - ubrania beznadziejne ! marks& spencer - jedzenie niektore maja ok, ale bez rewelacji, ciuchy do bani early-days - primark, gdzie kupisz zestaw 6 body za 4 funciaki - jakos kiepska cheeroke - jak ktos napisal, asda - szmaty jak nie wiem co ! nie wiem kto by kupil takie badziewie za taka kase, ja bym za to nawet 1zl nie dala :P

Gość dsgvsdgdhbdf
przewaga to cherroke a tam raczej 80 dych spodnie nie kosztuja

Gość cheeroke to tesco
a nie asda...

Gość sdfghjkjhy
kolejna aukcja bylejakich szmat z lumpeksu. Zbieraczy można zobaczyć codziennie w sklepach z odzieżą używaną. Tacy robią zestawy i za coś, na co wydali 100zł biorą po 300zł i więcej. Jedno wielkie oszustwo. Dlatego żadnych zestawów nie kupuję. Wolę sama poszukać w sklepie.

Gość sdfghjkjhy
co do markowych ciuchów to te niby markowe to marki dla ubogich, niestety kupując takie g..wno trzeba liczyć się z tym, że po praniu tylko na szmatę się to nada