Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problemikkkkkkkk

problem hmmm łóżkowy

Polecane posty

Gość problemikkkkkkkk

Otóż jestem z moim-obecnie już narzeczonym- od 4 lat, planujemy ślub, jego rodzice lubia mnie a moi jego- wszystko super. Ale problem polega na tym ze i u niego w daomu i u mnie zawsze ktos jest popoludniu. U mnie kochać sie nie da bo nie mam klucza w drzwiach i mam takie przeszklone drzwi - masakra. A u niego w sumie problemu by nie bylo, bo jego rodzice zawsze są na dole a on ma pokoj na gorze, ale czesto do nas zagladaja tzn. jego mama a to cos nam przyniesie, a to chce mi cos tam pokazac co sobie kupila itd. I tak sie zastanawiam - chyba nie wypada kochac sie w ich domu w ich obecnosci, ale z drugiej strony jestesmy zareczeni i to chyba oczywiste ze nie zyjemy w celibacie? To krepujace kiedy ktos zapuuka--a my wtedy co - prosze zaczekac musimy sie ubrac :D On tez sie stresuje i to wszystko jest takie beznadziejne - nie na luzie. Wczoraj chcialam sie z nim kochac a on wypalil zebysmy sie cali nie rozbierali tylko do polowy- no myslalam ze umre!! Jak to wyglada u Was?

Moj narzeczony ma wlasne mieszkanie i nie mieszka ze swoimi rodzicami. Dlatego kochamy sie do woli:D

Gość problemikkkkkkkk
no my tez niby mamy mieszkanie ale w innym miescie :(:( i mamy tam narazie lokatora :(

Gość meba
wynajmijcie mieszkanie i po bólu aż do bólu

Gość problemikkkkkkkk
wynajac nam sie w tej chwili nie oplaca- oszczedzamy zeby sprzedac tamto mieszkanie i kupic wieksze, wiec kazdy grosz sie liczy :(

Gość meba
ważniejsza kasa czy wy?wasz spokój

Gość nie jesteś najgorsza
hotel... mieszkanie znajomego... samochod...

Gość problemikkkkkkkk
ale w tej chwili nas na to zwyczajnie nie stac,potrzebujemy tez kasy na slub, a jesli razem zamieszkamy to nie bedziemy w stanie odłożyć NIC, takze to narazie w gre nie wchodzi :(

Gość problemikkkkkkkk
hotel i samochod owszem :D ale chodi mi raczej o to co sadzicie o tym czy wypada to robic u nich w domu? zreszta przeciez nie zawsze ktos nam do pokoju puka, poza tym jestesmy dorosli i to nie jest przelotna znajomosc...no juz sama nie wiem

Gość ale przeciez w nocy nikt nie
bedzie pukal?? No chyba, ze jego mama jest az taka nawiedzona :D Ale z tego co mowisz to spoko babka ;) To nie kochajcie sie w dzien jak w kazdej chwili ktos moze przyjsc tylko w nocy, kiedy na pewno nikt nie wpadnie, zeby sie nie stresowac niczym ;)

ja bym się nie krępowała na waszym miejscu- facet powinien pogadać z mama, zeby was nie nachodziła :)

Gość weronisiax
a moim zdaniem to co chwilke nie powinni wam tak przeszkadzac jego rodzice-przeciez wiedza,ze jestescie dorosli i odrobina intymnosci tez sie wam nalezy...Ja bym sie nie krepowala krepujace to powinna byc dla przyszlych tesciow nie dla was-niech wam dadza wiecej "swobody" skoro narazie musicie spedzac czas albo u twoich rodzicow albo u narzeczonego.

Gość hjhuii
pierniczenie ja tez mam przeszklone dzwi i bez klucza, czekam az wszyscy pojda spac;d